View Full Version : Moderated:когато съм с момче ме е срам от него...
paola_Rey
06-20-2007, 17:22
molq vi pomognete mi da razbera kakvo mi e?zna4i problema e sledniqt-kogato sam s mom4e me e sram ot nego i me e sram ot ne6tata za koito sam si mislila kogato sam bila bez nego ili po to4no kakvo sam iskala da mu kaja i tn.,no kogato ne sam s dadenoto mom4e to adski mnogo mi lipsva i iskam da mu kaja kup ne6ta!!!az si milsq 4e me e sram no neznam kak da preodoleq sramat si?help? :oops: :oops: :oops:
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Нищо не разбрах- срам те е от това какво си искала да му кажеш на момчето като си с него, а пък като го няма много ти липсва... Тва не е срам, а по- скоро неувереност че може би той няма да отвърне на това което искаш да му кажеш. Ако някой е разбрал по- добре да превежда, че най- лошо е да искаш да помогнеш, ама да не знаеп как..
VerryBerry
06-20-2007, 17:28
izpii 1 bira za otskok i vs 6te si mu kaje6..
po temata-preodolei srama(nameri mu cakata)
Need_A_Girl
06-20-2007, 17:32
Samo 6te ti kaja 4e prez poslednata godina se zapoznah s mn takiva momi4eta...oba4e trqaa da se bori6 s tova 6toto hi4 ne se haresva na mom4eto...
paola_Rey
06-20-2007, 17:34
Need_A_Girl znam 4e ne se xaresva na mom4etata i to4no za tova iskam da mi pomognete :cry:
si4ko e v glavata ti-demek psihi4eski!trqa go preodolee6 nqkak si...variqnta s 1nata bira bi mogal da pomogne ako oveli4i6 broikata na 2ve-za po sigorno :wink: !kakto ti kazva6,mom4etata ne sa osobeno fenove na takiva raboti...opitai se da vkara6 malko nepokizam...govori na mom4eto tva koeto misli6.ne se pretesnqvai...smelost! \:D/ ina4e ako samo se sramuva6..i razni takiva do nikade nqa stigne6...nomera e da go gleda6 v o4ite i da govori6,bez da misli6 za gluposti! :wink: uspeh!
Това си зависи от теб, просто трябва да се отпуснеш. :wink:
A TI MILI4KA 6 TI KLAS LI SI? i az togava imah toq proble,m :D s vremeto ne6tata 6e se opraatspoko
Uptown_soldier
06-20-2007, 19:34
molq vi pomognete mi da razbera kakvo mi e?zna4i problema e sledniqt-kogato sam s mom4e me e sram ot nego i me e sram ot ne6tata za koito sam si mislila kogato sam bila bez nego ili po to4no kakvo sam iskala da mu kaja i tn.,no kogato ne sam s dadenoto mom4e to adski mnogo mi lipsva i iskam da mu kaja kup ne6ta!!!az si milsq 4e me e sram no neznam kak da preodoleq sramat si?help? :oops: :oops: :oops:
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Срамът ти всъщност е по-скоро подсъзнателен страх от начина, по който ще реагира събеседника ти. И както всеки друг страх единствения начин е да го преодолееш. Този линк (http://www.lover-bg.com/Lecture09.pdfl) ще ти помогне да си представиш ситуацията, а после да я приложиш успешно и на практика. Успех!
А до кога смяташ да си с тоя срам?!? Цял живот ли ш' се срамуваш ... ае помисли малко. Има 2 изхода :
1 - отсрамваш се и печелиш много дивиденти
2 - срамежлива до края и губиш всичко, за което мечтаеш.
Ти гониш .. ::: ::: :::