Влез

View Full Version : kum momichetata

06-20-2007, 19:49
Abe seda si az tuka i se chudq dali i momichetata sa tolkova zaogoreli kokloto i momchetata.Iam v predvid dali primerno kato sreshanat nqkoi gotin tip po ulica reagirat ili pone im minava prez uma "ole toq samo da mi padne", zashtoto pri momchetata e tochno taka :D. Ta interesno mi e i vie li ste tolkova zagoreli i se zaglejdata po vsqka apetitna mruvka koqto krachi pokrai vas :roll:

`Death`Whore``
06-20-2007, 19:50
Не, не си представям секс с всеки готин мъж.

bulgarche
06-20-2007, 20:01
За разлика от момчетата, момичетата наистина говорят за секс. При нас е просто "ще я скъсма тая", "леле да ми падне" и е нещо като заучена фразичка, без изобщо да си представяме секск с даденото момиче.

love_girls
06-20-2007, 20:11
За разлика от момчетата, момичетата наистина говорят за секс. При нас е просто "ще я скъсма тая", "леле да ми падне" и е нещо като заучена фразичка, без изобщо да си представяме секск с даденото момиче.

Мислиш ли? =D>
Няма да ти коментирам поста просто ще приема , че си момиче, което не разбира мъжките набези [-(
Иначе по темата онзи ден бях с една приятелка на плаж и тя си има гадже и аз си имам и си се бъзикаме на тая тема тя като види някой пич вика леле само да ми падне и аз викам леле тая много яка , според мен го има този момент и при момичетата :)

malkoto_sladur4e
06-20-2007, 20:12
Мне.Аз изпитвам сексуално влечение само към моя приятел.

06-20-2007, 20:14
abe da ai sega.. :roll:
se1 kato vidq nqkoe p*tence po glavana ne si predstavqm kak i go postavqm :D:D #-o

melito_94
06-20-2007, 20:14
Мне.Аз изпитвам сексуално влечение само към моя приятел. i bez tva drug nqma da te pogledne

teardrop
06-20-2007, 20:18
..Ако съм много загоряла и той е наистина готин, ще си го помисля. Обаче досега не ми се е случвало.

Jeuelle
06-20-2007, 20:20
Много често ми се случва.
Видя ли някой загорял мъжага и ми се доприисква нещо..... :-D

FelisDirus
06-20-2007, 20:39

О, да.. напълно съгласна съм.
Смятам, че жените са много по похотливи от мъжете. Или поне в мислите си... :smt112

Glezanka
06-20-2007, 20:43
Edno e misleneto,drugo e deistwieto ... i chestno kazano ne,nqmam mrysni podmisli kum chujdi muje,a i tolkoz ne me e zasurbqlo che da podhwurlqm repliki ot roda "Samo da mi padne ... " ...

OtherDimension
06-20-2007, 20:57
хвала на такъви искрени деца!

love_girls
06-20-2007, 20:59
приисква ми се на мен често

Блудницата се завърна ;)

FelisDirus
06-20-2007, 21:00
Edno e misleneto,drugo e deistwieto ... i chestno kazano ne,nqmam mrysni podmisli kum chujdi muje,a i tolkoz ne me e zasurbqlo che da podhwurlqm repliki ot roda "Samo da mi padne ... " ...

Амин! [-o< :lol:

И какво? Искаш да ми кажеш, че дори да видиш момче, което супер много ти харесва и е точно твой тип, ти няма да му обърнеш никакво внимание?!

Айде, бе!

Оплювайте на воля :smt042

Jeuelle
06-20-2007, 21:04
То ще те засърби някой ден ... аз тогава ще те питам :-D

sh3_1s_7h3_0n3
06-20-2007, 21:05
веднага се сетих за Саманта от 'Сексът и градът'... има мн нейни прототипи в живота... или просто тя е отражение на онези разкрепостени жени, които не се срамуват да си поискат направо и да говорят без задръжки, наричайки нещата с истинските им имена 8)

