View Full Version : Ездачка-свършване
Искам да питам момичетата като са отгоре как разбират,че момчето е свършило,ако момичето по-бавно стига до оргазъм?
Ми то момчето няма да стои като някоя щука, да си мълчи и никакви признаци да не дава :-D Пък и има едни такива леки контракциики, които се усещат.
Komshiikata
06-20-2007, 22:18
Като започнеш да правиш секс тогава пускай подобни теми!
ohhh po tupa tema nqma6e li da napi6e6? :smt017 :shock: :smt017
Komshiikata
06-20-2007, 22:38
ohhh po tupa tema nqma6e li da napi6e6? :smt017 :shock: :smt017
хахахахахахахах =D> =D> =D> =D> =D>
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-20-2007, 22:53
Ми той щи покаже споко
alkobalko
06-21-2007, 04:15
Няма начин да не се разбере, че момчето е свършило. Все пак той да не е безчувствен. Много лесно се разбира, че е свършил.
Разбира се, трънки :twisted: Не ни мислете, че сме чаак толкова елементарни. От толкова чекии сме свикнали да не се гърчим при всеки оргазъм като вас ;)
Ако си с презерватив, момче, единственият начин да се разбере е като омекнеш. Ама той си е доста сигурен, освен ако не си тренирал.
malkoto_sladur4e
06-21-2007, 06:56
Аз винаги усещам моя приятел като свърши и просто си ставам. :roll:
За ваше сведение правя секс.И мисля,че shizzle е един от малкото в този форум,които дават компетентни мнения!Щото ми писна от разни момиченца,дето се правят на много знаещи и на 14-15 години се изкарват богини в леглото!!!
хахах....ми като видиш, че забелва поглед....
а иначе мисля, че @shizzle се шегуваше...няма начин да не разбереш, че момчето е свършило...то си личи....аз лично много почервенявам...изтръпвам и мусколите ми се стягат....бивше гадже ме ебаваше, че ако не усещаше кога съм свършил, по ушите щяла да ме познае, защото придобивали червен цвят :oops: а и да не усетиш когато свърши, той 100% ще ти каже, защото дразнението на пениса веднага след еакулация никак не е приятно.....
love_girls
06-21-2007, 07:40
Разбира се според мен.
Най-малкото че половия член спада след като свърши момчето, но пък не всеки път става това и все пак е критерий. Другото е че показва емоция в момента на свършването(все пак не го правите с ТЕРМИНАТОР). Трето не виждам защо да не си каже момчето, че ще свърши?
Но хора различни така че не мога да обхвана всички, но това е моето мнение по темата!
ПП: Гледай го в очите понякой път много ни издават :roll:
Мерси много на момчетата най вече!Тая тема трябваше да е за момичетата уж,ама нейсе.
krem4et0
06-21-2007, 09:01
Момиче съм и разбирам само по тава, че той ми казва и съответно се отделя от мен, за да не свърши във влагалището ми. Дори и с презерватив го прави!!!!!
Пък и има едни такива леки контракциики, които се усещат.
ъхъ
Аз винаги усещам моя приятел като свърши и просто си ставам. :roll:
йеа бате, ставай, че ми тежиш вече, яхахахахах
:::
Добре, мен официално ме обявете за Терминатор. Нито почервенявам, нито се задъхвам повече, нито скимтя, гърча се или каквото и да е. И мисля, че това е нещо, което всяко момче може, стига да иска. Просто не съм много изразен по природа. По-скоро нарочно влагам допълнителна емоция в движенията си главно заради партньорката ми, да знае как се чувствам отвътре. Но не изпитвам някаква нужда да си кривя лицето или каквото и да е там.
А, не е така, след оргазъм ми се допушва, ама се търпи.
Той ми казва кога ще свършва по принцип.
хахах да не ти вика "да, да свърши с мен.....свърши с мееен" :twisted:
хахах да не ти вика "да, да свърши с мен.....свърши с мееен" :twisted:
Па често и ние се предупреждаваме! Тъй като сме отдавна заедно и са ни сверени часовниците и първият оргазъм често е общ. Само малко сверяване трябва. Който се усети първи прошепва името на другия и ние вече си знаем оттам нататък. Обикновено ми стига само последният стон на приятелката ми, за да свърша.