View Full Version : Взех някакви наркотици и сега не ще да ми стане :(
оня ден в диското един фр. ме нави да вдишам няколко ленти и оттогава не мога да го дигна! като препариран е! какво да правя? направо ще се побъркам!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Дишай пак и няма да ти пука!
Или можеш да изчакаш тялото ти да се изчисти от лайната. Време, батка!
alkobalko
06-18-2007, 18:22
Изчакай тялото ти да се изчисти от всички отрови. И това да ти е за урок друг път да не ползваш такива гадости.
PoLiToOo
06-18-2007, 22:27
хмм..кофтиииии....ама ми стана интересно кфо си шмъркал..че да даде тоя ефект..нещо май е билло ментак :o :o :o
Абе последната... Ти в кой свят живееш?! Смъркал е метамфетамин момчето. Това са типичните странични ефекти. Като по книга, така да се каже. И какво очакваш? Какво разбираш под менте? Че не е бил чист, не е бил! То всеки гледа да претупа направата им. Обаче мога да ти кажа, че чист ако не си го направиш сам (или от познати химици) от улицата не можеш да намериш.
Ууу.. Споко, ве, пич. Никой не ти е длъжен да знае страничните ефекти на метамфетамина. Който не ползва, не му и трябва.
ne sa samo stranichni efekti obache, ako go pravish redovno... imam priqtel koito ne e pravil sex ot godini samo zaradi drogata. estestveno stava vypros za istinski narkoman... za tova e hubavo da se zamislish... struva li si da zamenqsh edno udovolstvie za drugo? sex sreshtu narkotici???
fire_magic
06-19-2007, 15:27
Изчакай тялото ти да се изчисти от всички отрови. И това да ти е за урок друг път да не ползваш такива гадости.
tova opita li se edin pyt,ne se otkazva lesno,nikak daje........ :roll:
fire_magic
06-19-2007, 15:29
Ууу.. Споко, ве, пич. Никой не ти е длъжен да знае страничните ефекти на метамфетамина. Който не ползва, не му и трябва.
da