View Full Version : lizane po anusa
marakuq_baby
06-19-2007, 09:30
priqtelqt mi iska da me lije po anusa :shock: i vseki put kogato pravim sex me pita:"iskash li malko otzad?"-imam predvid 4e me pita iskam li analen sex.Vseki put mu otkazvam no toi e dosta nastoqtelen i ve4e po4va da me drazni s tezi si meraci kum anusa mi :smt013 Spored vas tova normalno li e?ili hodq s nqkuv anusoman #-o
a za analniq sex-ne iskam da go pravq za6toto sum 4uvala 4e vodi do hemoroidi i daje do rak na debeloto 4ervo.ako se praktikuva 4esto de...
Доколкото ми е известно, аналният секс е по-често срещано явления в глобален мащаб от оралния. Смяташ ли оралния секс за нещо извратено? Можеш ли да познаеш следващия ми въпрос?
А иначе какъв е проблемът - не ти харесва или си някаква дръпната такава?
Ice_Queen_
06-19-2007, 09:43
Доколкото ми е известно, аналният секс е по-често срещано явления в глобален мащаб от оралния. Смяташ ли оралния секс за нещо извратено? Можеш ли да познаеш следващия ми въпрос?
ее стига бе shizzle,
има момичета който просто найстина не икм допада или самата идея , или самия анален. ;)
Затова питам, ледена, затова питам ;)
marakuq_baby
06-19-2007, 09:59
ha....analniq sex po 4esto qvlenie ot oralniq :smt017 awe ne6to ne sum suglasna.neznam v svetoven mashtab no vsi4kite mi priqtelki pravqt oralen sex i im haresva ama analen-poznavam samo edna macka koqto go praktikuva.
az su6to obi4am oralniq sex,qko mi dopada i kogato az mu go pravq i kogato toi mi go pravi.Ne bih kazala 4e sum nqkva drupnata-naprotiv.oba4e analniq sex...hem me otvra6tava,hem me e strah za6toto sa mi kazvali 4e boli mnogo.abe vuob6te ne mi e priqtno da mi burka vutre s prust,da me lije ili kakvoto i da mi pravi to4no tam.
д-р Опрашев
06-19-2007, 11:41
Ако ви хареса, може да опитате смучки под мишниците и бъркане с език в носа - разбира се, всичко под акомпанимента на Миле Китич или друга сладкопойна чучулига 8) Сръбско задължително.
ha....analniq sex po 4esto qvlenie ot oralniq :smt017 awe ne6to ne sum suglasna.neznam v svetoven mashtab no vsi4kite mi priqtelki pravqt oralen sex i im haresva ama analen-poznavam samo edna macka koqto go praktikuva.
az su6to obi4am oralniq sex,qko mi dopada i kogato az mu go pravq i kogato toi mi go pravi.Ne bih kazala 4e sum nqkva drupnata-naprotiv.oba4e analniq sex...hem me otvra6tava,hem me e strah za6toto sa mi kazvali 4e boli mnogo.abe vuob6te ne mi e priqtno da mi burka vutre s prust,da me lije ili kakvoto i da mi pravi to4no tam.
Светът не се изчерпва с теб и приятелките ти. Цяла Европа да не прави анален секс, пак на света много му пука. Говоря за международна анкета на Дурекс преди няколко години, ако не ме лъже паметта.
abe to e qko ama mai tvoq 4ovek i toi se oplakva ot teb v foruma neznam dali e toi de ama samo kogato ti si gotova to w tova nqma ni6to sramno daje e qko ama e qko samo ako ti go iska6
anusoman :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ами, ако правиш анален секс е наложително да си го ближете, защото влиза по-лесно :lol: :lol: Иначе то при нас няма къв друг освен анален, ама пък и е доста приятно ;) Не го отричай преди да си пробвала ;)
Glezanka
06-20-2007, 21:32
Spored men e normalno priqtelqt ti w opredelen moment da poiska da prawite analen sex shtom na nego mu dostawq udowolstwie.A zashto otrichash neshto predi da si go probwala?Nima ne si mislila swirkite za neshto gnusno predi da si pochnala da gi prawish?I da ... kwo slushash priqtelkite si,ne wsqka ot tqh shte si priznae che se kefi da q shibat otzad.
emi 6tom ne iska6 na4i ne iska6 predopredi go daje i da ne te pita ve4e :wink:
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-20-2007, 23:58
emi 6tom ne iska6 na4i ne iska6 predopredi go daje i da ne te pita ve4e :wink:
И аз така мисля
Еми дай му анален, кво толкова. Изобщо не боли мога да ти кажа, а това за рака са пълни глупости. Ама първо да те оближе едно хубаво и после да вкарва пръсти, чак накрая кура.
