View Full Version : Moderated: Бившият ми предложи еднократен секс...
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-20-2007, 22:24
Хорца мноо съм уплашена дайте ми съвет!
Онзи ден бившият ми се обади и понеже аз още го обичам и той ми предложи еднократен секс! Обаче сега има опастност сегашния ми да разбере и може да стане лошо! Какво да правя?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Дървен Shizzleсоф
06-21-2007, 00:01
Онзи ден бившият ми се обади и понеже аз още го обичам и той ми предложи еднократен секс! Обаче сега има опастност сегашния ми да разбере и може да стане лошо! Какво да правя?
НЕ прави секс с бившият! Аман от тъпи пуберски въпроси... Ако бях на мястото на "сегашния" ти щеше да е доста сериозен проблем, ако разбера подобно нещо! Ти какво очакваш? Съвет от типа "е, щом го обичаш може, ни съ притисняаай', изчукайте си се! и да научи сегашният длъжен е да прояви разбиране.."??! Надавям се не си наистина на 14? Съдейки по начина ти на изразяване и правописа може и по-малка да си, де... Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!...
П.С.: Няма нужда да ми благодариш! При все това - моля, предварително! 8)
alkobalko
06-21-2007, 04:06
Не го прави. Не само, че е с бившия, но е и за една вечер, а и си обвързана. Колко още причини ти трябват, за да не го направиш?
Освен още една. "Ей, да ви кажа онази смотаната как я чукнах снощи, чак сълзи й избиха като й го набих отзад." Познай кой го казва това ;)
VerryBerry
06-21-2007, 06:43
ako tolkova ti se iska go napravi,samo posle da ne se 4uvstva6 kato posledniq bokluk na sveta za tova 4e si spala s nego.. [-X
love_girls
06-21-2007, 06:59
И моят съвет е да не го правиш.
А и незнам вие дали сте подържали полов контакт , когато сте ходили?
И все пак не го прави, защото той ти казва за една нощ, а после може да стане и втора и трета и всеки път ще ти е гузно за сегашното ти гадже.
Знам какво е да го правиш с бившето гадже, когато се обичате. Аз така доста пъти съм я карал бившата да изневерява, но пък никога не съм и искал предварително и винаги е ставало спонтанно.
:smt006
Не го прави. Не само, че е с бившия, но е и за една вечер, а и си обвързана. Колко още причини ти трябват, за да не го направиш?
абсолютно е така.... Няма смисъл :) Не си струва ;)
Няма никактв смисъл да го правиш. Само ще си създадеш илузии че може да се съберете а това не е така [-X . Не го прави.
Според мен не трябва да го правиш, но ако много го искаш ние не можем да те спрем, можем само да ти дадем съвет.Не е коректно да постъпваш така към приятеля си, но пък от друга страна обичаш това момче и това е възможност да го имаш дори и за малко..ти си прецени кои са плюсовете и минусите в това.И все пак послушай сърцето си! :wink:
Seducti0n
06-21-2007, 07:54
Накрая,май ще останещ от два стола та на земята.Ти нямаш ли достойнство,принципи,да не си някаква вещ за едкократна употреба,на която бившия да ске наслаи а после да захвърли.Щом ти е бивш,значи по някакъв начин е останал в миналото,това не заличава моментите в които сте били заедно,но все пак.........по-добре не го прави,имаш си и гадже,постави се на негово място и се замисли над това как би се почувствала..............
jjjjjj6363
06-21-2007, 09:03
mnogo prosto nedei da pravish sex
sega si imash drug pravi s nego -
sega nqma da mamish mom4eto
tova sa kurvenski nomera
Ти си имаш нов приятел получаваш секс от него надявам се съм прав... тоя стария просто е много загорял и няма с кой се фане за това опира до тебе
Само факта, че има място за обмисляне на възможността..
Още повече факта, че пуска и тема...
Отивам да се самоубия, чаоче :smt006
По-добре не рискувай връзката си за единия секс.Този с приятеля ти не е ли достатъчен?За какво да тичаш при друг?
Не мога да ви разбера...
Да ти кажа сладурче, още си много малка за да се решаваш на такива работи, въпреки че секса за една нощ е доста приятно изживяване през време на застой!!! \:D/
Ще мине време и сама ще правиш такива предложения, разбира се не ежедневно и не на всеки срещнат! Пак трябва да има тръпка и за това!
slavito007
06-21-2007, 11:24
Олеле,ми ти не си ли достатъчно умна да прецениш че т'ва ше е като изневяра,то направо си е ,де,ама айде.Ми не приемай,как ше приемеш.Разбирам да не си заета в момента,ама айде ся
госпожице модератор знаете ли че секса за една вечер е много хубаво и наи важното необвързващо нещо за двама души които са свободни не намесвам изневяра зощото ако някои е правил секс за 1 вечер а е имала или имал гадже това е изневяра не е секс за една вечер гграницата е тънка!!!! А ЗА ПИЧКАТА НАИСТИНА ИМАШ СИ ПРИЯТЕЛ МИ ЧУКАИ СЕ С НЕГО ЩОТ АКО МИ ГО ИЗВАРТИШ ТО НОМЕР НЯМА ДА СЪМ НАИ ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯ КАРАНИЦИ КАКТО КАЗА Дървен Shizzleсоф БОЖЕ БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ!!!
Може още да го убичиш , но не го прави . Все пак помисли си за гаджето ти как ще се почувства ако разбере ?! Глупаво е имаш си ново момче насочи любовта си към него . А онзи да си търси някоя друга .
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-21-2007, 13:12
Благодаря на всички които ми дадоха полезни съвети вече го разкарах и му казах да не ми се обажда повече и че си имам достойнство :)
karamela
06-21-2007, 13:17
Mnogo qsno,4e ne trqbva da go pravi6!!!! [-X
Красив Горгон
06-21-2007, 13:26
7 точка от правилника!
Зависи дали ти се прави секс с него. Щом ти се прави направи го, но умната да не разбере сегашния. Зависи дали и бившия е фукльо или не.
sladka_pleven4anka
06-21-2007, 13:34
nqma smisal da go pravi6
Hitrusha
06-21-2007, 16:04
Браво бе, девойко.
Има една максима "Няма нищо по-хубаво от секс с бившия", но това се отнася за случаите когато нямаш приятел, но най-вече за хора, които са над 25 години, когато вечее доста по-трудно да намериш сродната душа.
Не смятам, че на твойта възраст изпитваш затруднения да си намериш някой за секс. Да, обичаш го, но какво от това? Нима това момче си заслужава да страдаш още един път заради него? Нима сегашния ти приятел заслужава да ми причиниш същата болка, каквато ще причиниш на себе си? ВЯрвай ми, не си заслужава. Казвам ти го от личен опит, и аз все още го обичам, и съм в твойто положение, но не си го позволявам да го правя. Стегни се малко.
pravi i s dvamta nqma losho .. ako go iskash
Haresvam
06-21-2007, 22:49
Благодаря на всички които ми дадоха полезни съвети вече го разкарах и му казах да не ми се обажда повече и че си имам достойнство :)
Зная, приключила си темата, но ако ти потреперва ниско в коремчето направи го, но така, че настоящия да не разбере.
7 точка от правилника!
Коте, ако толкова те сърби, ела при батко, ше те почеше!
P.S. Да ти имам проблема-тъпи пубери!
Кво достойнство имаш ти бе, курволяк?! Самия факт, че пускаш тази тема показва че нямаш никво достойнство!