Влез

View Full Version : STRAH LI GO E????

mi6lenceto9
06-20-2007, 12:54
kogato kazah na gadjeto si 4e s1m devstvena i toi mi kaza 4e toi e 90% siguren 4e ne s1m.i az mu kazah 4e 6te mu kaja dr sedmica dali sam ili ne sam.i toi mn se nadqva(pone taka mi e struva)da ne sam devstvena.i ne moga da razbera za6to toi ne iska da mi e parviq.strah li go e nz.toi mi kaza 4e do sega ne e bil s devstvena samo s edna na koqto i e bilo za 2-ri pat.i se 4udq dal;i prez tazi sedmica (prez koqto nqma da se vijdame)da go napravq s nqkoi dr(imam edin v predvid)i ako go napravq toi nqma kak da razbere 6toto e ot dr grad.no nz dali da go napravq s drugiq ili da iz4akam do lqtnata i da mu kaja 4e sam devstvena.no toi 6te e mn razo4arovn.predlojete kak da mu kaja 4e sam devstvena.daite nqkakav savet pls:(

Killy
06-20-2007, 12:58
Бих казал, че си ебаси курвата... :-k

Moderated by krem4et0
т.2 от Правилника!

Тhe Beast
06-20-2007, 12:59
Ок деее , откъде ги намирате такива гаджета :smt011 Аз пък искам АЗ да съм първия на мойта, аз и никой друг.Пък тя си е девствена така че съм мноо happy :smt016 :mrgreen: Не мога да ти кажа, за мен не е нормално и къв ще му е проблема да ти е първия :smt017

fire_magic
06-20-2007, 12:59
kogato kazah na gadjeto si 4e s1m devstvena i toi mi kaza 4e toi e 90% siguren 4e ne s1m.i az mu kazah 4e 6te mu kaja dr sedmica dali sam ili ne sam.i toi mn se nadqva(pone taka mi e struva)da ne sam devstvena.i ne moga da razbera za6to toi ne iska da mi e parviq.strah li go e nz.toi mi kaza 4e do sega ne e bil s devstvena samo s edna na koqto i e bilo za 2-ri pat.i se 4udq dal;i prez tazi sedmica (prez koqto nqma da se vijdame)da go napravq s nqkoi dr(imam edin v predvid)i ako go napravq toi nqma kak da razbere 6toto e ot dr grad.no nz dali da go napravq s drugiq ili da iz4akam do lqtnata i da mu kaja 4e sam devstvena.no toi 6te e mn razo4arovn.predlojete kak da mu kaja 4e sam devstvena.daite nqkakav savet pls:(
Ти си срам за българското общество,как може да си имаш гадже и само защото го е страх да не ти направи нещо(човека явно те обича)ти първо ще се ебеш с някой дръг и после с него,само защото го е стах,леле ще умра,накъде отива този сват.ти на колко ди години?

love_girls
06-20-2007, 13:00

Намери си достоен мъж за теб.
Под мъж разбирай човек който не се страхува от нещата, които ще му се случат, защото ако гаджето ти е готово да те пожертва, да спиш с друг, понеже го е страх от девствеността ти, представи си какво би направил за теб ако забременееш от него или почнете да живеете заедно [-(

krem4et0
06-20-2007, 13:00
Не се обиждай мила, ама гаджето ти е идиот. ти за твое съжаление не си по-добре от него. Той не иска отговорност, не иска да се обвързва с тебе, а ти ще направиш огромна простотия, ако си легнеш с друг само заради това. 1 нормален мъж би се радвал, че е първи в живота н 1 момиче. За него това би значело нещо. А и да ти кажа дали си павила секс 1 път или 0 пъти няма кой знае каква разлика. Теб пак ще те боли, може да има кръв, няма да ти се иска акт с часове........

