View Full Version : Момчета кога започнахте да си бръснете брадата?
Аз започнах да си махам само мустака лятото срещу 9 клас и вече към зимата започнах и навсякъде другаде (включително и шията). Сега завършвам 11 клас и се бръсна пред 3-4 дена, брадата ми расте адски бързо :-({|=
Az po4nah kogato mi porasnaha mustaci, okolo 7mi klas, posle po4na i malko brada da mi raste ot togava navsqkade se brusna vednug vseki dva dena.
а кога започнахте да си махате космите по топ*ите a
bradata v 10 klas , a mustaka v 7-8.sega vednuj na 2 sedmici se bruna zashtoto bavno mi raste :) i mi e super
само недей спами с малоумните си постове :evil:
RoyTheReaper
06-19-2007, 15:57
В 8 клас.
хаха.. по скоро темата е ЯКО МАЛОУМНА.. на кой му е притрябвало да знае кой кога е почнал да се бръсне.. ебахти и заблудения народ де'а
bulgarche
06-20-2007, 02:09
Началото на 9 клас
хаха.. по скоро темата е ЯКО МАЛОУМНА.. на кой му е притрябвало да знае кой кога е почнал да се бръсне.. ебахти и заблудения народ де'а
не мога да разбера защо въобще се месиш в тема, където нямаш да казваш нищо съществено...все едно аз да пиша в една от 80-те хиляди теми момичета кога почнахте да си махате космите по краката или гъза.....
какво? ти да не би да имаш косми в гъзъ и да се чудиш как да си ги изкараш? :twisted:
какво? ти да не би да имаш косми в гъзъ и да се чудиш как да си ги изкараш? :twisted:
Stiga si pisa bezmislenite komentari samo i samo za da trupash... mneniq... :evil:
Stiga si pisa bezmislenite komentari samo i samo za da trupash... mneniq... :evil:
im so fuuuuckin insaaaaaneee :-D :-D :-D