PDA

View Full Version : Как да постъпя! Спешно е !

beautiful.soul
06-19-2007, 13:48
искам да ви помоля да ми дадете съвет как да постъпя, защото наистина е много важно за мен!
след час ще се срещна с гаджето ми за да си изясним взаимоотношенията, тъй като положението хич не е розово...
Чудя се как да се държа.. да бъда откровенна и да покажа чувствата си да му кажа всичко каквото мисля с риск той да ми се подиграе, или да се правя на безчувствен труп ..., с риск той да се ядоса и да го възприеме като дразнене, но все пак аз да си остана недосегаемата... като не знае за чувствата ми няма как да ме нарани.. но знаейки може би нещата ще се оправят между нас ... просто до сега никога не съм говорила за чувствата си, страшно трудно ми е и ще се разплача 100 %... даже когато мисля какво да му кажа се разплаквам... моля ви дайте ми съвет, и споделете как бихте подходили в тази ситуация ! Мерси мн

Vladokaaa
06-19-2007, 13:50
Еми сподели с него какво мислиш няма смсъл да мълчиш кажи му.

sexy_for_you
06-19-2007, 13:52
Еми сподели с него какво мислиш няма смсъл да мълчиш кажи му.

:wink: :wink: УСПЕХ!

INLOVE_f
06-19-2007, 13:55
Бъди честна, ако той не го оцени, значи не те заслужава :-) УСПЕХ!!!

_[LiFe-StiLe]_F
06-19-2007, 13:56
специално в такива отношения аз винаги се старая да съм искренна, особено що се отнася до собствените ми чувства.
не се прави на това, което не си. кажи му истината на всяка цена, поне вътрешно ще запазиш достойнството си

beautiful.soul
06-19-2007, 13:57
Благодаря ви много ! така и ще направя ! цунки

kasorazbiva4
06-19-2007, 13:59
Бъди честна до край...лошо е това, че досега не си говорила за чувствата си,но се надявам всичко да се оправи и отсега нататък да го правиш без проблем с приятеля си.
Късмет!

Vladokaaa
06-19-2007, 13:59
нямаш проблеми нали сме за това тука

Vladokaaa
06-19-2007, 14:00
После да разкажеш как е минало даже мой да ми пишеш лично ако ти се занимава айде успех

beautiful.soul
06-19-2007, 14:01
Бъди честна до край...лошо е това, че досега не си говорила за чувствата си,но се надявам всичко да се оправи и отсега нататък да го правиш без проблем с приятеля си.
Късмет!
Може би всичките ни проблеми идват от там че никога не сме го правили... в началото той ми казваше че ме обича и т.н аз никога не се сещах първа да му го кажа и той престана ... сега се държи повече от лошо с мен като се скараме и дори се ограничава с целувките и прегръддките на обществени места... и може би аз съм виновна за всичко ...

Vladokaaa
06-19-2007, 14:03
Еми може би е усетил че се държиш студено с него което му е подействал0
много гадно и се й той се държи така :roll:

koalka
06-19-2007, 14:18
Наистина е най-добре да му кажеш, да бъдеш откровена, така може да те нарани, но поне ще знае за чувствата ти и ти ще знаеш за неговите.Няма смисъл да се правиш на безчувствена.И все пак защо си мислиш, че ще ти се подиграе?Ако има чувства-няма. :wink:

beautiful.soul
06-19-2007, 19:37
Ей благодаря ви много направих го казах му всичко квото чувствам и се разплаках и на него му стана мн гадно и ми се извини и така сдобрихме се :)))))) за първи път го видях такъв...

S_L_A_D_U_R_K_A
06-19-2007, 19:43
Ами зависи какъв е проблема, но трябва да си обективен и честен с човека срещу теб, но пак повтарям зависи от случая, не да е някакъв простак и да не го интересува, а ти да си изливаш душата, а той вътрешно да ти се подиграва! Нз сама си прецени, живота си е твой, ние тука от 3 изречения неможем да кажем как е по-правилно да постъпиш, каквото ти подсказва сърцето :-k