Влез

View Full Version : Interesno!

GlezLi4kata
06-18-2007, 16:16
Zdraveyte!Ne sam bila o6te s mom4e i mi sa interesni niakoi ne6ta.Znam,4e pri razli4nite momi4eta bolkata i karveneto sa razli4ni,no po princip gore dolu kolko prodaljava tva karvene?V smisal samo za momenta li e ili niakolko dni?Drug dosta tap i sme6en vapros,no vse pak 6te pitam.Kade ste pravili vie za prav pat sex i kogato 4ar6afite sa se izcapali kakvo ste gi pravili?Kak ste se izmakvali ot tova polojenie? :oops: Mersi na vseki,koito otgovori bez podigravki!

shizzle
06-18-2007, 16:27
Хех, момичета пишат в теми само за момчета, момче обяснява за първия път при момичетата.. Какви неща се случват в този мити форум само!

Относно кървенето: трябва да се подготвиш от "а? защо няма нищо?" до "мале, секс ли правих или в кланницата ходих!" В най-стандартния случай (доколкото съм запознат, сега, не твърдя, че съм го правил със статистичен брой девственици) кръв би трябвало да има само в началото на акта и може би после още няколко капки по бельото ти след това. Който и случай да е при теб - спокойно, ще мине, а и все някога трябва да се случи, нали? Същото е и с болката. Но не трябва да мислиш за най-лошото всеки път.. Иначе ще ходиш на ръце да не вземе да ти падне тухла на главата.

За чаршафите: Ако държите да е вкъщи на удобно (аз лично го препоръчвам, човек на комфорта съм. ест, ако имате пари за хотел, това също не е лоша идея, стига да сте ОК да отидете някъде с идеята да го -направите-), а теб те е срам от родителите ти.. Нека момчето донесе чаршафи. После той ще обяснява на тях какво е това червеното по тях ;) Хем ще му е по-лесно, хем той е момче и е длъжен да поема определни неудобства за твоя сметка. Или просто купете нови чаршафи и после на боклука. Според мен - няма смисъл да се притесняваш толкова. Няма нищо срамно. (е, на никой не му е особено комфортно, знам, и на мен не ми беше)

Made_of_Pain
06-18-2007, 21:56
Не кръвта, мозъка ще ви изтече... 10000 теми има, още се пускат, а тоя форум, така и не се чисти.
ПРАХ ЗА ПРАНЕ ! е отговора на втория ти въпрос....

Д-р Дава Клецам
06-18-2007, 22:02
Interesno!

Интересно... ,да! Гарантирам, че на следващата оперативка ще го спомена и ще му обърнем внимание с колегите!

PoLiToOo
06-18-2007, 22:10
Interesno!

Интересно... ,да! Гарантирам, че на следващата оперативка ще го спомена и ще му обърнем внимание с колегите!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Не се съмнявам :smt005 :smt005

ThePainIsReaL
06-19-2007, 07:36
Вече ти отговориха .. само да добавя за чаршафите, че могат да се перат. Споки .. студена вода и малко прах и си готова. Пък и те няма целите да са в кръв,я :wink:

д-р Посмъртов
06-19-2007, 12:06
Вече ти отговориха .. само да добавя за чаршафите, че могат да се перат. Споки .. студена вода и малко прах и си готова. Пък и те няма целите да са в кръв,я :wink:

Млада госпожице,откъде знаете всичко това?Имате ли полу-полу-пълнолетие,иначе казано 7 годинки?Как за бога сте направили 3295 мнения?Този форум е прокълнат,казвам ви! =P~

06-19-2007, 12:41
само веднъж съм бил с девственица, направихме го в банята, за да няма проблем с 4аршафите, кървеше обилно по време на акта , след окло 20 минути намаля, а след 2 4аса по4ти спря.

LuCkY_YoU
06-19-2007, 12:46
izobshto ne te4e tolkova mnogo kruv.spokoino.inache si boli,no vseki minava po tozi put.ako tolkova se pritesnqvash 4e 6te izcapa6 4ar6afite sloji nqkkava kurpa pod teb.no se sumnqvam..inache go napravihme v tqh.uspex

06-19-2007, 12:51
разли4но кърви, зависи от дебелината и структурата на девствената ципа във всеки един отделен слу4ай.

