View Full Version : Какво да права ...
Помощ......
06-19-2007, 15:50
Момчета и момичета казват ми че този форум бил един от най добрите за това ще се обърна към вас...помогнете ми
Приятелят ми иска да акам и да пишкам върху него...как да постъпя pls съветвайте ме понеже толкова го обичам че сърце не ми дава да го скъсам [-o<
Ще ти кажа какво да направиш.Изсери му се в устата и му се узпикай в очие като толкова много знае Ще ме извиняваш ама такава простоттия няма :?
Момчета и момичета казват ми че този форум бил един от най добрите за това ще се обърна към вас...помогнете ми
Приятелят ми иска да акам и да пишкам върху него...как да постъпя pls съветвайте ме понеже толкова го обичам че сърце не ми дава да го скъсам [-o<
Добре ,че нямам приятел като твоя :-D
mi prosto mu kaji 4e ne moje6 da napravi6 takova ne6to i ne e po vkusa ti!!!
Акай и пишкай. Или му кажи или да се примирява с теб, или да се маха. Сексът е едно от най-важните неща във връзката и ако не се разбирате там.. Е, има цял океан от хора там зад прозореца.
Хахахаха интересен фетиш.Кажи му не...Ако толкова отчаяно иска го скъсай...са колкото и да го обичаш ще обикнеш и друг...Повярвай ми да се чукате в собствените изпражения надали ще ти е много приятно [-X [-X
fire_magic
06-19-2007, 16:33
леле,леле :smt005 :smt005 :smt005 просто незнам какво да кажа,да се смея ли,незнам какъв е тоя твои извратен проятел,но......... :smt005 :smt005 :smt005 ако толкова иска,изсери му се в устата и ми се пикай в носа,(да го преглътне де)
sorry дано не сам ви обидил,но това направо е....И-З-В-Р-А-Т-Е-Н-О!няма какво повече да се каже... :-& :-&
Приятелят ми иска да акам и да пишкам върху него...как да постъпя pls съветвайте ме понеже толкова го обичам че сърце не ми дава да го скъсам
maleeee mi kaji mu 4e ne iska6.toq e lud we.zaebi go
Акай и пишкай. Или му кажи или да се примирява с теб, или да се маха. Сексът е едно от най-важните неща във връзката и ако не се разбирате там.. Е, има цял океан от хора там зад прозореца.
Какво общо има секса с Сранието , и Мочкята ? :-D