06-20-2007, 13:02
той ти е гадже и ти искаш да го направиш с друг ? :smt011 това е ужасно нормално и правилно , просто кво се чудиш още :smt011 (надявам се усети сарказма)

boss``
06-20-2007, 13:03
Ок деее , откъде ги намирате такива гаджета :smt011 Аз пък искам АЗ да съм първия на мойта, аз и никой друг.Пък тя си е девствена така че съм мноо happy :smt016 :mrgreen: Не мога да ти кажа, за мен не е нормално и къв ще му е проблема да ти е първия :smt017

абе да ти кажа не е много за хвалене, че си и гадже а тя е още девствена :roll:

по темата...моме ела ще ти оправя проблема.... :twisted:

K*I*F*L*I*4*K*A
06-20-2007, 13:05
не по-добре не го прави с другото мом4е 4е може да стане по-ло6о
така де настоящия ти приятел може да го разбере като изневяра и...оправданието ти може и да не мине
така 4е по-добре не го прави
а по 2рия ти въпрос-ако те оби4а ще те разбере и ще го направи с теб..но не знам :-k

kjokokokok
06-20-2007, 13:08
ne pravi gluposti kvi sa teq neshta shte spish s nqkoi dr samo i samo onq da ne te ostavi, spoks te vsichki momcheta ne vqrvat che destveni moje bi shtoto im se iska , a tvoq pr moje da si misli che taka po-trudnio shte mu pusnesh moq savet e da si mu kajish che si destvena i da ne pravish gluposti ai umnata

Killy
06-20-2007, 13:12
Е то щото е мн сложно да се разбере...ако наистина толкова му пука като почнат...ми се ще разбере, ако не му хареса тва дето ще види(или по-скоро това което няма да види ако не е девствена) става си и си тръгва :lol: :lol: :lol:

mi6lenceto9
06-20-2007, 13:14
na 16 godini sam.no naistina sega ve4e mn ne iskam s drug da go napravq.i gadjeto mi kaza 4e ako sam devstvena nali 6te me otvori,no go kaza nqkaksi no gadno vse edno iska da ne s1m devstvena i az se po4uvstvamh mn gadno.a naistina iskam mn da go napravq s nego i iskam toi da mi e 1-viq. :smt010

Killy
06-20-2007, 13:17
Еми кажи му го бе :roll:

mi6lenceto9
06-20-2007, 13:20
emi az mu kazah 4e iskam toi da mi 1-viq i toi mi kaza 4e e bilo po dobre da sam go napravila s biv6iq mi.znaete li kvo e da 4ue6 takova ne6to ot gadjeto si. :smt010 vse edno ti kazva "hodi se iz4ukai s nqkoi i togava s mene"i to az znam 4e moje bi go e strah da ne me boli i posle da ne bi da si spomnqm 4e 1-viq pat e bilo gadno.zn ve4e kvo da mislq za nego-lo6o ili dobro.do sega toi be6e idealen ,no ve4e nz.... :smt010

shizzle
06-20-2007, 13:29
Вибратор в гъзо и по нанадолнището да се търкаля със смъкнати гащи, ако питаш мен.

krem4et0
06-20-2007, 13:33
Уф, тоя е..........много зле направо. Ама и ти не си хим добре. Защо никой не иска да спи с девствена-защото поема някаква отговорност пред нея. Твоя не може да поема тези отговорност. А ти си наивна да вярваш!

mi6lenceto9
06-20-2007, 14:04
Az go poznavam dosta dobre i dosega se e darjal ama naistina prekrasno s mene i ne mislq 4e s1m naivna.znam 4e ne e edinstven,no v momenta s1m s nego i tolkova mn go obi4am i toi mene i mislq 4e moje bi 6toto me obi4a tolkova mn go e strah.dali ne e ot tova?

krem4et0
06-20-2007, 14:08
Ако те обича за него ще е чест и удоволствие да му отдадеш девсвеността си, да те научи на нещата в секса, да знае, че е пръв в твоя живот! Ако те обича като те боли ще спре. Ако те обича няма да се притеснява от това как ще "отвори девственица", а от това дали ще може да ти даде нужната любов, загриженост и нежност в този момент. Замисли се дали те обича!

mi6lenceto9
06-20-2007, 14:14
emi toi mi e kazval 4e s1m p1rvata i poslednata na koqto tolkova 6te ugajda i na koqto da se izvinqva za kvoto i da bilo.oba4e tova 4e mi ugajda malko e v negova vreda 6toto ponqkoga go use6tam 4e me l1je samo za da me "predpazi".i kato mu kaja 4e znam 4e mne e izl1gal i mi kazva 4e e bilo za da me predpazi.dali tova ne e nqkoi nomer?kvo mislite?i m/y drugoto nie hodime ot 3-4 meseca i 4ak prez tozi mesec zapo4nahme da govorime za sex.