но честно казано на мен сякаш не ми се е доприисквало буквално. може примерно да съм отбелязвала, че еди-кой-си е 'мн готин'... но да ми се приисква 'да го скъсам' - не, защото знам, че дори и да ми се отдаде възможност няма да го направя... дори в представите си не съм чак толкова смела 8)

shizzle
06-21-2007, 04:57

Мислиш ли? =D>
Няма да ти коментирам поста просто ще приема , че си момиче, което не разбира мъжките набези [-(
Иначе по темата онзи ден бях с една приятелка на плаж и тя си има гадже и аз си имам и си се бъзикаме на тая тема тя като види някой пич вика леле само да ми падне и аз викам леле тая много яка , според мен го има този момент и при момичетата :)

И аз си мислех в началото, че Аз съм Българче е дама. Главно заради аватара и червените букви, де. Но съм съгласен с гусин патриот. "Ще я скъсам тази" на мъжки език значи "Хей, виж, тази става". Това пък не значи, че като сме загорели не си представяме нищо, просто не е толкова често, колкото момичетата си мислят (а и представите обикновено се изчерпват с това как би изглеждала гола, лично рядко стигам до момента да се включа, обикновено нещо отдавна ме е разсеяло преди това). Аз често се заглеждам не за друго, а защото нещо се движи в полезрението ми (а както всички знаят, периферното зрение на момчетата е слабо).

Иначе идеята някое момиче да се загледа по мен и да си представя как се въртим из чаршафите ми допада ;)

VerryBerry
06-21-2007, 06:49
abe i na men mi se priiskva..ponqkoga..ko da se prai,hormoni..

malkoto_sladur4e
06-21-2007, 07:15
Мне.Аз изпитвам сексуално влечение само към моя приятел. i bez tva drug nqma da te pogledne
ОМГ! #-o #-o :smt005 Как може да си толкова зле???Като вървя по улицата всичко погледи са върху мен,всички ме харесват и ми предлагат всеки ден сякфи момчета и ми се обесняват в любов,дори взе да ми става досадно :-k Омг омг....мене ако не ме поглеждали хахахахаха....все едно да кажеш,че фолк певицата Мария е 2 метра :smt005

Moderated by krem4et0
т.9 от Правилника!

djuki
06-21-2007, 07:18

Смятам, че жените са много по похотливи от мъжете. Или поне в мислите си... :smt112и аз съм съгласна ! :lol:

Deni4ka93
06-21-2007, 09:33

Смятам, че жените са много по похотливи от мъжете. Или поне в мислите си... :smt112и аз съм съгласна ! :lol:

++1

koalka
06-21-2007, 10:15
Не ми се случва.

Lady_Chocolight
06-21-2007, 12:33
Май на мен не ми е много развита фантазията. :roll:
Като видя хубаво момче първата ми мисъл е "Толкова е красив! Дали си има приятелка?" и веднага след това "Господи, личи ли си, че го харесвам? Ами ако се обърне и ме види, че го зяпам така невъзпитано?!" и свеждам поглед. Обаче веднъж човекът ме хвана неподготвена, още докато не бях се окопитила, и ме хвана "в крачка" или по-точно, "в поглед" и ми се усмихна. И аз, вече натясно, нямах друг избор, освен да се опитам да изцедя от замръзналата си, зачервена физиономия най-сърдечната усмивка, на която бях способна. После тръгнах към спирката, за какво си мислех не помня, какво чувствах също, как стигнах до вкъщи... съвършено бяло петно. Сигурно съм изглеждала като пияна или поразена от светкавица на околните. :D

IlLuSi0nS`
06-21-2007, 12:42
хаха мн ясно, че си представям хубави работи като видя някой сладур.. все пак имам богато въображение.. ама понякога е гадно, че после трябва да ходя да пишкам.. :mrgreen:

find_m3
06-21-2007, 13:51
Ми чак да си фантазирам веднага не ама секи си мисли колко е як някой от противоположния пол било то мъж или жена :roll:

Lady_Chocolight
06-21-2007, 13:56
Ми чак да си фантазирам веднага не ама секи си мисли колко е як някой от противоположния пол било то мъж или жена :roll:
Или същия... Винаги обръщам внимание на красиво момиче, макар и да не се считам за хомосексуална. :oops:

krem4et0
06-21-2007, 13:57
Никога, видейки 1 момче не съм се замисляла да го из****кам. Може и да ми харесва, но искам познанство, приятелство, а едно време и връзка. Ама секс...........не помня.

