PDA

View Full Version : Различните... харесваме ги, но все ни нараняват

06-20-2007, 18:52
Различните... харесваме ги, но все ни нараняват
Дали и при вас е така. Аз все се влюбвам в различни, необикновени момичета, даже аутсайдерки. Обаче после разбирам, че те просто искат да са като другите, обикновените момичета. като толкова го искат защо се правят на интересни, различни, ами просто не станат като тях. И защо все ме използват, за да ми "крадат" познати и приятели и да стават готини на мой гръб. Не, че аз съм супер готин, но не стига, че ги харесвам, а те ми се качват на главата и стават като момичетата, които уж толкова силно мразят и като които искат да са и накрая стават такива - обикновени кучки.

gtrd
06-20-2007, 18:59
hehhe ne moje6 da si predstavi6 v kakva stepen ne moje6 taka da sudi6 za horata ;) tova,4e tvoite ''razli4ni'' sa postupvali,ne pravi kategoriqta ''razli4ni'' takiva,kakvito sa te. i az sum dosta razli4na,oba4e durja na priqtelq si i ne sum go razo4arovala. vsi4ko opira do harakter. takiva izvodi ne moje6 da si rpavi6 :-) 4ista slu4ainost. razli4nite sme si razli4ni-gotini i nepovtorimi,golqma 4ast ot nas sme mnogo po-cenni ot pove4eto ku4ki i to4no tova ni razli4ava ot tqh. taka 4e uspeh i nedei da si misli6 taka,da si pravi6 podobni zaklu4eniq. nali znae6? ;)

06-20-2007, 18:59
Има нещо вярно!

06-20-2007, 19:01
Обаче считай, че щом все на такива попадам, повече няма да погледна такива хора. Съжалявам, късмет. И без това честно да си кажа харесвам повече нормалните.

sexy_for_you
06-20-2007, 19:02
hehhe ne moje6 da si predstavi6 v kakva stepen ne moje6 taka da sudi6 za horata ;) tova,4e tvoite ''razli4ni'' sa postupvali,ne pravi kategoriqta ''razli4ni'' takiva,kakvito sa te. i az sum dosta razli4na,oba4e durja na priqtelq si i ne sum go razo4arovala. vsi4ko opira do harakter. takiva izvodi ne moje6 da si rpavi6 :-) 4ista slu4ainost. razli4nite sme si razli4ni-gotini i nepovtorimi,golqma 4ast ot nas sme mnogo po-cenni ot pove4eto ku4ki i to4no tova ni razli4ava ot tqh. taka 4e uspeh i nedei da si misli6 taka,da si pravi6 podobni zaklu4eniq. nali znae6? ;)
напълно подкрепям.не слагай всички под общ знаменател :P

06-20-2007, 19:04
напълно подкрепям.не слагай всички под общ знаменател :P
Но щом все на такива попадам имам пълното право да започна да ги гнорирам. Преди като се влюбвах в нормални и харесвах нормални хора животът ми беше прекрасен. Имах повече приятели и по-истински.

Ice_Queen_
06-20-2007, 19:05
Различните... харесваме ги, но все ни нараняват
Дали и при вас е така. Аз все се влюбвам в различни, необикновени момичета, даже аутсайдерки. Обаче после разбирам, че те просто искат да са като другите, обикновените момичета. като толкова го искат защо се правят на интересни, различни, ами просто не станат като тях. И защо все ме използват, за да ми "крадат" познати и приятели и да стават готини на мой гръб. Не, че аз съм супер готин, но не стига, че ги харесвам, а те ми се качват на главата и стават като момичетата, които уж толкова силно мразят и като които искат да са и накрая стават такива - обикновени кучки.

АХаххаха,кво да ти кажа -начин за оцеляване.Ти не би ли го направил(риторичен въпрос) ,ако си АУТсайдер и знаеш че с помощта на някой може да се измъкнеш от всичката тая "болка" и скука, в която си попаднал?!Пък и мн зависи от човека.Не всички са така.
Имам една приятелка ,която ако прочете тва ще ти кажа -енергийни вампири колкото искаш :lol: ...

06-20-2007, 19:18
Тогава вече няма да се движа с хора, които смятат, че светът им е длъжен, мразещи живота и всичко.

Ice_Queen_
06-20-2007, 19:20
Еми че естествено.На моменти е хубаво да се вкара малко егоизъм и да се мисли за себе си!Направи го и виж,дали няма да се чувстваш по-добре :)

`Death`Whore``
06-20-2007, 19:21
Ако наистина си аутсайдер, не искаш да си сред тълпата - такава е идеята, влагана в самата дума. Просто си попадал на депресантки, които никой не харесва. И на кучки.

06-20-2007, 19:24
Ами аз преди постоянно го правех, до 6 клас включително. И странното е, че тогава бях по-щастлив, имах много приятели, класът ми ме уважаваше. От както почнах да харесвам различни момичета и жени и различни хора за приятели светът ми като че ли се преобърна с главата надолу. И се надявам пак да стана същия както преди, до 6 клас. Може да ме обвинят, че съм бил повърхностен, но не е така. Тогава не мразех различните, а просто не ги забелязвах. Не им пречех обаче също. Просто движих с нормални, смисъл обикновени. Явно противоположностите не се привличат...

06-20-2007, 19:26
Тъпак! Ходя с приятеля ми 1 година и 3 месеца! Дали го използвам?! Тъпак нещастен! Т'ва че попадаш на кучки не ни прави всички такива. Както от тъпите фешънки, така и от аутсайдерите има кучки. Е т'ва ви е проблема на вас момчетата. Всички момичета са еднакви за вас.

06-20-2007, 19:33
Тъпак! Ходя с приятеля ми 1 година и 3 месеца! Дали го използвам?! Тъпак нещастен! Т'ва че попадаш на кучки не ни прави всички такива. Както от тъпите фешънки, така и от аутсайдерите има кучки. Е т'ва ви е проблема на вас момчетата. Всички момичета са еднакви за вас.
явно ме обвиняваш в нещо, което и ти правиш - и за теб всички фешънки са тъпи, а не е така.

06-20-2007, 19:41
Говоря за празноглавите, които се интересуват само от мода и ебане. Замисли се малко. Всяко правило си има изключения. Това исках да кажа в горния си пост. И + т'ва тъпи фешънки са тия които се обличат от до като манекените на витрините без нито една промяна в облеклото, но има и такива, които прилагат собствен вкус. Това са изключения!! А за жалост са малко. ](*,)

06-20-2007, 19:42
По тази логика за пък мога да ти дам 1000 примера на аутсайдери, които стават популярни, използвайки други хора.

06-20-2007, 19:43
О и +т'ва мисля, че фешъните повечето като цяло са тъпи. Да има 1-2 които познавам и да ми харесват като хора, че и визията им да не ми пречи.

`Death`Whore``
06-20-2007, 19:44
А защо намесихте фешъните? :smt017

06-20-2007, 19:45
По тази логика за пък мога да ти дам 1000 примера на аутсайдери, които стават популярни, използвайки други хора. В такъв случай са хоромнясали тийнове или по-зле. Не осъзнали се вече големи хора. Никой който си харесва средата не би се направил на клоун за да има повече гаджета