Sam90
06-20-2007, 14:20
Е кво му пречи на него да си девствена??? Не мисля, че трябва да вървиш да се оправяш с някъф си там само щото гаджето ти не знае кво иска... :roll:

krem4et0
06-20-2007, 14:24
Прочетох голяма част от мненията ти изобщо и виждам, че дилемата не е от днес. По повод на тази и на друга твоя тема-да си с човек, на който държиш първия път е нещо страхотно, а не гадно. да, не е най-великот нещо на света първия път на момичетата, но това, че го споделяш с любим човек го прави вълшебен. И още нещо-ще го помниш винаги. После може 10000 пъти секс да правиш, но този ще си спомняш. Ако е било с точния човек ще си спомняш мига, в който си сляла тяло с неговото, а ако не е било както трябва-болката и кръвта!

malkoto_sladur4e
06-20-2007, 16:46
Ти ок ли си ве?!КУрва ли ше ставаш?!От сега ше ми спи с 2ма мъже!Омг! #-o На 35 сигурно ще си спала с целия китайски народ а??!?!??!Не го прави с оня ма тъпачкО!
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилника!
П.С. Сладурче, мери си приказките!!!!!

fire_magic
06-20-2007, 17:02
sram,sram,sram,sram :smt013

fire_magic
06-20-2007, 17:04
Ти ок ли си ве?!КУрва ли ше ставаш?!От сега ше ми спи с 2ма мъже!Омг! #-o На 35 сигурно ще си спала с целия китайски народ а??!?!??!Не го прави с оня ма тъпачкО!
tuka ti si edinstvenata kurva koqto vijdam.... :shock:

mi6lenceto9
06-20-2007, 18:29
bez obidi molq vi se.az ve4e re6ih 4e 6te kaja na priqtelq mi 4e sum devstvena i nqma da go pravq s oniq.tova mislq 4e e nai-pravilnoto re6enie koeto moga da vzema v momenta.a ako priqtelq mi ne mu e "izgodno" da si gleda rabotata.

kvokvokvo
06-20-2007, 18:51
Aз пък мисля по следният начин: Според мен това, че приятелят ти предпочита да не си девствена, може би се дължи на това, че го е страх от родителите ти ( лично мое мнение) , т.е. ако родителите разберат, че сте правили секс ... :-k

може би тава му минава през главата :?: незнам :!:
може би иска да има оправдание пред тях, че не ти е 1-вия :!: :?:
бе ти най-добре си знаеш :!:

И умната !!!

sinful`girl
06-20-2007, 19:53

Изключителна тъпотия.....вие,секса вече за нищо го нямате бе.Има си гадже,ама той не иска да я отвори и тя ще си търси друг. Пълни простотиииии

FelisDirus
06-20-2007, 22:04

Зле си.

Защо не прочетеш подписа ми и не помислиш малко. Ей така, за разнообразие само.

Днес точно това коментирах с една приятелка - обсъждахме една к*рва. И знаеш ли, най-интересното беше, че тя е девствена. А самото й поведение - отврат!

Съответно има жени, които са има повече сексуални партньори, а са адски точни и готини.

Не можеш просто така да лепваш разни епитети, както на теб ти харесва. Глупаво е, разбери!

Имаш повърхностно и посредствено мислене.

die
06-20-2007, 23:02
kaji si mu istinata puk kvoto iska da pran nz dali go e stra.....ne si obqsnqvam reakciqta mu :roll:

MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-20-2007, 23:05

Зле си.

Днес точно това коментирах с една приятелка - обсъждахме една к*рва. И знаеш ли, най-интересното беше, че тя е девствена. А самото й поведение - отврат!

Съответно има жени, които са има повече сексуални партньори, а са адски точни и готини.

Не можеш просто така да лепваш разни епитети, както на теб ти харесва. Глупаво е, разбери!

Мноо ме накефи как я сложи на място! :smt005

Levane
06-20-2007, 23:20

Зле си.

Мноо ме накефи как я сложи на място! :smt005
Ненужни обиди и глупости спокойно малко бре момичета :)

fire_magic
06-21-2007, 05:03
bez obidi molq vi se.az ve4e re6ih 4e 6te kaja na priqtelq mi 4e sum devstvena i nqma da go pravq s oniq.tova mislq 4e e nai-pravilnoto re6enie koeto moga da vzema v momenta.a ako priqtelq mi ne mu e "izgodno" da si gleda rabotata.
da,to4no taka e,vzela si pravilnoto re6enie... :wink:

krem4et0
06-21-2007, 15:21
С това считам, че темата е приключена. Заключвам!