06-21-2007, 15:06
tuk nagledno si prolicha razlika m/u nachina na mislene na muja i jenata.
U glavata na Vseki muj, zabelqzvaiki nqkoq apetitna hapka, zapochvat da izkachat razni pohotlivi idei, a nqkoi iskachat tolkova silno che dori se prevrushtat vuv formata na podsvirkvane ::: ili na nqkoe izkazvane ot sorta na "ei mace :D:D!". Ot tuk i vuprosa - "zashto jenata se oblicha/durji predizvikatelno, ako ne da poluchi nqkoe podsvirkvane i/ili da subira pogledite na okolnite.

Hmm spor nqma che jenite iskat tova i tova gi pravi jeni nusumneno. Moje bi i zatova u tqh ne izblikvat taki idei, te prosto sa sviknali da budat centur na vnimanie a ne da davat vnimanie na drugite, zatova i chesto ocenqvat kolko bil krasiv/krasiva i nishto poveche-- te sa HISHNICI i nabelzvqt vnimatelno plqchkite si, koi e po dobur i s kakvo, te znaqt kakvo im trqbva i s kakvo izostavat, vsichko e silno preceneno i primereno.

shizzle
06-21-2007, 15:35
Не мисля, че е точно.. ъмм.. "zapochvat da izkachat razni pohotlivi idei, a nqkoi iskachat tolkova silno che dori se prevrushtat vuv formata na podsvirkvane Whistle ili na nqkoe izkazvane ot sorta na "ei mace Very HappyVery Happy!" Разберете, дами, ние не се замисляме дълбоко върху едно бъдеще усещане на вагината ви около пениса ни. Това е все едно да видиш на земята петаче и да кажеш "а! късметче!" Да, точно такова си е. Всъщност, не. Много повече момчета биха се навели да го вземат от земята, отколкото момчета ще помислят втори път за същата фуста.

Nadelina
06-21-2007, 15:40
Mm.. da izpitvam sexualno vlechenie ako vidq nqkoi gotin pich po ulicata primerno... no tfa ne znachi che sym zagorqla kakto si napisal.. a prosto che toi e gotin...

fire_magic
06-21-2007, 15:42
Abe seda si az tuka i se chudq dali i momichetata sa tolkova zaogoreli kokloto i momchetata.Iam v predvid dali primerno kato sreshanat nqkoi gotin tip po ulica reagirat ili pone im minava prez uma "ole toq samo da mi padne", zashtoto pri momchetata e tochno taka :D. Ta interesno mi e i vie li ste tolkova zagoreli i se zaglejdata po vsqka apetitna mruvka koqto krachi pokrai vas :roll:
:smt005 :smt005 :smt005 apetitna mryvka :smt005 :smt005 :smt005

Barbie
06-21-2007, 15:51
Не изпитвам сексуално влечение към непознати господа по улиците. Може в мислите си да отбележа, че някой изглежда добре, но горе-долу до там. Само към моето си момче генерирам голямо количество сексуална енергия. :-D

sladka_pleven4anka
06-21-2007, 16:24
az pak vinagi kato vidq nqkoi gotin pi4 mi idvat neprili4ni misli

krasivata_luvica
06-21-2007, 16:35
Не изпитвам сексуално влечение към непознати господа по улиците. Може в мислите си да отбележа, че някой изглежда добре, но горе-долу до там. Само към моето си момче генерирам голямо количество сексуална енергия. :-D

аз да си призная 8-[ някой път имам влечение към господата по улицата 8-[ :mrgreen: :lol: ммм така де няма лошо.... :lol: :wink: 8-[ :mrgreen:

pkgtool
06-21-2007, 16:35
хм ... аз съм мъж ама като гледам постовете започвам да си мисля колко много жените са като мъжете... само дето има малка разлика... че е много по лесно да си легне жена с мъж отколкото мъж с жена. на въпроса към другия пол "хаиде да се ****" много малко мъже биха казали не... докато при жените дори и да им се иска биха зашлевили дори чеовека който ги е попитал. така, че момичета... ако ви харесва някой отивайте при него и му се хвърляйте... щото може просто да го е страх да си иска за да не получи плесник :-)

