Влез

View Full Version : Oburkana situaciq

Oburkana
06-19-2007, 06:45
Zdraveite.Az imam priqtel kojto e na 17.A az sum na 13...Problema mi e,4e toi e mnogo po opiten,a az sum devstvena...I 4estno kazano neznam dali da mu pusna ili ne..A mnogo se obi4ame..I toi men i az nego.

shizzle
06-19-2007, 07:09
Както знаеш, решението си е само твое. Но няколко различни гледни точки.

-ако човекът е опитен, той ще си иска секс
-това пък не ти пречи да му доставяш удоволствие по други начини
-но за сметка на това той пък може да се загледа по някоя друга между другото
-ако му отдадеш девствеността си, обаче, все едно ти самата не си достатъчно добра, за да го задържиш
-при такава разлика нищо чудно да се изчукате и да те зареже
-ако наистина се обичате, той би трябвало да изчака, докато си готова
-ако наистина го обичаш, би трябвало да му се отдадеш..

Моето лично предложение е да му кажеш, да те изчака, докато станеш на 14 (това не би трябвало да е дълго, нали?) Дотогава можете да карате на петинг и някоя друга орална авантюра, за да го поддържаш доволен. А ти си отваряй очите на четири дотогава и виж дали той наистина е човекът, за който го мислиш - дали е честен или бройкаджия, верен или завърти-опашка.

Ice_Queen_
06-19-2007, 07:16
"Много се обичаме" - Тва на нас ли го казваш или опитваш да обедиш себе си? Доверие имаш ли му? Секса не е само привличане и желание,любовта о.к,но трябва доверие и предпазливост.Особенно ако единия е девствен както си ти.Ако найстина се обичате и му имаш доверие,за какво подяволите пускаш тема във форум?Ако беше така сама щеше да си взела решение мн отдавна..
Тва 1вото...

2ро - Аз си мисля че няма лошо да изчакаш още малко,след като не си сигурна и си на 13..Може аз да съм изостанала,но 13 е прекалено рано.Не че 14 няма да е ..но все пак.Изчакай,нямаш си на идея колко допълнителни не до там приятни неща могат да дойдат със секса,освен удоволствието.За гинеколог най-малкото да си мислила..

bulgarche
06-19-2007, 07:20
Ако имаш желание за секс, чувстваш се и готова за таз крачка, точно неговия опит ще ти е от ползва.

06-19-2007, 07:30
Kato te gledam...Gadgeto ti ne e mnogo opiten,kato se ima v predvid 4e hodi s 13 godi6na...ne te obi4a momi4e,na 17 godini edno mom4e ne moge da obi4a momi4e na 13.Molq te osyznai go...Sigurno ima feti6 kum malki destveni momi4enca...Ili drugite momi4eta ne mu puskat.Ubedena sym,4e ako sega spite zaedno nqma da mine 1 sedmica i nqma da imam pomen ot tvoq lubim.Nadqvam se da ne napravi6 gre6ka v precenkata si!Ne se zanimavai s golemi batkovci kato si na 13.Nqma li mom4eta,kojto sa na 13-14-15 kojto ne mislqt samo i edinstevno za sex?/makar,4e...dne6nata mlade6 me izumqva/.po-dobre go skusai.6te zabvur6i lo6o ako mu pusne6.
"obi4ate se"?! Nai e lesno da kage6 "obi4am te"podaryk zadeto se obi4ate 3 sedmici i aide na purviq mesec ti mu puska6 i na pyrvata sedmica ot 2riq mesec toi te zarqzva.Ne biva da si jertva na tezi idio6tini.

Oburkana
06-19-2007, 07:34
Meрси много за съветите.На мен неприятно ми е обаче,че не искам да му духам...Сигурно ме смятате за някой здухла но не ми харесва...Онзи ден се опитах.И относно горния пост.Сигурно отсрани изглежда точно така "той не може да си намери на неговата възраст момиче"ееми не е така,ние се познаваме от малки и наскоро тръгнахме.Горният пост наистина ме накара да се замисля.. :-k :-k :cry: :roll: в кофти случка съм.

MeLeNcE
06-19-2007, 07:39
Подкрепям Айс Куин.Абсолютно е права. =D> =D>

shizzle
06-19-2007, 07:41
Ако беше лесно, нямаше да е тийнейджърство ;) Макар и извън него да е същата простотия, поне вече си се научил да не ти пука. Гледай, мисли, действай (в тази последователност). Грешки ще правиш, така сме се научили всички, но пък не може да се затворим от живота. Се ла ви, се ла ви..

sinful`girl
06-19-2007, 14:19
Като ми кажете така ... "много се обичаме" и ме влудявате. Сигурна съм,че не ходиш с тва момче повече от 1-2 месеца,как за толкова малко време може да кажеш,че се обичате :shock: Колкото до това дали да го направите,преценяваш си сама,но на 13 години не мисля,че си достатъчно голяма да правиш такива неща ....