И понеже кървавите петна се перат много трудно ти предлагам варианта в банята. 4иста работа. За всеки слу4ай си носи една дамска превръзка от по-големите в слу4ай 4е си от по-кървящите.

п.с. а някои моми4ета пък имат толкова разтеглива ципа, 4е изобщо не кървят..

shizzle
06-19-2007, 12:53

Млада госпожице,откъде знаете всичко това?Имате ли полу-полу-пълнолетие,иначе казано 7 годинки?Как за бога сте направили 3295 мнения?Този форум е прокълнат,казвам ви! =P~

Да, така си е. Всъщност историята е много интересна. Преди много снегове, когато още форумът бе млад (и аз с него, макар нито аз да знаех за форума, нито той за мене) на портите на замъка модераторски почукала малка глупава юзърка, ползваща шльокавица и прекалено големи аватари. И помолила тя модераторите за подслон за през нощта, защото вън бушувала буря по-яростна, от онази, когато забравих за годишнината ни с приятелката ми. Но отказали й те в своята арогантност, банвайки я сама под шибащия дъжд. Тогава ламерката изведнъж се превърнала в красива админка (нещо като анджелина джоли в Хакери) и изрекла следното проклятие:

"Мамка ви да еба, простаци недни. Кръв ще серете щом свърша с вас! Нека форумът ви от ламери се не отърве, нека го нафлъдят лапета и курвета (и гейчета с напомпани гейчета за аватари) и доктори с извратено чувство за хумор! Само спам да получавате в мейлбоксовете си и да не можете да спите от модърейтинг!"

Но за разлика от приказката, която пародирам, админката не оставила задна вратичка, през която да се хакне това проклятие и то вечно ще лежи върху нас, докато форум съществува.

shizzle
06-19-2007, 14:07
Вие ралтата си я вършите докторчетата, ама не ни карайте да се смеем прекалено, че ще мръднем и ще вземете да отрежете нещо грешно.

dsd
06-19-2007, 15:49
ti sama kaza 4e pri vsqka e razli4no taka 4e ne se znae moje i da nqma nikakva krav.6te gi izoerete ako ne postelete dopalnitelno ne6to deto po 6te vie lesno da go mahnete posle.za parvi pat go napravih na spalnqta oba4e predi tova 6tqh da go napravq v kola kadeto i da ste ako yspee da te predrazpoloji kakto trqq na teb 6te ti e hubavo i hi4 nqma da te barka kadde ste .mn e qko dano i na teb da ti haresa

fire_magic
06-19-2007, 15:59
Zdraveyte!Ne sam bila o6te s mom4e i mi sa interesni niakoi ne6ta.Znam,4e pri razli4nite momi4eta bolkata i karveneto sa razli4ni,no po princip gore dolu kolko prodaljava tva karvene?V smisal samo za momenta li e ili niakolko dni?Drug dosta tap i sme6en vapros,no vse pak 6te pitam.Kade ste pravili vie za prav pat sex i kogato 4ar6afite sa se izcapali kakvo ste gi pravili?Kak ste se izmakvali ot tova polojenie? :oops: Mersi na vseki,koito otgovori bez podigravki!
mahashe 4ershafite,slagash nqkakvi evtini odeala ili stari postila i po4vash,posle gi mahash slagash si novi4kite 4ershafi i.........taka,ako iskash da e na legloto po udobno de,ako ne na zemqta,nai-dobre da ne e u vas,ili v kusta,po dobre na nqkoe taino mesto...(toaletna v zavedenie,nqkyde v gorata,ako e blizo do grada,v nqkoq gradinka)po dobre da ne prodaljavam natatyk zastoto ostanaloto sa podigravki i za tova ste zamyl4a sa zega... :-D :smt005

fire_magic
06-19-2007, 16:02

s oto4neniq,mneniqta sa 3298... 8-[

shizzle
06-19-2007, 16:12
Ае, fire magic реши да замълчи в много правилен момент. Може би минута по-рано щеше да е още по-добре. Говорим за първи път, а ти предлагаш тоалетни? Странни фантазии таи новото поколение.

tin4eto91
06-19-2007, 20:10
na mene parviq mi pyt be6e u nas za da sam spokoina za 4ar6afite.pone znaeh 4e 6te moga spokoino da si gi izpera. :)