Влез

View Full Version : Kakvo mi stava i kakvo da pravq

rado beznadejdno vlubeniq
06-19-2007, 18:34
taka,to kakvo mi stava e qsno-vluben sam.ama e mn po razli4no ot dosega.i predi sam xaresval momi4eta,no nikoga ne e bilo tolkova silno.razbirate li,naistina mi e zavartqla glavata i to mn.nz kvo da pravq,v daskalo nqma nikfo spokoistvie,taka 4e edin ot malkoto na4ini da si ob6tuvam s neq e po icq-to ili skaip i tn.zapoznaxme se s neq na edin kupon.bqxme na more s mn hora ot daskalo i si napraixme kupon na plaja.az bqx mn piqn i otidox pri neq i cqla ve4er ne se otlepix,tq ne be6e piqna i ne me otblasna,no edva li izpitva ne6to kam men,nz.posle po4naxme 4at pat da si pi6em i kato 4e li imame ob6ti interesi i az ludnax o6te pove4e.ama sa pritesnqvam 4e ne ma zima na seriozno,sled kato me vidq piqn kat rusnak o6te pri zapoznanstvoto ni.mn q iskam,ne me int sexa tolkoz,za razlika ot mn moi nabori.za men 6te e dostata4no dori samo da si xoim zaedno,da se gu6kame i tn.ne bix q nasilil,nito pak q bix naranil.prosto za 1 pat v jivota si sam naistina vluben i nz kakvo da pravq.samo znam,4e bix dal si4ko za da sme zaedno
P.S.8 klas sme,ako ima nqkfo zna4enie

S_L_A_D_U_R_K_A
06-19-2007, 19:05
Многото твой набори 92предполагам- не мислят за секс! Другото което е щом толкова ти харесва опитай се да поговориш с нея, излезте някъде и ще разбереш какво чувства! Ти по-добре от нас знаеш как те гледа, какво внимание ти обръща и т.н

jane_17
06-19-2007, 19:08
Zdravei! Ot pismoto ti ne moga da razbera to4no kakuv e problema i za kakvo to4no iska6 da ti pomognem. Ako se 4udi6 kak da q nakara6 da te vzima na seriozno, moje6 prosto da i kaje6 (v skype, v icq, ili na jivo) 4e mn sujalqva6 4e si bil piqn, kogato ste se zapoznali, 4e po princip si mn seriozno mom4e i... se nadqva6 da ne te misli za piqndurnik..
Estestveno ne izpolzvai moite dumi...po-skoro i go namekni ili prosto q popitai kakvo misli za teb :)
Uspeh :) Dano sum bila pone maaalko polezna... ;)

S_L_A_D_U_R_K_A
06-19-2007, 19:13
Zdravei! Ot pismoto ti ne moga da razbera to4no kakuv e problema i za kakvo to4no iska6 da ti pomognem. Ako se 4udi6 kak da q nakara6 da te vzima na seriozno, moje6 prosto da i kaje6 (v skype, v icq, ili na jivo) 4e mn sujalqva6 4e si bil piqn, kogato ste se zapoznali, 4e po princip si mn seriozno mom4e i... se nadqva6 da ne te misli za piqndurnik..
Estestveno ne izpolzvai moite dumi...po-skoro i go namekni ili prosto q popitai kakvo misli za teb :)
Uspeh :) Dano sum bila pone maaalko polezna... ;)
О да определено по др начин и го кажи, защото ако няма чувства ще си каже тоя сега какво ми се обяснява

sladi4ka_qni4ka
06-21-2007, 14:31
Emii 6tom tolkova silni 4yvstva izpitvash kum neq ..kaji i Be pone 6te znaesh dali i tq izpitva ne6ty kum tebe..NApravi purvata kra4ka..moje i tq da te haresva noo da q e sram..tai 4e deistvai

pyx4eto
06-21-2007, 15:32
Все си мисля,че ако продължаваш с чатовете може и да излезе нещо...но покажи и,че си джентълмен и ,че държиш на нея,а не на секса. :wink:

Valar
06-21-2007, 15:34
Трябва ти ошлаифане!
Ако почнеш така да се връзваш на всяка мацка става много сложно...

06-21-2007, 15:39
идиот аз съм тази която обичаш кучи синееееееее.......мразяяяя тееееееееееееееееееееееее мразяя теее.....начукай си го в гъзаа...копеле,,,как можа да се напиеш пред мен бе свиньо блатскаа.....да ядеш на баба ми лесперясалите чорапи....само да те видя ще видиш тъпако ще извикам цялата си банда да те пребиее копеле мазно фешънчее долнооо мамицата тиии никога няма да те харесам набии си го в кухата глава бастун :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 МАЙНАТА ТИИ