View Full Version : Объркана съм...
cosmo__girl`
06-18-2007, 13:32
Здравейте! Днес се регнах във форума с надеждата че поне тука ще срещна със свестни хора които поне малко ще ме разберат ...да..сега към проблема ми....естествено пак е забъркано момче...или по-точно 2 момчета...едното..запознахм се в нета преди 2 месеца...и до днес си пишеме в скайпа...мене супер мн ме кефи щото е такъв като мене луд за връзване..предполагам че и тои ме харесва щтото постоянно ми праща селувки и ми повтаря колко ме харесва....обичаме едни и същи неща и тн и тн...сещате се...обаче проблема е че не сме се виждали...ноо тва е поправимо нали? (да кажа той е на 15..демек колкото мене).. А другото момче...запознахме се преди една седмица чрез общи приятели...изкефи ме като човек а и е по външност е готин..оба4е..не е точно мой тип...той е от тези добрите невинни момчета които се правят на тъпи за да впечатлят някое момиче..пуска тъпи шеги....на които и аз не знам защо се смея...на скоро излязохме с компанията и той беше там..през целия ден и 2мата варвяхме отделени от всички други и си говорихме...и беше хубаво...ноо.. в някои моменти ей така изведнъж супер много започвах да се дразна..от самия него..точно за няколко минути този човек ме изкарваше извън релси...шегите му...начина му на говорене...нз кое и аз...но както и да е. После като си тръгнахме от кафето с компанията тои дойде с мене да ме изпрати..и естествено....той ме целуна...после ме погледна и ме пита какво има защото видимо ми имаше нещо....аз му обясних че не съм сигурна дали искам да съм с него и че ми трябва малко време...ии сега не знам какво да правя..той чака отоговор..иска да се видиме а аз не знам какво да му отговоря и все отлагам срещата...(аа той е на 16) Сега кой да избера?? Този с който не сме се виждали но си пишеме всеки божи ден до 3 часа през ноща и се хилиме и ни е супер яко макар и в нета...или другото момче...с него сме се виждали мн малко пъти и си пишеме по малко от седмица ии..някак си..не ме кефи да съм с него..На кой да заложа? На първия..който е супер голям пич (м/у др съм го виждала и на камерата в скайпа за това съм сигурна че е той а не 50 годишен перверзник..) или да избера другия който съм сигурна че никога няма да ме предаде и му имам доверие но..не ми е чак толкова забавно с него..?
not_the_same^
06-18-2007, 13:45
защо по дяволите трябва да избираш някой?!?!!??!?
Cvetito_master
06-18-2007, 13:49
emi nz sq ti si re6ava6,ama spored men izberi mom4eto ot neta 6tot ti samata kazva6 4e ti e po qko s nego taka,4e....
cosmo__girl`
06-18-2007, 13:54
защо по дяволите трябва да избираш някой?!?!!??!?
еми що...щото вече от супер мн време не съм имала сериозна връзка..и вече имам нужда от някой..
демек пък аз не знам на 15 ква толкова сериозна връзка искаш.. кво брак ли да ти предложи ?! пфф..
cosmo__girl`
06-18-2007, 14:13
демек пък аз не знам на 15 ква толкова сериозна връзка искаш.. кво брак ли да ти предложи ?! пфф..
последната ми връзка която приключи мнго гадно продължи 2 години и макар че бях според някои хора "малка" за сериозна връзка мисля че имам някакъв опит и знам точно какво искам сега...а именно искам да имам човек до мене...но проблема е че се двуомя между двете момчета...ако не се двуомих нямаше да пиша във форума нали??
