View Full Version : Объркана...
BebeTooOoo
06-20-2007, 14:37
Здравейте.Мисля , че пак ще се наложи да ви занимавам с "проблемчетата ми" , но просто няма с кого да споделя , а и се надявам , че ще ми помогнете.С моят приятел ходим вече от месец , но нещата се са както преди.Някакси се промени през това време и не е същия.Незнам какво му стана , но от най - малкото прави проблема.Моли ме да бъде едикаква си , но в същото време прави неща , които лично на мен не са ми приятни.Все ми казва , че няма да се повтори , а на следващия ден - същото.Не мога да го разбера.Нарочно ли го прави или ... какво?Преди няколко дена малко се скарахме , защото го бях видяла с друго момиче в училището му.Отрича и казва , че не е бил той , но все пак го видях и вярвам на себе си.Тогава за малко да се разделим.Но както винаги направих компромис и си замълчах.Имам чувството , че слага колелцето си и приятелите на първо място , а мен ме заебава.Добре де , за приятелите нормално , но все пак малко или много е гадно.Не веднъж ми е казвал , че неиска да се раделяме и че това , дали ще скъсаме зависело само от мене , че много ме обича и не иска да се разделяме (изпатвала съм си от тези думи и му го казах , но той смята , че с нас няма да е същото), но по начина по който се държи , мисля че чувтвата му не са същите.Вече незнам какво да правя , дали да остава нещата както са сега или просто да му кажа , че няма смисъл?Как мислите?Много съм объркана и искам да вида и вашето мнение.
Благодаря за тези , които прочетоха написаното и на тези , които изкажат мнение.
misspurple
06-20-2007, 14:44
Увери се дали наистина те обича!
Защото ако не те обича няма смисъл да правиш повече компромиси..а ако те обича,може би трябва да се бориш!
Все пак 1 месец е супер малко време за обич,но е възможно..
Внимавай,не трябва да свикваш да прощаваш,преглъщаш и премълчаваш..само себе си ще излъжеш!
Твърде е възможно нещата да не са като преди, може би по държанието си личи.Но все пак преди да правиш прибързани заключения и преди да поговориш с него.Тези неща, които ги написа му ги кажи.
Не може да иска от теб да се променяш, при положение, че той прави неща, които те дразнят и въпреки това не прави нищо, за да ги промени.
За момичето, с което си го видяла-какво правиха, бяха ли по-близки или просто си говореха?За единия разговор не мисля, че трябва да правиш проблем.Питай го за чувствата му и поговерете за всичко останало.Успех!
BebeTooOoo
06-20-2007, 14:46
Все пак 1 месец е супер малко време за обич,но е възможно..
Не е 1 месец а половин година , но просто не ходихме тогава и така...
Мерси за съвета :wink:
malkoto_sladur4e
06-20-2007, 16:19
Ходете от месец и нещата не са както преди?Значи връзката ви няма никакво бъдеще!Тези думи може да ги каже човек със връзка от година,две примерно.При вас няма никаква лове и ако сте още малко заедно (в най-добрия случей) ще скъсате!Зарязвай връзката! [-X
Най-лесно е да зарежеш връзката си и да оставиш нещата така, а не да се бориш до последно...
за един месец любов.. и щом нещата не са наред е началото то каква връзка смяташ че ще за напред след 3-4 месеца..видяла си го с друга незнам,но според мен не си заслужава да се бориш за нещо което според мене е загубена кауза
sladi4ka_qni4ka
06-21-2007, 14:26
Moje naistina da go obi4ash..nai veroqtno i toi izpitva kum tebe ne6ty..no ne dostay4no silno.6tOm se dyrji taka s tebe i te naranqva ....OSTAVI GO !!! Ne te zalijava :( [-X
mravu4kata
06-21-2007, 14:54
Ми просто сте си изчерпали връзката или вече сте разбрали,че не си подхождате.Но все пак,ако смяташ,че искаш да си с него се опитай да позакрепиш нещата. :?