View Full Version : hora nali nqma kak dasam zabremenqla
sladi4ko_pita6to
06-18-2007, 18:58
mili4ki kazvaite 4e treperq cqlata...dnes s priqtelq mi bqhme v tqh toi svar6i edin pat samo 4e ne be6e si go izmil i ne mislq 4e be6e si go pipal posle sled tova ama i racete ne be6e izmil no ne be6e pipal spermata.sled 20-30 min re6ihme pak da go napravim no kato mu slagah prezervativa ne6to mai go drapnah s nokata i re6ihme da go smenim i malko go pipnah ot vatre6nata strana,posle mu slojih nov i go pravihme okolo 5-10 min i be6e zdrav prezervativa i toi ne be6e svar6il vtori pat...nali nqma kak da sam bremenna
ThePainIsReaL
06-18-2007, 19:01
Не, няма .. дишай :wink:
shaka_kan
06-18-2007, 19:06
sp0k0, nqma kak da e stanal0:) n0 za tv0e usp0k0enie ti prep0ra4vam da si napravi6 test!
mi az dori se chudq kak moje da si go pomislish 8-[ ama spored mene ne moje da si zabremenqla sled kato ne e svyrshil v tebe a i spermatozoidchetata ne jiveqt mn mn v kislorodna sreda mai...
Мдааа... 300 млн сперматозоида започват да умират веднага, когато бъдат пуснати от леговището им. На теория едно изпразване има толкова сперма, колкото всички жени в западна Европа да забременеят. \:D/
На практика умират абсолютно всички сперматозоиди, освен 1 при зачеване. Ако обаче забременееш, значи пичът е имал ебаси късметлийската сперма. :smt017
Пробвайте така...
Ти яж в кухнята, той в хола и после пак пусни тема, дали си забременяла, с тая проба....
ебахти сливите хем искат да се ебат шем после "Може ли да съм бременна" "Дали сам бременна" "Може ли да съм забременяла" писна ми да чета за вашите бремености тука и кога ви дошло що ви закаснялаво незнам си кво....20003432 такива вече има сигурно пазете се малко и толкоз има си и тестове не може тука да сме гадачи да ти казваме бременна ли си или не си...въри в някои аптека си земи тест недеи ги слуша тука щот после да не е късно и да има ](*,)
PoLiToOo
06-18-2007, 22:21
оооо..дишай..няма нужда от филмиране :smt006 по-скоро малко се образовай относно секса :smt006
slavito007
06-19-2007, 03:41
така както го описа незнам как може изобщо да забременееш,но си направи тест,за да се успокоиш,че всичко е ок :)
alkobalko
06-19-2007, 03:41
Няма причина за притеснение!
sladi4ko_pita6to
06-19-2007, 18:42
mersi za uspokoenieto...az po princip se pazq i to mnogo po princip polzvame i sve6ti4ki Patentex-oval,samo 4e tozi pat se bqha raztopili i nz dali sa si svar6ili dobre rabotata a i bez prezervativ nikoga ne bih se navila daje skoro po4nah hap4eta ama gi piq samo 5 dena a na listofkata pi6e pone 7 dena da se polzva i druga za6tita,makar 4e lekarkata kazva 4e o6te ot parviq den moje da im se vqrva...t.e. ne sam ot tiq neobrazovanite prosto sam neopitna o6te i se pla6a
спокойно...не става толкова лесно...даже напротив...аз даже съм свършвал в момиче и без хапчета без нищо пак не забременя...още повече, че ако приятеля ти е под...да речем 17 още не е достигнал пълно полово съзряване и ще му е доста трудно да те оплоди...