Влез

View Full Version : help

koko93
06-19-2007, 17:15
zdraveite..
molia vi utre imam mnogo vajna i specialna PURVA lyubovna sreshta. a imam mnogo goliam problem,nikoga ne sum se celuval i ujasno se strahuvam da ne se izloja.
bih iskal da pomolia potrebitelite na tozi sait za pomosht. Moliavi kajete mi kak moga da se celuvam s ezik?
Mersi predvaritelno!

Killy
06-19-2007, 17:17
GOOGLE!Само гледай да не я прехапеш :smt006 Вярвай ми, има такава опастност :lol:

koko93
06-19-2007, 17:24
tursih v google no nishto ne namerih
moliavi nqkoi da mi pomogne

Killy
06-19-2007, 17:26
Хахаха как си търсил бе, мой човек :roll: :lol: :lol: :lol: В гуглето всичко се намира :wink: В vbox7 има клипчета, поразрови се малко :wink: И не очаквай да ти се получи перфектно...А ако и на момичето и е за първи път направо забрави...

experiment_m
06-19-2007, 17:32
Ако и двамата сте наясно с това какъв реален опит има другия няма за какво да се притесняваш. Малко по малко ще се научите. Страшно няма. Забавлявайте се.

koko93
06-19-2007, 17:34
e nameri mi mi prati link pls

Killy
06-19-2007, 17:35
Абе мани ти забавлявайте се...наеш къв е спек ако първия път не ти се получи... :lol: Ама хич не е приятно... :lol: А иначе към пича...гледай да не и бъркаш мн навътре...и да не я охапеш, пак казвам :lol:

06-19-2007, 17:55
Бух... сащисвате се за някакви глупости. Първа целувка, първа целувка... ми хубаво, няма нищо страшно. Всичко опира до взаимното желание и удоволствие от това. То ти идва отвътре - и в този момент изобщо не мислиш аджеба как да си движиш езика и т.н...
Виж, обаче мога да ти дам няколко съвета.
1. Ако олигавиш момичето, значи си много зле. Гледай да не го правиш, че хич не е приятно ;)
2. Не забравяй, че имате и устни... не само език. Използвай ги комплексно ;)
Айде... със здраве. И да не се притесниш до толкова, че да се панираш в решаващия момент ;)

06-19-2007, 17:56
1. Ако олигавиш момичето, значи си много зле. Гледай да не го правиш, че хич не е приятно ;)

Ъъъ...Що тъй реши?

Abandon Faith
06-19-2007, 18:29
Пич, само щото си ми адашче шти отговоря.

Значи, почни без език. Ако тя ти пусне първа по време на целувката, може да си позволиш да включиш език. Без много слюнка!!! Не й изкарвай сливиците, бъркай на плитко отначало. Не продължавай много дълго, остави я да иска за още. Когато се разделяте (от целувката) прокарай бавно върха на езика си по горната й устна. Там кожата е по-чувствителна от другъде. Внимавай с ръцете, отначало можеш да я прегърнеш само през кръста!!!

Дано съм ти помогнал... 8)

Abandon Faith
06-19-2007, 18:32
П.П. Гледай я само в очите по време на срещата и й прави комплименти. Помага, повярвая, колкото и банално да ти звучи.