View Full Version : Поемали ли сте го целия?
malkoto_sladur4e
06-19-2007, 18:20
Хайде кажете,защото аз много искам да успея някога ама нещо не става :smt017
Zavisi ot razmera i samata golemina...Ina4e ne sym :)
Aiiide malkoto_sladur4e profesionalistkata pak se obadi :D
Poemai go celiq,poemai go,ku4ko nedorasla,dano pri6ki ti stanat na ustata! :twisted:
moderated by krem4et0
т.2 от Правилника!
sasha_90
06-19-2007, 18:29
мн му е голям,а???!
Хайде кажете,защото аз много искам да успея някога ама нещо не става :smt017Хвалиш ли се?
Batko_ti
06-19-2007, 18:32
Хайде кажете,защото аз много искам да успея някога ама нещо не става
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!
malkoto_sladur4e
06-19-2007, 18:40
Ам 8-[ 8-[ Доста големичък е и не мога да го поема целия 8-[ Това,че е голям супер много ми харесва и ме възбужда ама устата ми малка.. :smt016
kindergarden
06-19-2007, 18:42
еми мила ти какво искаш с малката си детска устичка да го поемеш целия еми май няма да стане :lol: :lol: :lol:
и стига си пускала тъпи теми хората вече разбраха колко си зле :lol: :lol:
п.п. нищо лично :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Abandon Faith
06-19-2007, 18:45
ОФФФ, ЛАПЕ, ОСЪЗНАЙ СЕ БЕ!!! ДАЖЕ МОДЕРАТОРА ТЕ МРАЗИ!!! :smt005 :smt005 :smt005 АКО ТЕ ВЪЗБУЖДА ДА СИ СПОДЕЛЯШ ГЛУПОСТИТЕ, НЕ Е ТУК МЯСТОТО. ИДИ В НЯКОИ ФЕТИШИСТКИ ФОРУМ, ТА ПОНЕ ДА ПОМОГНЕШ НА НЯКОЙ С ПРОСТОТИИТЕ СИ!!!
DAMN, I'M MEAN!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Колко ценно е наистина да се похвалиш...
fire_magic
06-19-2007, 18:53
ako ti go sloja v ustata hubavi4ko ste go poemesh,gadjeto ti sega e na moreto i si gleda gazeto i ti nqma kakvo da praish i na vajna ni se pravish,stiga s tez fukni,are begai si go navri.
stihotvorenie za malkoto_sladur4e
pisna mi i si izlqh nervite v tozi stih,dano puknesh,za nas e se edno sega pishesh pove4e v razdel liubov zastoto priqtelq ti go nqma i pishesh kak stradash,a ako si doide ti ste pishesh postoqnno v razdel seks i ste ni pitash dali si bremenna,taka 4e nie sme obre4eni da ti slushame prostotiite.imash si basta lekar,pitai nego dali mu go sa poemali... #-o :-D
ако легнеш по гръб на леглото и вратът ти е на ръба, така, че главата ти да виси, а момчето да е над теб и да ти го навира ще ти е по лесно, защото така гърлото ти се разтваря, ама ако се задавиш недей да пускаш нова тема, че ще станеш вече прекалено предсказуема :roll:
Gospodi...ako malkoto_sladur4e go nqma6e vuv foruma kak 6tqhte da se zabavlqvate???4e 4ak i stih4e..Neznam kak da go raztylkuvam tova....Hubavo momi4eto e malko glupavi4ko,kfo vi puka..Ima temi ot sorta "kak da nakaram gadjeto mi da glutne"ili kak da iz4ukam v guz* ...A vie ste se zahvanli s 13 godi6na...Abe tolkova li vi e nisko samo4uvstvieto,4e ne smeete da se zanimavate s nqkoi ot va6ata klasa???Malee...oprostq tozi svqt,bezceremonno mnogo
P.S. Sorry za latinicata nqmam kilirizator
fire_magic
06-19-2007, 19:07
Gospodi...ako malkoto_sladur4e go nqma6e vuv foruma kak 6tqhte da se zabavlqvate???4e 4ak i stih4e..Neznam kak da go raztylkuvam tova....Hubavo momi4eto e malko glupavi4ko,kfo vi puka..Ima temi ot sorta "kak da nakaram gadjeto mi da glutne"ili kak da iz4ukam v guz* ...A vie ste se zahvanli s 13 godi6na...Abe tolkova li vi e nisko samo4uvstvieto,4e ne smeete da se zanimavate s nqkoi ot va6ata klasa???Malee...oprostq tozi svqt,bezceremonno mnogo
P.S. Sorry za latinicata nqmam kilirizator
ако искаш си свали FlexType ot internet t.e. в саита www.tupalka.com
i tam napishi flextype i si svali...
