View Full Version : Едно момиче и аз
Срещнах това момиче в един курс по английски. Намерих й ICQ номера и почнахме да си пишем, понякога се карахме, но в доста случай си говорихме добре. А, като се видим тя се усмихва много готино. Има ли шанс да стане нещо или не? Тя си има гадже и казва, че го обича, но не го знае къде и с кого ходи, по думите и разбирам, че са се отдалечили един от друг.
Nadelina
06-19-2007, 09:17
Vinagi ima shans.. No na tvoe mqsto ne bih se zadylbochavala.. ne mislq che ima golqm shans da stane neshto mejdu vas.. Vse pak si ima gadje.. koeto obicha..
Да, но на Magic 8 Ball ми излиза, че ме харесва и че ще зареже приятеля си скоро. Не, че вярвам в такива неща, но търся нещо да се хвана.
Nadelina
06-19-2007, 09:20
Ama ti seriozno li? Q se stegni.. slez na zemqta.. pogledni na neshtata realno...
mechtaq_za_teb
06-19-2007, 09:21
Neznam dali imash shans.Vse pak tq si ima gaje,koeto obi4a.Edva li shtom go obi4a shte tragne da se zanimava s drugi.Ako iskash govori s neq,kaji i 4e q haresvash i taka shte razberesh .
Като я питах "Само аз ли чувствам флуидите между нас?"
И тя ми отговори само с усмивка, нищо не каза.
Или тя само си играе с мен като ми пуска фитили?
Но какво ми пука, че има гадже, може да ги разделя. :D
SpOrTs_GiRl
06-19-2007, 12:18
Е.. недей да ги разделяш.. все пак тя сама ти е казала, че го обича :( Поговори открито с нея и й кажи какво чувстваш и т.н. Питай я дали може да се получи нещо.. ти си знаеш ;)
Vladokaaa
06-19-2007, 12:55
Ние просто даваме съвети не сме гадатели откъде може да знаем всичко зависи от тебе как се представяш пред нея какво е мнението и за нея за приятеля и какво предпочита абе мн ако....
Това, че ти се усмихва нищо не значи.И аз се усмихвам на други момчета примерно като казвам"здрасти", но нищо повече не влагам в това.По-добре й кажи какво чувстваш, но недей да се бъркаш повече, защото може да загубиш приятелството й и да й развалиш връзката.
Това, че ти се усмихва нищо не значи.И аз се усмихвам на други момчета примерно като казвам"здрасти", но нищо повече не влагам в това.По-добре й кажи какво чувстваш, но недей да се бъркаш повече, защото може да загубиш приятелството й и да й развалиш връзката.
А, притрябвало ми е нейното приятество!
NightSky
06-19-2007, 13:37
Не личи да държиш много на нея. Все пак й кажи какво чувстваш.
SouL^*DiViNe
06-19-2007, 14:13
А, притрябвало ми е нейното приятество!
Щом не искаш да бъдеш с един човек приятел,надали ще се получи нещо повече между вас.Но все пак..поговори открито с нея,кажи и какво изпитваш,дали имате бъдеще заедно като нещо повече от приятели и т.н.Айде успех O:)
Не искам да съм й приятел, а гадже.
Да, но това не зависи само от теб. :wink:
kak se izpolzva magic 8 ball?
И тя ходи с батко, бил 25 годишен.