View Full Version : Харесва ли ме?
sweet_love
06-20-2007, 13:17
От преди 2-3 месеца си пиша с бившото ми гадже. Ходихме преди 2-3 години и той ме заряза. Беше първата ми любов, а и аз на него. Сега си пишем по скайп и той постоянно настоява да се видим,което ще стане скоро. След като скъсахме постоянно ме гледаше, приятелите му ме караха да се съберем, но аз отказвах... Говорих скоро с една приятелка и тя ме попита "що не се съберете", отговорът ми беше "а той дали ме харесва?" според нея той ме харесва, но незнам как да постъпя. Според вас харесва ли ме или иска да сме просто приятели? Незнам какво да правя... По скайп като си пишем с него не веднъж ми е пращал целувки и прегръдки, казвал ми е неща като "имаш красиви очи"... преди около седмица каза "много си се променила, може да се видим и да опитаме пак"... но въпреки всичко незнам... Help!
Mainata ti
06-20-2007, 13:33
Физи4ески определено те харесва, а пък за6то иска да се видите не знам! Може и да иска главно секс, де да знам! :D Опитайте пак, ако ти искаш.
Cvetito_master
06-20-2007, 13:47
mi ima golqma veroqtnost da te haresva,zatfa nai dobre se skif i se izqsnete,ae yspeh :smt016
Срещнете се и поговорете.Кажи му да ти признае какво наистина чувства към теб и дали въобще ще стане нещо.Няма смисъл да си губиш времето!А и все пак той те е зарязал, но така и не можах да разбера защо, а сега иска да се събирате?
sweet_love
06-20-2007, 13:56
ем... ще се видим, но не вярвам да събера смелост да го попитам... по скоро ще изчакам да видя дали ще намекне нещо... Объркана съм много и незнам какво да правя вече... Дали е възможно след толкова време още да ме харесва...
sweet_love
06-20-2007, 15:30
Хора кажете си мнението плс!
Flame_guardian
06-20-2007, 15:50
Не искам да те разочаровам но според мен бившите си остават бивши. Може пак да се съберете но проблемите заради които сте скъсали пак ще ги има и просто няма смисъл да си го причинявате един на друг.
А е ако наистина си му била първата любов, начи дори и след 3 години все ще е останало нещо, което пък значи че е твърде вероятнод а те харесва все още. Обаче събереш ли се вотри път с него ше почне един безкраен кръговрат- ше се събирате и ше се разделяте, което и за двама ви ще е много мъчително, за тва по- добре другаде си търси късмета :wink:
vlubenata01
06-20-2007, 17:22
Da naistina trqbva da pogovorite.Opitai se da go popita6 a ako ne moge6go iz4akai toi da ti kaze.
sweet_love
06-20-2007, 18:50
Ем видяхме се... покани ме да пием или филм у тях.не за първи път е... Говорихме си некви работи... там за момчета, за момичета... той понякога преди и днеска е праил намеци и е казвал неща от рода на "мани го тоя", а аз като кажа нещо и той "ела при мене де" и някви такиа... Уфф незнааам :smt010
S_L_A_D_U_R_K_A
06-20-2007, 19:04
Виж сега ние не сме гадатели, ти по-добре от нас знаеш отношенията му към теб, но според това което казваш определено има привличане! Изясни си какво искаш и дали искаш да сте заедно, вижте се, поговорете и ще разбереш успех :wink:
незнам... опитай може и да се получи нещо! :D
vlubenata01
06-22-2007, 06:57
незнам... опитай може и да се получи нещо! :D
I az taka mislq!!! \:D/ \:D/
Emm macka to e ochevidno!Haresva te i to mnogo! :-D
SpOrTs_GiRl
06-22-2007, 08:35
Срещнете се и поговорете за отношенията си в бъдеще.. ;)
^NaUgHtY_GiRl^
06-22-2007, 09:10
Ami 6tom toi samiqt ti pravi komplimenti i ti kazav 4e si se promenila ne mislq 4e se 6egyva, dori naprotiv osaznal e kakva gre6ka e napravil i qvno nemoje bez teb zatova 6tom ti predlaga deistvai a i da ne stane ni6ot ot vrazkata vi pone 6et znae6 4e si opitala a ne vseki pat kato se seti6 da si kazav6 ''ami ako my se bqh doverila'' taka 4e ti re6ava6 :) :) :)
LaDy_DaQnA
06-22-2007, 11:16
Dali te haresva shte razberesh sled kato se sreshtnete.Opitai pak,stiga da imash chustva kum nego
VerryBerry
06-22-2007, 11:19
ako tragnete,nqma da e sa6toto kakto e bilo predi
P.S.-pomisli dobre dali iska6 da si s nego,haresva6 li go,ako si otgovori6 na tezi vaprosi i si sigurna v postapkata si-deistvai,no v nikakav slu4ai ne badi s nego po milost :-)
sweet_love
06-22-2007, 11:51
ako tragnete,nqma da e sa6toto kakto e bilo predi
P.S.-pomisli dobre dali iska6 da si s nego,haresva6 li go,ako si otgovori6 na tezi vaprosi i si sigurna v postapkata si-deistvai,no v nikakav slu4ai ne badi s nego po milost :-)
Ако се съберем 100% няма да е същото, ще е по-хубаво, защото може да се каже, че пораснах... Няма да тръгна с него и по милост споко... ако не го харесвах, ако не изтръпвах дори,когато си пишем и т.н. нямаше да пиша тук :wink:
son4etooooo
06-23-2007, 10:02
haresvate!!!!!!!!ne si propiavai 6ansa ako i ti go haresva6 deistvai ...za6toto mojebi treti pat nqma da ima !!!!!!!! O:)
FEN_NA_MOTORI
06-23-2007, 11:25
Emm macka to e ochevidno!Haresva te i to mnogo! :-D
+1 \:D/
Electric*$h{}ck
06-23-2007, 12:09
еми и аз мисля че те харесва,а и при положение че и преди сте ходили е твърде възможно отново да си е върнал чувствата.Според мене оба4е, ако продължаваш да проточваш нещата той може да загуби интерес,но ако те харесва достатъчно това няма да се случи.Не мисля че има от какво да те е страх да го попиташ или поне подхвани темата без директно да задаваш въпроса дали те хресва,успех :wink:
sweet_love
06-23-2007, 18:44
Дано наистина ме харесва както казвате, ако е така няма да го изпусна... [-o<
ще стискаме палци да стане нещо ;)
sasha_90
06-24-2007, 17:56
Дори и да се съберете нещата няма да са както преди.
Аз не искам да са както преди :) Не се и надявам да е същото, напротив, надявам се да е по-различно. :D
sexy palava
06-24-2007, 19:14
spored mene te haresva opredeleno,no nqkoi be6e spomenal za seks,emi tva e ve4e va6a rabota
Срещнете се и поговорете за отношенията си в бъдеще.. ;)
Да ве .. за брак, за деца .. тфа е мноо важно , не изпускайте момента :mrgreen:
anita_1994
06-25-2007, 18:27
Ами .. според мен все още изпитва чувства към теб.. Обича те .. :-)
sweet_love
06-25-2007, 19:09
днес пак си писахме, както винаги когато сме в скайп... той почна... после пак ми прати целувки и прегръдки... Оххх пак се побърквам не мога и да спинкам вече! :oops: