View Full Version : Mn e nahalen!
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-18-2007, 06:04
mi na4i zapoznah se s 1 mom4e po 4ata mn hubavo ,no e adski nahalno ot 2 dena si pi6em i prekaleno mn iska ot men postoqnno me pita dali 6te stane ne6tu mejdu nas dryn dryn dali iskam toi da mi e pyrviq s koito sh go napraq.dokato sym bila navyn lipsval li mi e,synuvala li sym go...kara me da izlezem i ne razbira ot NE a posle se syrdi.pita me dali mi puka za nego i az mu vikam 4e nz kak da mi puka za nqkoi koito ne poznavam i posle vika "mi na tebe ako ne ti puka nezna4i 4e i na men ne mi puka" ..i e po golqm az sym na 14 a toi na 18 gotin e ,no ne e moi tip..tai 4e kajete kak da go razkaram po nai-miliq na4in ... mi to tai nqa nikfa trypka ot 2 dena go poznavam i ve4e da mi se natiska bati ujasa ne me kefi taka [-X help
mechtaq_za_teb
06-18-2007, 06:07
Qvno mom4eto ne razbira po miliq na4in.Ako iskash naistina da te ostavi namira prosto mu go kaji direktno.
BebeTooOoo
06-18-2007, 06:20
Еми то си е така.Момченцата от интернет търсат нещо лесничко , което могат да хванат.Тъй като явно няма успех в реалния живот , си търси из нета да намери нещо и ако му се поддадеш , това НЕЩО ще си ти.А за разкарването просто го блокваш и готово.Не му дължиш никъкви обяснения защо , кога , къде , кой и т.н.Така няма повече да ти досажда.А и защо искаш по миличкия начин , като той явно не разбира от него?Аз поне така правя с натрапниците.Не ми пука какво ще си помнислят после и т.н.Еми това е моят съвет , пък ти направи това , което сметнеш за добре.Успех :wink:
хахаха, смях!
Липсваш ли ми, мисли ли си за мен :D
Ами... щом си му казала "Как да ми пука, за човек който не познавам и съм виждала едва от 2 дена?", значи можеш да му кажеш и да ходи на майната си :smt007 :smt019 \:D/
BWald0rf
06-18-2007, 06:48
kajete kak da go razkaram po nai-miliq na4in [-X help
Тфа е г/д невъзжно при такофа нахалстфо...
Ама кажи му че не ти е приятно..за да не се тормозиш гледай винаги да казваш какво искаш без да увърташ и да си мислиш че някой е длъжен да те разбира.Кажи точно какво искаш и точно какво мислиш за неговото държание...ако не се отдръпне блокирай го в скайпа и го отбягвай ако се срещнете....Ако в толкус нагъл че и тфа не проработи накарай някой тфой по голям фр да говори с него по "милия начин" :-D
RiseGirl
06-18-2007, 06:50
abe ebi mu maikata i tolkoz :wink:
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-18-2007, 08:13
ami zna4i ako prodylji da mi dosajda sh go blokna :-D
krem4et0
06-18-2007, 08:16
И при мене е било така преди доста години. Прост казваш-не те познавам и нищо не чувствам. Ако това не подейства-блокираш го и толкова!
Права си, прекалено много иска от теб, а дори вие не се познавате.
Значи...просто му казваш, че не искаш да си пишете повече, не е твой тип, казваш му, че не ти е приятно да ти говори такива неща като не се познавате и толкоз.
_[LiFe-StiLe]_F
06-18-2007, 08:25
казваш, че е нахален, а искаш да го разкараш по "милия" начин :-s сама вече си разбрала, че той от дума не разбира така че него само едно блокиране от скайпа ти ще го оправи. тия дето на 1-вата седмица вече казват колко са хлътнали не ми ги хвали :?
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-18-2007, 08:51
ahamz pravi ste.ima ne6tu golqmo samo4uvstvie i si misli 4e sym mu v kyrpa vyrzana ama ne razbira 4e mi e napylno bezrazli4en...
Такива досадници от чата са ми дълбоко познати, нахалството им край няма :smt012 Така, че щом казваш, че ти е безразличен няма какво да го отрязваш по милия начин, кажи му го директно, какво го жалиш толкова... [-X
sasha_90
06-18-2007, 10:17
Кажи му го направо.Щом не разбира от добро ще разбере с лош ще,неще.Закво говоря ли?Блокираш го от чатаа като ти каже, че се сърди или нещо такова му кажи:"аз кво да направе не искам да се занимавам с теб" и толкоз.
Polin4eto
06-18-2007, 10:26
Питай го дали според него не става малко нахален и дали не бърза прекалено. Ако не схване намека, кажи му го направо или го блокирай. По-просто от това за прост човек - здраве му кажи!
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
Djobno_Gadje_
06-18-2007, 11:01
Teq "nahalnite" po miliq na4in ne razbirat taka 4e direktno mu go kaji ili prosto go blokirai :)