Влез

View Full Version : плс отговорете ми

чудещото се човече
06-21-2007, 15:38
кажете ми възможно ли е да забременея при следния случаи:приятеля ми свършва в презеврватива,веднага тръгвам да го мхам и да слагам друг,но при махането го докосвам от вътрешната страна и може да имам малко сперма по пръстите,после веднага слагам другия презерватив и той влиза в мен и това всичкото за не повече от минута,може ли да съм забременяла?аз си мислех че няма как и не пих постинор,после ми закъсня с 4 дни но ми доиде и беше малко по-лек мензеса първите два дена пак беше червено нали както си трява ама по светло и по малко после третия ден си имаше и четвъртия пак на петия имаше само цапане но от третия натам пиех по един грам вит ц на ден правих си тестове две и три седмици след гафа,отрицателни бяха но ме наболяват гърдите малко и като че са потъмнели малко зърната и са по-големи,може ли да е понеже скоро почнах хапчета(анти бебе) отговорете за бременността моля ви аз мисля че няма как но кажете и вие че съм се побъркала

krem4et0
06-21-2007, 15:40
Не си бременна. Просто в този случай е напълно изключено!

sinful`girl
06-21-2007, 15:41
Не може да си бременна,спокойно ;)

love_girls
06-21-2007, 15:46
ЕЙ ТАКАВА ТЕМА ИМАШЕ ПО-РАНО, Я СЕ РАЗТЪРСИ ПРЕДИ ДА ПУСКАш :smt013

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-21-2007, 15:49
Не си. Прочети малко повече преди пак да пускаш такава тема #-o

чудещото се човече
06-21-2007, 15:55
съжалявам но съм доста притеснена и нямам нервите да търся др тема понеже компа ми е мн бавен и се притесних още повече понеже на тестовете някоъ път на някоя светлина ми се привижда втора черта,на друга не я виждам а др хора като ги гледат казват че няма втора а и няма два еднакви случая затова пуснах нова тема още мнения плс и сори пак че ви занимавам амам притеснена съм искам да се успокоя

Hitrusha
06-21-2007, 16:57
Хайде на бас, че може да забременее ;) Става ако се е пипала с пръсти. Но тъй като казва, че е пипала презерватива няма как да стане, защото лубрикантите убиват сперматозоидите.
Сперматозидите могат да живея в окислена среда достатъчно дълго време, че да попаднат в маточния канал ако е останало семенна течност по пениса на приятеля ти, по ръката му или дори по твойта собствена, ако решиш да се самозадоволяваш след това.
Друг факт е, че някои си мислят, че ако правят секс без презерватив могат да забременят само когато приятеля им свърши в тях, но не е така. По време на ерекция мъжа отделя еякулационна течност, която съдържа 99% мъртви сперматозоиди, но другия 1 % са напълно здравички. В света по този начин забременяват 1:1000 жени.

Затова моя съвет е: С презерватив, без презерватив, винаги когато правите секс, веднага след това сложете във влагалището си един аспирин за да окисли средата и да нямате проблеми след това.

shizzle
06-21-2007, 17:04
Хайде на бас, че може да забременее ;) Става ако се е пипала с пръсти. Но тъй като казва, че е пипала презерватива няма как да стане, защото лубрикантите убиват сперматозоидите.
Сперматозидите могат да живея в окислена среда достатъчно дълго време, че да попаднат в маточния канал ако е останало семенна течност по пениса на приятеля ти, по ръката му или дори по твойта собствена, ако решиш да се самозадоволяваш след това.
Друг факт е, че някои си мислят, че ако правят секс без презерватив могат да забременят само когато приятеля им свърши в тях, но не е така. По време на ерекция мъжа отделя еякулационна течност, която съдържа 99% мъртви сперматозоиди, но другия 1 % са напълно здравички. В света по този начин забременяват 1:1000 жени.

Затова моя съвет е: С презерватив, без презерватив, винаги когато правите секс, веднага след това сложете във влагалището си един аспирин за да окисли средата и да нямате проблеми след това.

АААХАХАХАХАХ!!!

Така, бърз отговор преди да са се разтичали децата за аспирин.

ЕДНО! Аспиринът нищо не прави. Питайте гинеколога си.

ДВЕ! Няма опасност да си бременна, скъпа, не и в този случай. Спокойно, дишай.

А ти, Хитруша, чувала ли си за критична концентрация на сперматозоиди? И лубрикантът не убива сперматозоидите. Спермицидът е разположен в шапчицата на презерватива. И сперматозоидите не могат да се телепортират вътре в матката, ако попаднат на устните на момичето. Те така едва оцеляват повечето като ги впръскаш вътре. Можеш ли да си представиш тези 8-10+ сантиметра на вагината как се преодоляват? Сперматозоидите не са малки хитри животинки само дебнещи да те изненадат с едно бебе. Те са камшичести телца, които реагират само на физически и химически закони. А те се активират вътре в матката, когато "усетят", че има яйцеклетка наоколо. Иначе просто си се носят.