За тебе знаем николетке бтв кфо стана с збирката ни :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Кви хемороиди къв рак. Аналния секс си е нещо напълно нормално. Просто е нещо различно и не на всички им стиска да опитат. Иначе аналния секс може да доведе момичето до мого по плътен оргазъм особенно ако си стимулираш клитора по време на проникването отзад. Но в краина сметка ти си решаваш. Ае съз здраве
Lady_Chocolight
06-21-2007, 12:59
Рак не, хемороиди може, мисля че най-неприятното състояние беше т. нар "колон на хомосексуалиста" или възбудим колон, при който се редуваха запек с диария, но не е често явление и наистина трябва да се практикува редовно. За един, два пъти, или пък един път на месец.. не вярвам да причини смущения. :)
Еми дай му анален, кво толкова. Изобщо не боли мога да ти кажа, а това за рака са пълни глупости. Ама първо да те оближе едно хубаво и после да вкарва пръсти, чак накрая кура.
ЕИ ТОВО ЧЕ ТЕБ НЕ ТЕ БОЛИ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ И НЕИ НЯМАДА Я БОЛИ НО ДА АНАЛНИЯ СЕКС Е ПРОСТО МНОГО ДОБЪР ДАЖЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОМИЧЕТАТА ОТКОЛКОТО ЗА МОМЧЕТАТА!АЗ ЛИЧНО НЕ ЛИЖА АНУСИ НЯМА И ДА ГО ПРАВЯ ИПОЛЗВАМ ВАЗЕЛИН ИЛИ УВЛАЖНИТЕЛИ!!!! ДАЖЕ И АНДЖЕЛИНА ДЖУЛИ МИ СЕ УГЪЗИ НЯМА Я ЛИЖА МИ ТОВА Е ИЗВРАТЕНО ИВЕНЯВАИТЕ НО ОТ ТАМ.....СЕРЕТЕ ....БАХ ЛАИНОТО СИ Е ЛАИНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОИ ГО СЕР!!! НИКОЛЕТА ЕЛА ДА ТЕ ОПРАВЯ АЗ НЯМА ДА ТЕ ЛИЖА ОБАЧЕ ПО АНУСА НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЩЕ ОСТАВИШ ВИБРАТОРИТЕ!!!
А НАИСТЕНА ОРАЛНИЯ Е ПО РЯЗПРОСТРАНЕН ОТ АНАЛНИЯ ЩОТ НЕ ВСЯКО МОМИЧЕ СИ ДАВА ЗАДНИЦАТА НО ВСЯКО ПРАВИ СВИРКИ ОСВЕН АКО НЕ Е НЯКОИ СНОБ :lol:
кажи му че ако още един пат те пита ше му одрежеш пишока
Водело до рак на дебелото черво, а? И затуй не щеш да правиш...
Ама като ви кажат, че краденето, убийствата и претъпленията биха довели до рак на... ухото (примерно :D) - няма да спрем кирливите престъпници, нали?
Как така за едно нещо хубаво като ви лъжат - вярвате, а всичко друго... абе би го.
Не можеш да кажеш, че нещо е лошо, докато не го опиташ сама. Нищо нема ти стане от 2-3 пъти (то от първия винаги си боли, нема как да усетиш).
Почти всички мъже рано или късно умират от желание да го набият на приятелката си отзад :} Перверзията да не е лошо нещо случайно ? :P
А приятелкитети са много необразовани (като стадо са), не е зле да си намериш и малко по-умни. Нищо лично :)
Аргумента на всички, които обичат аналния секс е:
Като не си пробвала, как го отричаш ?
Ами много е лесно. Просто изпитваш НЕДОВЕРИЕ. А вие вместо да се правите на голямата работа и много разкрепостени , опитайте се да влезете в положение и да дадете съвет.
По-голям съвет от това, да кажат, че преди да го пробват и те са били "недоверчиви", но после единственото, което им идва наум е - "еми толкова е хубаво, че трябва да го опиташ, няма как да разбереш иначе", ти какъв искаш? :)
Да седнат да ти обясняват кое точно как влиза и какво е усещането ли ?
Това далеч се разминава със значението на думата "съвет", ако си се замислял/а въобще.
Предполагам и на нея ще й се прииска отзад. Но явно просто не е готова - съвета ми е да накара приятеля си да почака, и все пак - да си има едно наум, че от опит глава не боли :). Има пък момичета, дето ги боли отпред и го правят само отзад, има всекакви, бати, престъпление ли е това :>
от аналния секс ти порастват косми по гъза така, че не го практикувай в НИКАКЪВ случай
kofti_nick
06-29-2007, 12:53
Абе няма не искам ... :-s
По-голям съвет от това, да кажат, че преди да го пробват и те са били "недоверчиви", но после единственото, което им идва наум е - "еми толкова е хубаво, че трябва да го опиташ, няма как да разбереш иначе", ти какъв искаш? :)
Да седнат да ти обясняват кое точно как влиза и какво е усещането ли ?
Това далеч се разминава със значението на думата "съвет", ако си се замислял/а въобще.
Предполагам и на нея ще й се прииска отзад. Но явно просто не е готова - съвета ми е да накара приятеля си да почака, и все пак - да си има едно наум, че от опит глава не боли :). Има пък момичета, дето ги боли отпред и го правят само отзад, има всекакви, бати, престъпление ли е това :>
Цък, значи аз се ядосвам, че всички се пишат на Майстора оная работа и говорят така, че да ти стане лошо. Имаше тук един, който направо се скара, че момичето не си давало дупето!? Иначе отговора естествено е последния абзац, на това дето си написал.. .