KpuCuTo0o
06-18-2007, 14:32
Аз пък не разбрах едно.. Тик.. как разбра, че този.. втория... 16 годишния няма да те предаде .. никога?! И как въобще можеш да ни задаваш тоя въпрос.... след като ти сама казваш, че не ти е забавно с него... Не мога да те разбера.. Никой нормален човек няма да е с някой, за да не му е забавно... А и ще е хубаво да кажеш защо не сте е виждали с онзи другия... От много далечи градове ли сте?
cosmo__girl`
06-18-2007, 14:45
Аз пък не разбрах едно.. Тик.. как разбра, че този.. втория... 16 годишния няма да те предаде .. никога?! И как въобще можеш да ни задаваш тоя въпрос.... след като ти сама казваш, че не ти е забавно с него... Не мога да те разбера.. Никой нормален човек няма да е с някой, за да не му е забавно... А и ще е хубаво да кажеш защо не сте е виждали с онзи другия... От много далечи градове ли сте?
На 1вия ти въпрос....нали знаеш че понякога само като погледнеш човека разбираш какъв е....той е от тези момчета..които са по-притеснителни...по срамежливи...достатъчно ми беше само да поговоря с него, за да разбера че той е супер добър човек...точно тва е думата...добър и внимателен... а за 2рия..не..и 2мата сме от софия...но..той ми каза...ще се видиме само когато ти искаш...и тая тема не сме я засягали повече....
Cosmo_ girl, ne moga da razbera kakvo te kara da izbira6 i..za6to ne si sigurna v jelanieto si. Pomisli su6to taka kakvo predpo4ita6: seriozna vruzka, v koqto postoqnno 6te misli6 za drug ili ne6to dale4 po-nesigurno, no za smetka na tova otgovarq6to na tvoite kriterii. V cqlata taq istoriq pomisli koe 6te napravi TEB 6tastliva!!!
Glasuvam s 2 ruce za 1voto mom4e \:D/
По принцип трябва да си с някой, с който ти е забавно, чустваш се добре. Аз те съветвам да избереш 1вото момче, защото ти сама казваш че с него ти е забавно и, че се чустваш добре. За другото не можеш да си сигурна, че никога няма да те предаде докато той самия не ти го докаже, дори и да го виждаш. Нали знаеш, че понякога външния вид лъже.
Nadelina
06-18-2007, 18:37
Bih izbrala toa ot neta na tfoe mqsto..
led_i_ogyn
06-18-2007, 18:40
Казваш, че ти е забавно с единя, с другия не..и даже те дразнел...еми нормално е на избереш тоя дето те кефи повече.Изобщо не мога да разбера смисала на тая тема...
последната ми връзка която приключи мнго гадно продължи 2 години и макар че бях според някои хора "малка" за сериозна връзка мисля че имам някакъв опит и знам точно какво искам сега...........
ала бала..некфи други глупости. като наеш кво искаш кво цирикаш !? избирай тоя който ти е най яко с него.. и аз за мн неща се чудя ама да не рева из форума .. пф деца !
п.с може да е грубо - ама пък е истина
_[LiFe-StiLe]_F
06-19-2007, 05:40
в някои моменти ей така изведнъж супер много започвах да се дразна..от самия него..точно за няколко минути този човек ме изкарваше извън релси...шегите му...начина му на говорене...нз кое и аз...но както и да е
ооо като сегашния ми... тоест незнам дали е "сегашен" ама може и така да го наречем ::: и после като каже "кво толкоз те дразня..." :shock: :-s ми и аз незнам, ама ми излазва всеки път по незнам коя вече нервна система :-s
az li4no bih izbrala tozi s koito ve4e si se vijdala...moje da te drazni ponqkoga...no nali vse pak trqbva da ima nqkakvi problemi vav vrazkata vi,za6toto predstavi si tragva6 ti s toq ot neta i vsi4ko ti e idealno nito se karata saglasqva se s teb za vsi4ko...vaob6te idealno...nqma li da ti omrazne barzo... :roll:
ама че сте прости.. пфф акъли абе я си изяснете чувствата циркаджий !!!
Как може да харесваш едно момче, без дори да си го виждала на живо и да си говорила с него!?!Едно е да го виждаш на снимка и да си чатиш с него, но реална представа ще имаш за него ако се срещнете, и то не веднъж.А за другото момче, щом е толкова срамежлив и това го прави скучен за теб, накарай го да се отпусне.Всъщност, не може да е толкова срамежлив, ако те е целунал на втората среща, нали? #-o