PDA

View Full Version : VUPROSHCE OTNOSNO OBICHTA?

pisi84
06-19-2007, 00:41
Imam vruzka ot edna godina.Priqtelqt mi predi men e imal vruzka blizo 2god,s momiche koeto mu e vurtqla qko nomera pravila go e na baluk,t.e.tova mu e bila purvata seriozna vruzka tvurdi che ne q e obichal.Kazva mi che s men se chuvstva ralichno mnogo e vluben v men priznaval mi go e no oshte ne mi e kazval 4e me obi4a vse kazva 6te te zaobi4am...e da de ama na dumi, tuka idva i glavniqt mi vapros po temata:toi do sega ne e obi4al,spored vas kak shte razbere 4e me obi4a i sigurno trqbva da go 4akam o6te 1 godina da se nakumi...kakto i da e ta hora vlubeni,razlubeni spored vas kak edin chovek razbira 4e obi4a polovinkata do sebe si surceto sigurno igrae tuka vajna rolq ili nqkakvo silno 4uvstvo zashtoto ima razlika m/u vliubvane i obich. PS.Ima dosta ne6ta koito ne napisah da ne izleze roman no ako mi pi6ete 6te sam blagodarna i s udovolstvie 6te dopulnq i spodelq za savet ot vseki o6te fakti ot istoriikata mi.

Vladokaaa
06-19-2007, 05:09
Еми незнам точно не съм много коректен в тая област защото рядко имам време в моите връзки да обичам \:D/ ама иначе то се усеща с времето че човека неможе без тебе и така че не му давай зор все някога би трябвало да се влюби в тебе.

P.S.-Ако нестане скоро пусни му ако не си и ще те заобича :smt007

_[LiFe-StiLe]_F
06-19-2007, 06:02
смятам, че е глупаво от него страна да казва "ще се влюбя в тебе" :? никога не можеш да кажеш в кого, как и кога ще се влюбиш, то просто си идва. и докато чакаш той да се накани да изпита истински чувства към теб, може би ти вече ще искаш нещо различно ;)
така че моят съвет е: не влагай големи надежди в думите на този човек, карайте ден за ден, така че да ви е хубаво, но не се задълбавай преканено навътре в нещата ;)