Nadelina
06-21-2007, 16:45
хм ... аз съм мъж ама като гледам постовете започвам да си мисля колко много жените са като мъжете... само дето има малка разлика... че е много по лесно да си легне жена с мъж отколкото мъж с жена. на въпроса към другия пол "хаиде да се ****" много малко мъже биха казали не... докато при жените дори и да им се иска биха зашлевили дори чеовека който ги е попитал. така, че момичета... ако ви харесва някой отивайте при него и му се хвърляйте... щото може просто да го е страх да си иска за да не получи плесник :-)

Ne e bash taka! Hodih do predi 2 meseca s edin koito mu se moleh da spi s men i toi kazvashe taka "Iskam da ti dam vsichko drugo ot koeto imash nujda predi da spq s teb.. iskam da izchakame malko poveche za da moje izjivqvaneto ot sexa da byde po specialno" .. Taka i skysahme.. i ne spahme ot chakane... Sega sym s drug koito kazva taka "Umishleno ne si nosq prezervativ v men nikoga.. zashtoto ne iskam da spq s teb predi da sym siguren che shte izleze neshto po seriozno" .. Ne znam .. sig samo az popadam na takiva det iskam da me izchukat a te ne shtat...

sashoTo
06-21-2007, 17:05

Ne e bash taka! Hodih do predi 2 meseca s edin koito mu se moleh da spi s men i toi kazvashe taka "Iskam da ti dam vsichko drugo ot koeto imash nujda predi da spq s teb.. iskam da izchakame malko poveche za da moje izjivqvaneto ot sexa da byde po specialno" .. Taka i skysahme.. i ne spahme ot chakane... Sega sym s drug koito kazva taka "Umishleno ne si nosq prezervativ v men nikoga.. zashtoto ne iskam da spq s teb predi da sym siguren che shte izleze neshto po seriozno" .. Ne znam .. sig samo az popadam na takiva det iskam da me izchukat a te ne shtat...

mii ebat se s druga garancia ..

a po temata.. savsem redovno kato vida nekoq qka pichka pochvam da q gledam dokato ne mi pisne :X :smt017 :smt017
:roll:

Devilka
06-21-2007, 18:04
Не, не си представям секс с всеки готин мъж.

lady_kiss
06-21-2007, 19:18
E SA ZAVISI OT MOMI4ETO....pri men se e slu4valo ama trea da e naistina neveroqten

JeAsUS
06-23-2007, 03:34
misleh si che momichetata ne mislqt za sex tolkova kolkoto momchetata...
no! kogato popadnah na noviqt mi klas se razobedih .... daje edno momiche mi vika " az ot 3 dena sam na suho" :mrgreen:

gazarka
06-23-2007, 06:13
oh kato vidq nqkoi sexy pi4,vednaga mi se podkosqvat krakata i mislq kak 6te go izma4vam v moeto leglo :D

alkobalko
06-23-2007, 06:30
Не ми се случва. Може да отбележ на ум, че е готин, но никога не съм си го представяла в леглото.

06-23-2007, 09:00
pri men e po-skoro kato trupka - kato vidq nqkoi gotin pi4 me udrq tok i opredeleno se zaglejdam do fantazii rqdko stigam

МиМето0
06-23-2007, 10:14
чесно казано на мене това ми се случва доста често, защото живея във варна и има доста апетитни момчета на които ми се иска да кажа:"Момчее напраооо сте те скъсам".

shizzle
06-23-2007, 12:13
Така е, във Варна сме си готини ^^ rofl rofl rofl Тракийска, римска, българска, славянска, гръцка, турска, монголска кръв... Всякакви размери и разцветки за всички предпочитания :D

macka123
06-23-2007, 14:12

CMexyPaH4e
06-23-2007, 14:39
Xax Mi normalno e...tva sa hormoni i az sam taka
kto vidq nqkav pich i mu se tocha...ama za sekundi shtoto kato otmine i malko sled tva zabravqm za nego :P

gacobacov
06-23-2007, 17:45
http://www.raize.ch/Reisen/velo-eurasien/karten-rollover/western-tibet-highway_satellitenbild_grossplus.jpg