View Full Version : Спин
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-20-2007, 22:47
Познавате ли хора болни от спин и какво е отношението ви към тях?
SinisterDoll
06-21-2007, 00:22
А защо към анкетата няма и посочен като отговор,че не познавам?И да,всъщност аз не познавам.Но ако познавах какво може да ми бъде отношението към самия човек?Може би същото като към другите хора,но вътрешно във мен да го съжалявам..
Познавам....не сме чак приятели ама нямам нищо против нея... :roll:
alkobalko
06-21-2007, 04:03
Не познавам. Но дори и да познавах и да имам приятели болни от тази болест отношението ми към тях не би се променило.
fire_magic
06-21-2007, 04:59
А защо към анкетата няма и посочен като отговор,че не познавам?И да,всъщност аз не познавам.Но ако познавах какво може да ми бъде отношението към самия човек?Може би същото като към другите хора,но вътрешно във мен да го съжалявам..
на пълно сам съгласен,и аз не познавам,но отговорих за `познавам,но са ми приятели`....
ъъъъъъъ, не познавам, или не знам че познавам
love_girls
06-21-2007, 07:09
Не познавам такива хора или поне аз незнам че са серопозитивни.
Но пък съм добър човек и сигурно щях да поддържам приятелски контакти с тях.
И не виждам от какво бих се отвратил , смисъл нали не им излизат червата от стомаха? :-k
`Death`Whore``
06-21-2007, 07:12
Не познавам. Ако познавам, може би отношението ми ще е по-различно. Признавам. И то не заради това - ако човек е болен от рак, ще е същото. Не знам как да се държа с човек в подобно положение...ще искам да го накарам да се почувства по-добре, но ще знам, че няма как да стане.
melito_94
06-21-2007, 07:13
da ti imam anketata kat 6a praiti n6 go napraete kat horata we mislq 4e zaglavieto na temata trq da e:samo za hora koito poznavat bolni ot spin :smt011
bulgarche
06-21-2007, 07:24
Не познавам. Или ако сред познатите ми има болен от СПИН аз не знам, както може би и той значи. Надявам се ако имам такъв познат това да не ми пречи.
Не познавам, а и да познавам-не знам, че са болни.
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-21-2007, 13:07
съжалявам че няма отговор не познавам бях сложила ама нещо не е излязло извинявам се на всички... :-k