View Full Version : Нормално ли е?
Така зна4и от скоро си мисля да правя секс със приятеля си и тъи като ще ми е първи път ,ако се състои де, защото си го мисля от няколко дни и малко или много всяко моми4е е изпитвало страх какво ще стане, та искам да ви попитам нормално ли е едно моми4е като се възбуди и да се отделя от нея вагинална те4ност, защото то4но това ме плаши в момента и ме е страх да не ми каже нещо приятеля ми или да се изплаши.......?
ePeKTuPaJ| Kyp
06-20-2007, 18:56
da normalno e pri vyzbuda da se otdelq.
fire_magic
06-20-2007, 18:58
Така зна4и от скоро си мисля да правя секс със приятеля си и тъи като ще ми е първи път ,ако се състои де, защото си го мисля от няколко дни и малко или много всяко моми4е е изпитвало страх какво ще стане, та искам да ви попитам нормално ли е едно моми4е като се възбуди и да се отделя от нея вагинална те4ност, защото то4но това ме плаши в момента и ме е страх да не ми каже нещо приятеля ми или да се изплаши.......?
ne e normalno.bazik be normalno e kogato si vazbudena. :D
kvokvokvo
06-20-2007, 19:02
да, нормално е :!: Колкото повече, толкова по-добре :wink: ::: \:D/ SpoXxxXxx
оле добре 4е е нормално, много се бях стреснала, викам си ся да ми има нещо, тнх много :wink: \:D/ :) :(
sinful`girl
06-20-2007, 19:47
Добре,ти не знаеш дали е нормално да ти се отделя вагинална течност,а секс си тръгнала да правиш ............ :-#