View Full Version : какво да правя...
suantito
06-19-2007, 16:40
значи то мойто не е точно проблем а се чудя какво да направя,та по същество едно момиче иска да правим секс момичето не е лошо но аз не я харесвам а тя мене много ме харесва и постоянно флиртува с мене ама аз се прая на ударен.Но тя е дествена и иска аз да съм и първия но аз се чудя дали да я "прасна" или да си останем приатели защото на мен ми се струва че тя си мисли че като правим секс ще се сближим и ще стане нещо,но аз неискам да бъда с нея....
някой да ми даде ъкъл какво да правя
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
мене ко питаш така или иначе не я щеш поне си направи кефа кво толко
kobrichka
06-19-2007, 16:52
Боже егати въпросите задавате.Я ми отговорете и на мен да ям или не?suantito ти сам не можеш ли да решиш,ако имаш чувства към нея действаи,но до колкото разбрах нямаш,тогава,защо трябва да и даваш само напразни надежди.Останете си приятели и това е.
cherinka
06-19-2007, 16:52
Отбягвай я!
Тва е единствения начин да се оттървеш от нея, защото помисли малко - така или иначе тя ти върви след гъза, а ако я "праснеш" - ще ти върви подире ти още повече.
Пък и като я "праснеш" и не й дадеш нищо повече - така ще я нараниш. А нали знаеш, че всичко в тоя живот се връща.
SpOrTs_GiRl
06-19-2007, 16:56
Недей да я "праскаш" :-D :!: Така само ще и дадеш напразни надежди и после като и кажеш, че не искаш да си с нея много ше я нараниш. Тя ще си помисли, че си я използвал и т.н. Нправо и кажи в очите, че не те кефи, но не я харесваш и не искаш да си с нея. НО не я "праскай" !
suantito
06-19-2007, 17:14
тя не м и е казала че иска нещо повече от секс аз така ис мисля
suantito
06-19-2007, 17:18
Я ми отговорете и на мен да ям или не?.
отговорът ми е яж товяа е човешка нужда, ако не ядеш ще умреш
experiment_m
06-19-2007, 17:25
Постави картите на масата. Обясни и че не може да очаква нищо повече от секс от теб и че освен приятелство не изпитваш нищо друго към нея. Ако ти каже, че това не я бърка и въпреки това иска да се праснете - действай.
П.П. Първия път за жената е много важен и винаги ще те помни. А да не говорим за това, че известно време няма да те остави на мира. Така, че премисли хубаво.
suantito
06-19-2007, 17:27
Постави картите на масата. Обясни и че не може да очаква нищо повече от секс от теб и че освен приятелство не изпитваш нищо друго към нея. Ако ти каже, че това не я бърка и въпреки това иска да се праснете - действай.
П.П. Първия път за жената е много важен и винаги ще те помни. А да не говорим за това, че известно време няма да те остави на мира. Така, че премисли хубаво.
тя знае че няма да тръгна с нея ама пак иска секс :smt017
имам врема да мисля до петак
sinful`girl
06-19-2007, 19:44
По-хубаво недей,защото все пак ще си й първият,а колкото и да е тва има значение за момичетата.Ще си живее с някакви илюзии,че ти като си и първият и кой знае какво може да стане,а всъщност ти не я харесваш и само ще я нараниш ....недей ;)
по-добре недей...от единия секс няма да почне да ти харесва, още повече, че е неопитна...само ще и дадеш напразни надежди и ще те преследва още повече, а ти ще се превърнеш в "тъпанара дето ме "прасна"и ме заеба" което е мнооого досадно!!! просто и кажи, че не я харесваш пък тя, ще, неще ще го приеме....но в никакъв случай не бъди груб!
Schnitzer
06-19-2007, 19:52
Недеи я "праскаи",няма да умреш без 1 "праскане". :wink:
:-s Казваш й "Не те харесвам, не искам да сме нищо повече от приятели и дори и да правим секс няма да станем по-близки, няма да имаме връзка. Не очаквай абсолютно нищо от мен." Оттам нататък е нейна отговорност да се осъзнае.
И все пак, ако искаш да постъпиш възможно най-кавалерски, ще си държиш оная работа в гащите, колкото и девойката да настоява. Оде да я знаем колко точно е глупавичка. :roll:
parvia pat na vsqko momi4e se zapomnq.no ti 6te q naebe6 i kvo posle q zarqzva6 i kvo 6te stane ni6to.po dobre ne qvno e malka i ne se use6ta 4e 6te se jalqva ;-)
Бягай бе, праскач.. Чу*аш и бегаш, а... :evil:
т. 11.