PDA

View Full Version : Само за момчета

Komshiikata
06-18-2007, 15:45
Искам да ви попитам къде по ви харесва отгоре или отдолу по време на секс ? И защо? Пускам темата ,защото ми е интересно да разбера.

shadow4e
06-18-2007, 15:50
Ххаххха пак момиче ще пише по тема " само за момчета". В такива теми отговарям само ако знам какво мисли приятелят ми по този въпрос :)

Та той предпочита аз да съм отгоре. Рядко той е отгоре :)

shizzle
06-18-2007, 15:54
Отгоре, отдолу, отстрани, изотзад, изотпред, диагонално.. Варианти безброй!

Сега ще видиш как всеки ще каже, че и двете му харесват еднакво. Защо ли - защото няма значение, всяко си има своите предимства. Като съм отгоре имам контрол и това ми харесва. Като съм отдолу, контролът е в партньорката, което също ми харесва..

Но ако трябва да избера само една поза, в която да правя секс цял живот - това е мисионерската. Така че ме брой за отгоре.

FelisDirus
06-18-2007, 15:56

Сега ще видиш как всеки ще каже, че и двете му харесват еднакво. Защо ли - защото няма значение, всяко си има своите предимства. Като съм отгоре имам контрол и това ми харесва. Като съм отдолу, контролът е в партньорката, което също ми харесва..

Но ако трябва да избера само една поза, в която да правя секс цял живот - това е мисионерската. Така че ме брой за отгоре.

мяу
Напълно съгласна съм. :D

young_rich_famous
06-18-2007, 15:57

:smt023 =D>

bulgarche
06-18-2007, 16:21
Зависи. Предпочитам партньорката ми да е отгоре, защото свършвам по-бавно така, а й ми харесва когато виждам че успява да си доста удоволствие почти сама с моя атрибут :smt017

06-18-2007, 21:30
Зависи. Предпочитам партньорката ми да е отгоре, защото свършвам по-бавно така, а й ми харесва когато виждам че успява да си доста удоволствие почти сама с моя атрибут :smt017
именно

Д-р Дава Клецам
06-18-2007, 21:58
Искам да ви попитам къде по ви харесва отгоре или отдолу...? И защо? Пускам темата ,защото ми е интересно да разбера.
С колегите от клиниката сме единодушни, че най ни харесва орално, с шише ракия, мезе по избор и карти за след като си напълним личните алкохолни кефометри! Бихме искали също така да изкажем искрената си благодарност на бай Пешо за всичката ракия, която наля в 11литровата бутииииюлка от минерална вода Девин. Жив и здрав да е!

daa
06-20-2007, 10:22
na men li4noo mi haresva stra6no mnogo ot gore.ne sum pravila mnogo sex samo 3 puti i to ot skoro go pravq ama ot gore e strahotno

06-20-2007, 12:20
oo samo na men li mi haresva da sam otdolo :shock:

love_girls
06-20-2007, 12:36
Отгоре и то защото аз контролирам темпото.
Но напоследък почвам да оценявам , когато партиорката е отгоре по две причини.
Първата че виждам възбудата изписана по цялото й тяло върху мен и втората , че си почивам от неуморните движения когато съм върху нея ;)

shizzle
06-20-2007, 12:54
Отгоре и то защото аз контролирам темпото.
Но напоследък почвам да оценявам , когато партиорката е отгоре по две причини.
Първата че виждам възбудата изписана по цялото й тяло върху мен и втората , че си почивам от неуморните движения когато съм върху нея ;)

Познато! Аз дори стигам до момента, когато тя вече мине няколко оргазма и се запъхти, да й се хиля и да й викам "Виждаш ли какво ми е на мен през цялото време, а? Аз защо не мога да кача килограми!"

