View Full Version : ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЖЕ СА ЕДНАКВИ?
Защо само се опитват да те наранят и не им пука как се чувстваш???? :smt010 :smt010 :smt010
Black_JAG_Bundy
06-18-2007, 15:39
пак почна с еднаквостта, не го научихте ей...
#-o
NightSky
06-18-2007, 15:48
Всеки човек е различен.Това се отнася и за мъжете.Ти явно си попаднала на някой не толкова добронамерен.Не се отчайвай.
Аз друго се чудя - защо не направят Пловдив или друг град столица, та София малко да се изчисти от боклука? Същото се отнася за Варна - махайте се селяни от тук! Да изчистим Варна и София от мръсните боклуци, долна паплач.
Както се казва - хора има всякакви, така че...явно ти не си попаднала на свестен :|
Djobno_Gadje_
06-18-2007, 16:08
Dam.....sigurno ima i svesni m1je,no te sa na iz4ezvane i qvno vsi4ki sa zaeti 6tom i az ne popadam na takiva....xax
Аз друго се чудя - защо не направят Пловдив или друг град столица, та София малко да се изчисти от боклука? Същото се отнася за Варна - махайте се селяни от тук! Да изчистим Варна и София от мръсните боклуци, долна паплач. Махай я таз София...Варна му е майката :smt016 :smt019 \:D/
MeTaL4eTo`f
06-18-2007, 16:23
Малко са свестните,но все пак ги има.Не губи надежда,ще намериш човека за теб! :wink:
Няма еднакви хора...Не са еднакви. :wink:
Аз друго се чудя - защо не направят Пловдив или друг град столица, та София малко да се изчисти от боклука? Същото се отнася за Варна - махайте се селяни от тук! Да изчистим Варна и София от мръсните боклуци, долна паплач. Махай я таз София...Варна му е майката :smt016 :smt019 \:D/
И в София, и във Варна има доста боклуци...
Защо само се опитват да те наранят и не им пука как се чувстваш???? :smt010 :smt010 :smt010
Аз не мисля така... [-X
Nafarforiii
06-18-2007, 16:29
Не се нау4иха тия патки да не слагат хората под общ знаменател
Това не е вярно.не всички са еднакви.попаднала си на 5 такива и хоп всички..!Не е така,може би просто на такива попадаш.Но все пак не губи надежда.
SpOrTs_GiRl
06-18-2007, 19:22
Ее стига де :-D Не всички са еднакви.. всеки човек е различен - това се отнася и за момчетата. Просто зависи на какъв си попаднала. ;)
VSICHKI SA ENAKVI! kato ot hilqda popada6 samo na edin svesten kvo moje da ozna4ava tva?! bahti 6ibanite goveda..praqt se na ne6to dr otna4alo i kato gi opoznae6 90% sa enakvi :smt013 absolutni lainari!
SmurkamDoZori
06-18-2007, 21:51
това да кажеш , че всички сме еднакви , не е ли твърде голям опит :) ?
Котарана
06-18-2007, 21:55
Айде стига всички били еднакви...стига вече глупости.Това, че ти попадаш все на неподходящи неозначава, че всички са еднакви...
Phenomenon
06-18-2007, 22:07
Понеже всички сме клонинги... Бауууу :smt027
GaNgStAz
06-18-2007, 22:43
:smt013 вие сте луди бе, няма еднакви хора, секи е различен, тфа, че си попаднала на 1-2-3.. дето до некфа степен си приличат, не означаа, че са еднакфи уе :smt013 малее.. как ме дразните такиа... :smt097 ..няа чоек на който после да не му пука как се чувстваш, може да не ти го показва, но отвътре.. само той/тя си знае.. ](*,) офф.. ае стиа съм писала, че .. нищо лично, ама се пак..усъзнай се и ше вииш, че не си права !!
Vladokaaa
06-19-2007, 04:20
Неговори в множествено число аз не съм такъв при мене е обратно мене ме нараняват затова ги разбирам момчета защо ви нараняваме защото вие се държите гадно с нас защо не и ние с вас
мъжете ти се струват еднакви защото ти в момента не можеш да ги различиш
да вярно е че момичетата са много по-различни по-между си
отколкото момчетата
но
ние също сме раазлични
и многго от момчетата мн се интересуват от това какво изпитвате
е да, наистина има и тъпаци ......