a stiha mi e qk nali....
LannyBarbie
06-19-2007, 19:14
Немога да разбера защо каквото и да напише malkoto_sladur4e сички почват да я нападат... :? като не ви харесва темата не пишете и готово :]
fire_magic
06-19-2007, 19:18
Немога да разбера защо каквото и да напише malkoto_sladur4e сички почват да я нападат... :?
zastoto ti nisto ne razbirash a samo razglejdash,taka ne staa
are be malkoto_sladur4e pishi nesto nali ti napisa temata.golemata lapa4ka,kurva,putka mrysna dolna..
ste kajem na moderatora da ti smeni nicka ot malkoto_sladur4e na malkata_kurva(1f3)
аз що ли си мисля ,че на малкото сладурче профила й е фейк,и човека който седи зад тоя ник нарочно пуска подобни теми,за да провокира четящите :evil: :evil: :evil:
sinful`girl
06-19-2007, 19:24
Ам 8-[ 8-[ Доста големичък е и не мога да го поема целия 8-[ Това,че е голям супер много ми харесва и ме възбужда ама устата ми малка.. :smt016
А каква искаш да ти е устата....на 13 години устата ти още не е предвидена да лапаш ****,а да пиеш мляко и ядеш кашички ....
аз що ли си мисля ,че на малкото сладурче профила й е фейк,и човека който седи зад тоя ник нарочно пуска подобни теми,за да провокира четящите :evil: :evil: :evil:
хаххаха...невъзможно!
[-X [-X [-X
fire_magic
06-19-2007, 19:27
mi neznam,vqrno 4e moje da e naro4no,za da ni vidi misleneto i da si ima i drug nick i da ni preebva,dori da si obijda samiq sebe si 4rez drug akaunt,moje da...
Ice_Queen_
06-19-2007, 19:29
оставете я да се радва на своя кен бе..пф,ще си намери майстора
Butterfly^
06-19-2007, 19:57
Немога да разбера защо каквото и да напише malkoto_sladur4e сички почват да я нападат... :? като не ви харесва темата не пишете и готово :]
Виждам, че си сравнително от скоро във форума- ПОВЯРВАЙ ми, за това се учудваш, че я нападат :lol: Поразрови се малко из стари теми, в които тя е давала безценните си съвети и акъли и тогава ще си отговориш сама :-)
И все пак да отговоря на малкото сладурче- опитвала съм се, но не съм успявала до сега. А ти продължавай с тренировките, така се става спец :wink:
TigerRulZ
06-20-2007, 00:12
Оставете момичето ве,вярно не е мноо хубаво то малка да прави такива работи но повечето от вас ако имаха възможност да ги правят на тези години съм сигурен че щяха да са като нея.Наистина има мноо по тъпи теми от тая...всъщност нз що го написах след кат си мисля че темата си е супер,хубаво е да научим кво мислят жените по тоя въпрос.И огнената магия да не се пали много,не му прави чест.Римите ти са тъпи безсмислени и са зле и за начинаещ.Нищо лично ман,просто и аз слушам рап и мноо рими са ми минали през главата...твойте не струват.
п.с. и ае плс в темата пишете само ако имате мнение по въпроса,а не да давате некви оффтопици с това кво е малкото сладурче,ок?
mi neznam,vqrno 4e moje da e naro4no,za da ni vidi misleneto i da si ima i drug nick i da ni preebva,dori da si obijda samiq sebe si 4rez drug akaunt,moje da...
Nqkoi kato teb...