View Full Version : Benka!?!?!?!?!
Ta naskoro pro4etoh edna temi4ka tuk,edno momi4e ima benka na triaglnika :/ ami iskam prosto da popitam myjkata 4ast (i ne samo) kak bihte reagrali ako momi4eto wi ima benka na zadnite 4asti s razmeri na 5st :oops: :smt009 ? bi li wi otwratilo ili nz? kakwa reakciq bi pri4inilo w was? mersi predwaritelno za otgovorite.
5 сантимертра?!?!тва не е бенка а направо петно...ми незнам как ще реагирам но в никакъв случай не би ме отвратило,въпреки че няма да е много приятно :smt017
5 сантимертра?!?!тва не е бенка а направо петно...ми незнам как ще реагирам но в никакъв случай не би ме отвратило,въпреки че няма да е много приятно :smt017
ne ,ne 5 santimetra ami e golqmo kolkoto 5 STOTINKI :/
ThePainIsReaL
06-19-2007, 15:37
Момиче съм, но ще си позволява да отговоря :
Такаво нещо не би ме отвратило в никакъв случай :)
чаровниче
06-19-2007, 15:43
ми мойто гадже ако имаше щеше да е секси . споко мисля даже че си е много секси :smt112
bulgarche
06-19-2007, 15:46
Съвсем не би ме отвратило
Петно или релефно? Не, че има значение, ако съм на етап да й гледам дупето на момичето, отдавна съм си взел решението дали ще има леглоклатене довечера.
ne go namiram za osobeno sexy
ако дупето е хубаво,бенката ще седи супер :-)
SpOrTs_GiRl
06-19-2007, 20:49
според мен няма нищо лошо
не е много приятно но нее болка за омиране на дали ще ме отврати секи човек има разни неща който не му харесват или и на другите не им харесват но ако човек не го харесват за 1 недостатак тогава другия човек не го заслужава мали цял роман сиписах :-D
Зависи от момичето, но попринцип не е приятно
т. 11 от правилта на форума.