Влез

View Full Version : Po-sexy?

06-18-2007, 14:28
Imam edin problem, znam 4e e glupav noo... Ta problemut e, 4e vsi4ki mi kazvat "O kolko si sladka", "Tolkova si sladka" i t.n. vklu4itelno i priqtelq mi. V tova est nqma ni6to lo6o, radvam se, oba4e mi se iska da ne sam samo sladka, a i sexy... I to nai-ve4e zaradi nego, za6toto toi mi kazva "Nqma po-golqma sladurana ot teb" no znam 4e vsa6tnost mu se iska ne6to po-taka, a ne prosto edno sladko momi4ence. Ako mojete prosto da kajete kakvo pravi edno momi4e sexy (primerno da go pogledna po-taka ili nz i az) 6te sam vi mnogo blagodarna 10x

AzureDiamond
06-18-2007, 14:35
ХхахХХАХха........ Ми според мен "сладка" е синоним на "секси" тъпичък ми се струва въпросът ти...е,ти пък точно "ах,колко си секси!" ли очакваш да ти каже... ](*,)

Mad&Bad
06-18-2007, 14:36
Много са впрягаш.

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-18-2007, 14:43
Много са впрягаш.
+1
Някой момчета трубно казват "ах...колко си секси" или нещо такова. Като искаш точно това, провокирай го. Сложи нещо по-разголено и действай :smt016

06-18-2007, 14:46
Az nikoga ne kazvam na priqtelkata mi che e sexy a prosto si q naricham sladka i si q gushkam :lol:
To za men e se taqq dali kazvash sexy ili sladka no prosto sladka mi zvuchi nqkak si po milo

Evangelion
06-18-2007, 14:55
Imam edin problem, znam 4e e glupav noo... Ta problemut e, 4e vsi4ki mi kazvat "O kolko si sladka", "Tolkova si sladka" i t.n. vklu4itelno i priqtelq mi. V tova est nqma ni6to lo6o, radvam se, oba4e mi se iska da ne sam samo sladka, a i sexy... I to nai-ve4e zaradi nego, za6toto toi mi kazva "Nqma po-golqma sladurana ot teb" no znam 4e vsa6tnost mu se iska ne6to po-taka, a ne prosto edno sladko momi4ence. Ako mojete prosto da kajete kakvo pravi edno momi4e sexy (primerno da go pogledna po-taka ili nz i az) 6te sam vi mnogo blagodarna 10x

Не се знае причината не искам да те обиждам но може и да не си Sexy за него или просто момчето го е страх като го каже да не те нарани по някакъв начин или да те засегне в повечето случай ние момчетата не споделяме за нещата в които не сме сигорни именно заради това да не нараниш човека когото обичаш и от страх да не стигнете до конфликт и дори евентуална раздяла...Просто се опитай по някакъв начин да го накараш да се чувства сигорен или му дай някакъв намек...Успех :smt006

johnnyknoxville
06-18-2007, 14:55
ti kakwo da ne si maksimalistka?oblichai se sexy i shte ti go kazwa..

06-18-2007, 15:19
Spored men edno "sladko momi4ence" ne moje da bude seksi... sled nqkoq druga godinka, 6te stane6 po-seriozna, po-sdurjana, po-tainstvena moje bi... no pri edno malko momi4e ne moje da stava duma za seksapil, qvno prosto o6te nesi dorasnala za tova!

bulgarche
06-18-2007, 15:24
Мисля че не е нужно да променяш нищо в себе си. Стой си сладка :!:

krem4et0
06-18-2007, 15:25
Ако си под 15 мже да си секси, но не трябва да е така. 1 момиченце трябва да е сладко. Аз пък се нервя като ми каже-секси си, защото се гледа чисто мъжкарски по този начин. Сладка си е по-мило, по-обичливо и по-.............сладко просто. Абе като станеш на 22 ще ти се иска да ти казват, че си сладка като детенце :D

06-18-2007, 15:30
:) Na 15 sam... A toi e na 18... I moje bi zatova mislq taka, za6toto znaete (ili pone az taka si mislq de) po kakvi momi4eta se zaglejdat mom4etata i me pritesnqva tova 4e moje bi za nego ne sam neznam... Sajalqvam 4e mi e tolkova obarkana misalta, moje bi trqbva, kakto nqkoi ve4e kaza, da ne se vprqgam tolkova. Mersi za otgovorite