PDA

View Full Version : Как да забравя някого?

06-21-2007, 13:47
Как се забравя най-лесно и бързо момиче, което харесвам адски много, о то мене - не, и което си има гадже? А как се забравя човек, който ти е приятел и не щеш вече да дружиш с него? А как се забравя враг? Ами хора, с които си бил на определен курс? Не знам дали темата е точно за тук, но искам спешно да забравя някои хора.

SpOrTs_GiRl
06-21-2007, 13:53
Ох.. много трудно, ако си обичала истинкси някой.. Иначе просто се разнообрази... намери си нови занимяния, ниви хобита - нещо с което вниманието ти е заето и не мислиш за него/тях. Не ходи по места, където сте ходили често.. Изтрий всичките му/им снимки и гледай да не се засичате. Не си позволявай да мислиш за него/тях..

SpOrTs_GiRl
06-21-2007, 13:55
прочела съм, че става дума за момче по грешка.. За това съм писала "него" :-D Но за момиче е абсолютно същото ;)

key_of_hell
06-21-2007, 14:03
znam nqkolko sigurni varianta ama... ne sa mn podhodq6ti za primer!
Hvani se s ne6to polezno i priqtno i vmesto da se opitva6 da ne misli6 za tova misli i premislqi i dori ako trqbva izmislqi puklen plan da go narani6 (ne te suvetvam da go izpulnqva6 de) nakraq glavata 6te ti grumne 6te revne6 sled dulgo revane 6te zaspi6 i na drugiq den sveta 6te e pak po-lek!(ama 6te te bolqt o4ite)
Az taka pravq kogato ne iskam da pravq onova gorespomenatoto koeto ne e za primer!

sladi4ka_qni4ka
06-21-2007, 14:07
Nai-lesniq na4in da zabravish za nqkoi e prosto da si mislish za nego... da mislish kak te e naranil kuf idiot e bil i taka ... Pri men pomaga ..Da znaesh i da si mislish 4e toi ne te zaslujava

DeviL_AsS
06-21-2007, 14:09
Няма определена рецепта как да забравиш някого.Времето лекува.Започни да се занимаваш с нещо,което да ти отвлича вниманието и да не мислиш за нея.

06-21-2007, 14:11
Ачи аз имам да забравя:
1 момиче
3 бивши приятели
5 бивши приятелки
3 различни паралелки - 60 човека

69, приблизително 70 човека... не ми е лесно.

Хубаво, че скъсах снимките на единия си клас и им изтрих телефоните.

key_of_hell
06-21-2007, 14:45
Ачи аз имам да забравя:
1 момиче
3 бивши приятели
5 бивши приятелки
3 различни паралелки - 60 човека

69, приблизително 70 човека... не ми е лесно.

Хубаво, че скъсах снимките на единия си клас и им изтрих телефоните.

ei ei ei po spokoino!ne kusai snimki, nqma smisul!Pazi gi tqh moje6 da skusa6 ama 6te ti ostane spomena, a kogato ima6 ne6to koeto da ti napomnq za slu4iloto se nqma da se nalaga to da e v glavata ti!Ili s dve dumi ne e tova na4ina!
Izlez s drugo momi4e zabavlqvaite se, razkaji i, imam zad gurba si 5godi6na vruzka i znam kakvo e kogato edin 4ovek e bil ne prosto 4ast ot sveta ti a e bil vsi4ko!Trudno e, no ne e bolko za umirane!Izgubih vsi4ko koeto imah i dori roditelite si, no kogato si stupi6 na krakata i ima6 turpenie vsi4ko idva na mqstoto si!Ne e vajno da ne pakda6 a da subere6 sili da se izpravi6!Znam 4e ima6 sili, vsi4ki gi imame samo nqkoi gi murzi da budat sili!Ne budi murzel!

06-21-2007, 14:53
Ами аз след като им скъсах снимките на хората и онова момиче започнах всеки път като си помисля за тях или нея да си ги представям как избеляват и накрая - как напълно изчезват. Това много ми помага. Дали има такъв тип психотерапия? Понякога, пък ако това не помогне си ги представям как се пръскат на парчета. И така малко по малко, след време започвам все по-малко и по-малко да мисля за тях. Може би това е начина?

key_of_hell
06-21-2007, 15:07
nqma na4in!Nqma da gi zabravi6 nito sega nito utre a sled godina 6te ti se iska da si gi spomni6!Tova se slu4va!V nas imam cql 6kaf sus spomeni ot razni hora koito sigurno nqma da vidq pove4e i koito sa minali tranzit prez jivota mi ostavqiki mnogo bolka i vupreki 4e ne im pomnq licata vse o6te pomnq hubavite migove, kogato sum se usmihvala, pomnq kak sum se prosulzqvala ot 6tastie ili ot ubida, pomnq i 5 godini v koito sum bila napolovina 6tastliva, a kolko me bole6e togava!Dnes kogato tezi ne6ta sa dale4e v minaloto i se gubqt q v mraka q v svetlinata na ejednevieto vse o6te otvarqm 6kafa i tam ne vijdam horata zaradi koito sum stradala a moqta tragi4na no vse pak pone malko krasiva prikazka!O4ite mi se pulnqt sus sulzi a vsu6tnost se usmihvam!Za tova ti kazah da ne kusa6 snimkite sled vreme tam nqma da e fotografirana bolkata ti a samo ti v nai 4istata ti forma!Prekrasno e povqrvai mi!

suantito
06-21-2007, 15:10
напиваш се дистанцираш се от това момиче и си намираш ново действа безотказно

06-21-2007, 15:23
Ново момиче. А нови приятели?

06-21-2007, 15:26
Е при мен нямаше нищо хубаво от 2002 до 2005, така че ще забравя този период. Аз винаги помня само доброто, а тогава нямаше нищо такова.

SaYoNaRa
06-21-2007, 15:29
Блъскаш си главата в стената, докато не си загубиш паметта :-D

suantito
06-21-2007, 15:31
Ново момиче. А нови приятели?
той не иска да забрави приателите си а приателката си

06-21-2007, 15:34
И гаджето и съучениците си.

06-21-2007, 15:42
Няма да сгреша, ако кажа че почти 99% от хората, които съм срещнал от 15 Септември 2001 до скоро са пълни отрепки, с които никога преди не бих си и помислил да дружа. А гаджето ми беше използвачка.