anonymous485803
06-18-2007, 08:02
Здравейте младежи! Отново искам да Ви разкажа една история която ми се случи наскоро. Един следобяд, тъй като нямаше работа в офиса ми реших да отворя чата в сладур ком. Там попаднах на едно много приятно момиче. Беше на 18. Настоя да се видим на следващия ден въпреки, че дори не си бяхме разменили снимки. Аз се навих тъй като нямах какво да губя. Видя ми се приятна. Видяхме се за втори път след няколко дни. Тогава с течение на разговора стигнахме до темата кино. Аз й обясних, че го откакто има форматът DIVX в киносалон не съм стъпвал. Гледам новите филми в нас, и даже на телевизора, защото имам TV out. Тя прояви интерес. Явно не беше чувала за такива технологии. Предложи ми някои път да гледаме у нас някои филм. Знаех, че в петък вечер ще съм сам и я поканих да дойде. Тъй като живее на другия край на града ме помоли, ако може да преспи у нас. Аз само това и чаках. Разбира се, че нямах нищо напротив. Помислих, че това е настоящото ми гадже. И така стигнахме до въпросния ден петък. Разбрахме се да мине през мене и да ме вземе от работата ми, която е в центъра. Приключвах в 18.00ч. Тя дойде в 17.50ч. След обичайните разговори, как си що си, изведнъж ненадейно ме помоли да й дам някакви пари за да си напазарува някакви дрешки. Тук е мястото да отворя една скоба. Поради факта, че не мога да попадна на подходящо момиче, преди известно време често посещавах клубове за компаньонки. След това обаче, дойде ски сезона и, тъй като един сеанс в онези клубове струва точно колкото един ден на ски, предпочитах да си похарча парите за ски. Наистина насладата е по-голяма. След като закрих сезона на 1ви май в Боровец, не открих секс сезона. Видях се в харчове покрай ремонт в дома ми, прецених, че посещаването на такива клубове е до някаква степен унижение. Погнусих се от факта, че при тези момичета, ходят средно около 7 човека на вечер, от всякакъв тип: нормални, цигани, наркомани, престъпници и т.н. Реших да си търся стабилна жена до себе си, и да инвестирам в нея някакви средства, вместо да ги давам на разни каки дето това им е работата. Ходенето на такива места го сравнявам като каране на ски по изкуствен стяг, както е например вечерното на плацовете на Боровец, и удоволствието е наистина наполвина. Тук ще затворя скобата.
И така след като това момиче ми поиска някакви парички, да си купи дрешки, през главата ми минаха светкавично следните мисли: “Добре, бе ако иска що не й дадеш? Нека да разбере, че може да разчита на теб.
По принцип 50 лв. е час с право на бис в клубовете, защо ли не й дадеш, а след това с нея ще прекараш цялата нощ, което там струва между 250 и 300 лв. Пак си е далавера. Тъй като се бях поухарчил за планераната вечеря на свещи в джоба си имах само 15.00 лв. Тогава извадих 50 лв. /за сравнение заплатата ми е 350 лв./ от оборота с презумцията да ги възстановя в понеделник, и й ги дадох. Тогава тя реагира по следния начин. Хвърли ми ги обратно на бюрото и ми каза: “Ти луд ли си, бе? С тея пари едни дънки и блузка не мога да си купя.” След това си тръгна.
Въпросът ми е: Момчета попадали ли сте някога в подобна ситуация? Ако попаднете как бихте реагирали?
Момичета често ли спрягате такива ситуации на любимите си? Какво е мнението Ви за тази ситуация?
Ето и малко коментар от мене. Мисля, че такава постъпка е допустима, но ако сме ходили поне един месец, или живеем на семейни начала. След като споделих за тази ситуация с някои мой приятели, те доста се издразниха на постъпката на това момиче, но ми казаха, че в случая най-глупаво съм постъпил аз, защото въобще съм й дал някакви пари. Явно е търсела “балъкът” в мен и добрата инвестиция за бъдещето.
Убеден съм, че сега тук някои като Готината мацка или Екита, ще ме нападнат с аргументи от рода на това, че “Един мъж трябва да изкарва достатъчно пари за да може да си позволи да излиза и контактува с жени”, “Които работи за малко пари, значи е тъп и неспособен и никоя нормална и уважаваща себе си жена не би му обърнала внимание, “Един мъж трябва да предложи нещо, иначе за какво е?” и т.н. Аз лично съм съгласен с твърдението на “готината мацка”, че една любов къща не храни и, че колкото и да е силна тази любов, тя няма да ви плати сметките, но все пак самата любов често е мотиватор за изкарването на повече пари.
Искам да се обърна към такива девойки и да ги попитам, кои Ви е виновен, че произлизат от бедни семейства, и, че освен за сервитьорки и продавачки, за нищо друго не ставате? Защо си мислите, че някои е длъжен да ви плаща сметките и да ви съпортва цял живот?
Споделете и Ваши впечатления по темата. Какво мислите за ситуации като тази?
Благодаря Ви!
И така след като това момиче ми поиска някакви парички, да си купи дрешки, през главата ми минаха светкавично следните мисли: “Добре, бе ако иска що не й дадеш? Нека да разбере, че може да разчита на теб.
По принцип 50 лв. е час с право на бис в клубовете, защо ли не й дадеш, а след това с нея ще прекараш цялата нощ, което там струва между 250 и 300 лв. Пак си е далавера. Тъй като се бях поухарчил за планераната вечеря на свещи в джоба си имах само 15.00 лв. Тогава извадих 50 лв. /за сравнение заплатата ми е 350 лв./ от оборота с презумцията да ги възстановя в понеделник, и й ги дадох. Тогава тя реагира по следния начин. Хвърли ми ги обратно на бюрото и ми каза: “Ти луд ли си, бе? С тея пари едни дънки и блузка не мога да си купя.” След това си тръгна.
Въпросът ми е: Момчета попадали ли сте някога в подобна ситуация? Ако попаднете как бихте реагирали?
Момичета често ли спрягате такива ситуации на любимите си? Какво е мнението Ви за тази ситуация?
Ето и малко коментар от мене. Мисля, че такава постъпка е допустима, но ако сме ходили поне един месец, или живеем на семейни начала. След като споделих за тази ситуация с някои мой приятели, те доста се издразниха на постъпката на това момиче, но ми казаха, че в случая най-глупаво съм постъпил аз, защото въобще съм й дал някакви пари. Явно е търсела “балъкът” в мен и добрата инвестиция за бъдещето.
Убеден съм, че сега тук някои като Готината мацка или Екита, ще ме нападнат с аргументи от рода на това, че “Един мъж трябва да изкарва достатъчно пари за да може да си позволи да излиза и контактува с жени”, “Които работи за малко пари, значи е тъп и неспособен и никоя нормална и уважаваща себе си жена не би му обърнала внимание, “Един мъж трябва да предложи нещо, иначе за какво е?” и т.н. Аз лично съм съгласен с твърдението на “готината мацка”, че една любов къща не храни и, че колкото и да е силна тази любов, тя няма да ви плати сметките, но все пак самата любов често е мотиватор за изкарването на повече пари.
Искам да се обърна към такива девойки и да ги попитам, кои Ви е виновен, че произлизат от бедни семейства, и, че освен за сервитьорки и продавачки, за нищо друго не ставате? Защо си мислите, че някои е длъжен да ви плаща сметките и да ви съпортва цял живот?
Споделете и Ваши впечатления по темата. Какво мислите за ситуации като тази?
Благодаря Ви!