06-20-2007, 13:32
Оби4ам когато партньорката ме "язди"
по- приятно ми е, по-малко се уморявам, по-БАВНО свършвам
и най-ве4е- така ТЯ отслабва, и това е добре, защото ина4е не намира време за фитнес.
Самата тя се кефи пове4е да е отдолу, но когато караме две седмици както на нея и харесва по4ва да образува тлъстинки по ханша, които на НЕЯ не и харесват.

Обикновено се редуваме- първо тя е отгоре, после, като свърши и не е в състояние пове4е да "язди" сменяме позата.

п.с. когато жената е отгоре, тогава ТЯ контролира дълбо4ината на проникването,
п.с.
и тази поза( "езда4ка") дава едно от най-ДЪЛБОКИТЕ прониквания, сещам се само за една поза с по-дълбоко проникване, дето не и знам официалното наименование, ние и викаме "под прав ъгъл" ( жената е легнала настрани, а мъжа е седнал върху едното и бедро, като и двамата са свили по един крак , а другия са го изпънали)

slavito007
06-20-2007, 13:40
Отдолу по-яко ,ама и отгоре е ок.

06-20-2007, 15:14
Отдоло ем си почивам ем ми е кеф :-D

Komshiikata
06-20-2007, 15:54
Вече е време и аз да сложа отговор.
Лично на мен по-ми харесва да съм отгоре.Аз контролирам всичко и се чувствам по-силната.Аз определям дълбочината и темпото,което също адски много ми харесва.
Но когато съм отдоло също не оставам незадоволена ::: Но попринцип вместо скучната мисионерска поза правим нещо по-различно.Свивам си краката пред гърдите и така проникването е доста дълбоко и много се възбуждам. :smt008

fire_magic
06-20-2007, 16:08
oo samo na men li mi haresva da sam otdolo :shock:
ne

shizzle
06-20-2007, 16:58
Извинявайте, но мисионерската поза не е скучна! 8)

kvokvokvo
06-20-2007, 19:35

При мен е точно обратното.Когато приятелката ми е отгоре ми е мноогооо по-готино , съответно свършвам и по-бързо :)

`Death`Whore``
06-20-2007, 19:36
При мен е точно обратното.Когато приятелката ми е отгоре ми е мноогооо по-готино , съответно свършвам и по-бързо :)
И мъжът, и мъжът :smt004 Как се гърчи... :-D

anonimen alkoholik
06-20-2007, 19:46
...Който е отдолу става яко шоу... :-D

hahavteen
06-20-2007, 20:59
Znam 4e moia priatel obi4a pove4e toi da e otgore :roll:

Komshiikata
06-20-2007, 22:26
На мен лично след 5тата минута ми омръзва. :D

MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-20-2007, 22:59
Моя харесва всяка поза :P

shizzle
06-21-2007, 05:10

Мога да си представя колко въображение имате двамата. Няма скучна поза, само скучни действия. Мисионерската позволява да се целувате, да я захапеш за врата, да те дращи по гърба, да извиеш ръцете й над главата си, да се прегръщате.. А малките подробности, които не могат да се опишат.. Не, просто не знаете как да си го направите интересно.

`Death`Whore``
06-21-2007, 06:10

Мога да си представя колко въображение имате двамата. Няма скучна поза, само скучни действия. Мисионерската позволява да се целувате, да я захапеш за врата, да те дращи по гърба, да извиеш ръцете й над главата си, да се прегръщате.. А малките подробности, които не могат да се опишат.. Не, просто не знаете как да си го направите интересно.
И най-вече - мисионерската има много варианти. Крака на раменете му, обкрачване на таза му, проникванията са много дълбоки. Но е уморително.

shizzle
06-21-2007, 06:18
И най-вече - мисионерската има много варианти. Крака на раменете му, обкрачване на таза му, проникванията са много дълбоки. Но е уморително.

Някои момичета може да са теснички за тези неща, затова не ги споменах. Но си абсолютно права. Макар крака на раменете да убива повечето ми любими неща от тази поза.