View Full Version : edin vapros...
Хора нормално ли е като лъскам да не ми се обелва кожата на пениса?по точно като ми е станал и като се опитам да го обеля и боли ... :smt011 бтв аз съм на 14 години.
До колкото знам има вариан кожичката ти да е твърде тясна и да не може да излезе целия ... тогава трябва да отидеш на лекар. А може също и да ти е залепнала за главичката....тогава също трябва да отидеш на лекар. Абе, кво да ти кажа - иди на лекар :lol: Не е мн нормално.....
бате аз мога да си го обеля като не ми е станал ... ма като ми е еректирал неможе... смисал боли и не опитвам...
VerryBerry
06-19-2007, 13:04
stisni zabi i optiati pak,ako ne,idi na lekar da ti q klacne
KVO DA MI Q KLACE ???? bate dobre li si ??? az edva bih oti6al na pregled a pa da hodq i da znam 4e 6e mi prai ne6o po kura ..... :smt018 :smt018 :smt018
KVO DA MI Q KLACE ???? bate dobre li si ??? az edva bih oti6al na pregled a pa da hodq i da znam 4e 6e mi prai ne6o po "мъжкия полов орган" ..... :smt018 :smt018 :smt018
rezni q sam bece :roll:
da sam ?!?! abe ako 6e praa ne6o po dobre lekar toi pone 6e znae kak ... da ne sam lud ...
da sam ?!?! abe ako 6e praa ne6o po dobre lekar toi pone 6e znae kak ... da ne sam lud ...
Ех, как някои хора стигат до правилния избор като опра ножа о п--, кокала, де!
Еми, стой си така тогава, кат те е страх толкоз..... :lol:
alkobalko
06-20-2007, 14:40
Отиди на лекар.
krasivata_luvica
06-20-2007, 14:56
бацеееее :lol: :lol: тебе пралили са ти свирки изобщо??? :o :o :lol: :lol: :wink:
нормално е с времето ще мине.....както каза Морфей на Нео когато той го попита защо го болят очите и Морфей му отговори "защото ги използваш за 1ви път" :twisted: