PDA

View Full Version : Объркана съм...

cosmo__girl`
06-18-2007, 13:32
Здравейте! Днес се регнах във форума с надеждата че поне тука ще срещна със свестни хора които поне малко ще ме разберат ...да..сега към проблема ми....естествено пак е забъркано момче...или по-точно 2 момчета...едното..запознахм се в нета преди 2 месеца...и до днес си пишеме в скайпа...мене супер мн ме кефи щото е такъв като мене луд за връзване..предполагам че и тои ме харесва щтото постоянно ми праща селувки и ми повтаря колко ме харесва....обичаме едни и същи неща и тн и тн...сещате се...обаче проблема е че не сме се виждали...ноо тва е поправимо нали? (да кажа той е на 15..демек колкото мене).. А другото момче...запознахме се преди една седмица чрез общи приятели...изкефи ме като човек а и е по външност е готин..оба4е..не е точно мой тип...той е от тези добрите невинни момчета които се правят на тъпи за да впечатлят някое момиче..пуска тъпи шеги....на които и аз не знам защо се смея...на скоро излязохме с компанията и той беше там..през целия ден и 2мата варвяхме отделени от всички други и си говорихме...и беше хубаво...ноо.. в някои моменти ей така изведнъж супер много започвах да се дразна..от самия него..точно за няколко минути този човек ме изкарваше извън релси...шегите му...начина му на говорене...нз кое и аз...но както и да е. После като си тръгнахме от кафето с компанията тои дойде с мене да ме изпрати..и естествено....той ме целуна...после ме погледна и ме пита какво има защото видимо ми имаше нещо....аз му обясних че не съм сигурна дали искам да съм с него и че ми трябва малко време...ии сега не знам какво да правя..той чака отоговор..иска да се видиме а аз не знам какво да му отговоря и все отлагам срещата...(аа той е на 16) Сега кой да избера?? Този с който не сме се виждали но си пишеме всеки божи ден до 3 часа през ноща и се хилиме и ни е супер яко макар и в нета...или другото момче...с него сме се виждали мн малко пъти и си пишеме по малко от седмица ии..някак си..не ме кефи да съм с него..На кой да заложа? На първия..който е супер голям пич (м/у др съм го виждала и на камерата в скайпа за това съм сигурна че е той а не 50 годишен перверзник..) или да избера другия който съм сигурна че никога няма да ме предаде и му имам доверие но..не ми е чак толкова забавно с него..?

not_the_same^
06-18-2007, 13:45
защо по дяволите трябва да избираш някой?!?!!??!?

Cvetito_master
06-18-2007, 13:49
emi nz sq ti si re6ava6,ama spored men izberi mom4eto ot neta 6tot ti samata kazva6 4e ti e po qko s nego taka,4e....

cosmo__girl`
06-18-2007, 13:54
защо по дяволите трябва да избираш някой?!?!!??!?
еми що...щото вече от супер мн време не съм имала сериозна връзка..и вече имам нужда от някой..

adminka
06-18-2007, 14:06
демек пък аз не знам на 15 ква толкова сериозна връзка искаш.. кво брак ли да ти предложи ?! пфф..

cosmo__girl`
06-18-2007, 14:13
демек пък аз не знам на 15 ква толкова сериозна връзка искаш.. кво брак ли да ти предложи ?! пфф..
последната ми връзка която приключи мнго гадно продължи 2 години и макар че бях според някои хора "малка" за сериозна връзка мисля че имам някакъв опит и знам точно какво искам сега...а именно искам да имам човек до мене...но проблема е че се двуомя между двете момчета...ако не се двуомих нямаше да пиша във форума нали??