06-21-2007, 17:07
Е, явно твоя гинеколог е най-просветения :)
И две, сигурна съм в това, което написах :)

shizzle
06-21-2007, 17:16
Е, явно твоя гинеколог е най-просветения :)
И две, сигурна съм в това, което написах :)

А ти питала ли си своя? Дори и да ти звучи логично, трябва да си го навреш чак в матката, за да има ефект. Нали правиш разлика между мястото, където се пъха инструмента, и мястото, където става бебето?

И не знам как може да си сигурна в това. Всъщност, знам, много хора са сигурни в какви ли не измишльотини, защо да се учудвам на още един.

hahavteen
06-21-2007, 17:24

Ti normalna li si?! :shock: 4yvala li si,4e ot tova moje da se poly4at rani4ki i iazvi to4no,za6toto e kiselina? #-o

06-21-2007, 17:36
Ами..нямала съм такива проблеми да ти кажа. Пък и си е стара изпитана рецепта.

Шизъл, говорим за повторно правене на секс веднага след първия път. Има начини сперматозоидите да стигнат на определеното място с лека помощ от "инструмента".

girl_in_black
06-21-2007, 17:40
Няма как да си бременна, успокой се

krem4et0
06-21-2007, 17:48
То навремето и влагалищни промивки с оцет са правели по същата причина. Ама е доказано, че киселата среда убива част от сперматозоидчетата(с У хромозома май бяха), ама тези с Х хромозома(от тях стават момиченца) устояват на киселината. За това мама има момиченца май :lol:

чудещото се човече
06-21-2007, 19:25
по спокойна съм, вече но моля ви не обсаждайте какви вреди може да ми причини аспирина,нямам намерение да си го пъхам там,само питам в моя случай възможно ли е или си внушавам просто...този който каза "а на бас че може..." пак ме стресна...

чудещото се човече
06-21-2007, 20:47
моля ви още мнения не мога да спя вече притеснено ми е помогнете

shizzle
06-22-2007, 02:06
Не можеш да спиш от притеснение? Добре дошла в света на секса. И аз не съм спял.

Всички ти казват, че шанс няма, обясняват ти, единствено някаква там развей-фуста ти говори глупости да те паникьосва и ти нея слушаш. Какво искаш, да се изпишкам на един тест за тебе? Хайде разкарвайте се с тези ваши филми от мене! Ей, това женското племе понякога може да е изключително тъпо дори в сравнение с изключително тъпите мъже.

06-22-2007, 07:59
е добре де, нали ти е дошъл мензиса дни след това, как тогава ще си бременна?? при условие, че и тестове си правила ](*,)

LiloTa
06-22-2007, 08:32
е добре де, нали ти е дошъл мензиса дни след това, как тогава ще си бременна?? при условие, че и тестове си правила ](*,)

Ти май не си чувал/а за така наречената цветна бременност.Това е когато на жената й идва цикъла,но въпреки това тя е бременна.Обикновено в първите 2 месеца трудно можеш да разбереш,че чакаш дете.А колкото до въпроса на въпросното момиче,спокойно няма как да си бременна :!:

06-22-2007, 08:39

Ти май не си чувал/а за така наречената цветна бременност.Това е когато на жената й идва цикъла,но въпреки това тя е бременна.Обикновено в първите 2 месеца трудно можеш да разбереш,че чакаш дете.А колкото до въпроса на въпросното момиче,спокойно няма как да си бременна :!:
май ти не си много на ясно, това което момичето описва не може да е цветна бременност, защото кръвта която е текла е истинска менструална кръв...при цветната бременност кървенето е много малко и за кратко... а не 5 дни

LiloTa
06-22-2007, 08:43

май ти не си много на ясно, това което момичето описва не може да е цветна бременност, защото кръвта която е текла е истинска менструална кръв...при цветната бременност кървенето е много малко и за кратко... а не 5 дни

не видях никъде да пише с точност до минутите колко й е текло...ааа и в много случаи цикъла е редовен и нормален при цветната бременност моя позната наскоро разбра че е бременна нищо че вече 4 месеца й идва нормално и кръвта й била квото и преди 6 месеца...

vlubenata01
06-22-2007, 11:00
Nikakva vazmojnost.

krem4et0
06-22-2007, 11:21
Стига си се шашкала. няма ти нищо след като няколко теста са отрицателни. И цветна бременност няма, защото тя се"хваща" на тестовете.

sinful`girl
06-22-2007, 13:52
Стига си се шашкала. няма ти нищо след като няколко теста са отрицателни. И цветна бременност няма, защото тя се"хваща" на тестовете.

За 10-ти хиляден път ти го казват,и аз се присъединявам към поста на Кремчето ;) Стига се се филмирала,а пък като не си толкова сигурна,отиди на гинеколог ....

alkobalko
06-22-2007, 14:03
Спри да се притесняваш за глупости. Няма повод за притеснение.

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-22-2007, 14:20
[quote="shizzle"]Всички ти казват, че шанс няма, обясняват ти, единствено някаква там развей-фуста ти говори глупости да те паникьосва и ти нея слушаш... quote]
И аз така мисля. Кво и се хващаш на тая. Да не мислиш, че много знае какво говори. Ти сама каза че си си правила няколко теста и са отрицателни. Е ако беше само 1 може и да се пропусне нещо, ама няма причина да се притесняваш. Живей си живота и да не ти пука \:D/