View Full Version : Кръвотечение след първия път???????????
Въпросът ми е следният: моята приятелка (18 годишна) беше девствена и преди 2 дни правихме за първи път секс. В общи линии всичко си мина наред(болеше я, не е като да не я болеше), но кръв почти нямаше. Но минаха 2 дни и има леко кръвотечение, което не намалява и тя започна да се притеснява, а и аз, защото си мисля, че би трябвало да е спряло до сега. Кажете, кое е нормалното състояние след първия път, плс
нормално е, ще спре....но ако много се засили......задължително генеколог!!!
ОК и аз знам, че е нормално, но колко време продължава е въпросът? колко да се чака преди гинеколога? :roll:
zaiobaio
06-19-2007, 20:22
сигурна ли е че това не й е цикъла ?! защото и аз имам абсолютно същия проблем обаче си ми е цикъла това.. или поне така мисля :smt017
сигурна ли е че това не й е цикъла ?! защото и аз имам абсолютно същия проблем обаче си ми е цикъла това.. или поне така мисля :smt017
Сигурно е че не е цикалът!!
ОК и аз знам, че е нормално, но колко време продължава е въпросът? колко да се чака преди гинеколога? :roll:
уф ми нз приятел индивидуално е...пък и тя вече е големичка...на 18 нз нямам приятелки които да са ги отваряли на 18 изчакай максимум 5 дена и я заведи...защото може верно да и е цикала....понякога така става...ако пък се притесняваш я заведи при лекаря...няма нищо страшно, но отиди с нея задължително...
alkobalko
06-20-2007, 04:00
Ако не спре до 1-2 дни, да отиде на гинеколог.
ами днеска е 3-ти ден и не е спряло още.. Искам да чуя мнения как е било при другите, след кой ден е спряло??
Еми щом е третия да ходи утре или другиден :roll: ма най-вероятно няма проблем