KpuCuTo0o
06-18-2007, 14:32
Аз пък не разбрах едно.. Тик.. как разбра, че този.. втория... 16 годишния няма да те предаде .. никога?! И как въобще можеш да ни задаваш тоя въпрос.... след като ти сама казваш, че не ти е забавно с него... Не мога да те разбера.. Никой нормален човек няма да е с някой, за да не му е забавно... А и ще е хубаво да кажеш защо не сте е виждали с онзи другия... От много далечи градове ли сте?

cosmo__girl`
06-18-2007, 14:45
Аз пък не разбрах едно.. Тик.. как разбра, че този.. втория... 16 годишния няма да те предаде .. никога?! И как въобще можеш да ни задаваш тоя въпрос.... след като ти сама казваш, че не ти е забавно с него... Не мога да те разбера.. Никой нормален човек няма да е с някой, за да не му е забавно... А и ще е хубаво да кажеш защо не сте е виждали с онзи другия... От много далечи градове ли сте?
На 1вия ти въпрос....нали знаеш че понякога само като погледнеш човека разбираш какъв е....той е от тези момчета..които са по-притеснителни...по срамежливи...достатъчно ми беше само да поговоря с него, за да разбера че той е супер добър човек...точно тва е думата...добър и внимателен... а за 2рия..не..и 2мата сме от софия...но..той ми каза...ще се видиме само когато ти искаш...и тая тема не сме я засягали повече....

jane_17
06-18-2007, 16:56
Cosmo_ girl, ne moga da razbera kakvo te kara da izbira6 i..za6to ne si sigurna v jelanieto si. Pomisli su6to taka kakvo predpo4ita6: seriozna vruzka, v koqto postoqnno 6te misli6 za drug ili ne6to dale4 po-nesigurno, no za smetka na tova otgovarq6to na tvoite kriterii. V cqlata taq istoriq pomisli koe 6te napravi TEB 6tastliva!!!
Glasuvam s 2 ruce za 1voto mom4e \:D/

efito_f
06-18-2007, 18:30
По принцип трябва да си с някой, с който ти е забавно, чустваш се добре. Аз те съветвам да избереш 1вото момче, защото ти сама казваш че с него ти е забавно и, че се чустваш добре. За другото не можеш да си сигурна, че никога няма да те предаде докато той самия не ти го докаже, дори и да го виждаш. Нали знаеш, че понякога външния вид лъже.

Nadelina
06-18-2007, 18:37
Bih izbrala toa ot neta na tfoe mqsto..

led_i_ogyn
06-18-2007, 18:40
Казваш, че ти е забавно с единя, с другия не..и даже те дразнел...еми нормално е на избереш тоя дето те кефи повече.Изобщо не мога да разбера смисала на тая тема...

adminka
06-18-2007, 19:24
последната ми връзка която приключи мнго гадно продължи 2 години и макар че бях според някои хора "малка" за сериозна връзка мисля че имам някакъв опит и знам точно какво искам сега...........

ала бала..некфи други глупости. като наеш кво искаш кво цирикаш !? избирай тоя който ти е най яко с него.. и аз за мн неща се чудя ама да не рева из форума .. пф деца !
п.с може да е грубо - ама пък е истина

_[LiFe-StiLe]_F
06-19-2007, 05:40
в някои моменти ей така изведнъж супер много започвах да се дразна..от самия него..точно за няколко минути този човек ме изкарваше извън релси...шегите му...начина му на говорене...нз кое и аз...но както и да е

ооо като сегашния ми... тоест незнам дали е "сегашен" ама може и така да го наречем ::: и после като каже "кво толкоз те дразня..." :shock: :-s ми и аз незнам, ама ми излазва всеки път по незнам коя вече нервна система :-s

ANGEL4E
06-19-2007, 05:51
az li4no bih izbrala tozi s koito ve4e si se vijdala...moje da te drazni ponqkoga...no nali vse pak trqbva da ima nqkakvi problemi vav vrazkata vi,za6toto predstavi si tragva6 ti s toq ot neta i vsi4ko ti e idealno nito se karata saglasqva se s teb za vsi4ko...vaob6te idealno...nqma li da ti omrazne barzo... :roll:

adminka
06-19-2007, 06:55
ама че сте прости.. пфф акъли абе я си изяснете чувствата циркаджий !!!

rosu
06-19-2007, 07:47
Как може да харесваш едно момче, без дори да си го виждала на живо и да си говорила с него!?!Едно е да го виждаш на снимка и да си чатиш с него, но реална представа ще имаш за него ако се срещнете, и то не веднъж.А за другото момче, щом е толкова срамежлив и това го прави скучен за теб, накарай го да се отпусне.Всъщност, не може да е толкова срамежлив, ако те е целунал на втората среща, нали? #-o