Влез

View Full Version : Говирте ли с непознати?

06-21-2007, 15:40
Бихте ли се престрашили да заговорите непознат мъж/жена на улицата или в ГТ? Какво им казвате? А режете ли натрапници с думите: "Аз не говоря с непознати."?

SaYoNaRa
06-21-2007, 15:41
Ми що да не се запозная с някоя, която ми допадне?Е ко ми дойде няква гадна с мазна коса, ше и кажа, че "не говоря с непознати".

06-21-2007, 15:43
А ако тя те отреже така?

key_of_hell
06-21-2007, 15:43
4esto govorq s nepoznati v GT i daje se zabavlqvam, horata 4esto se nujdaqt ot nqkoi koito da gi izslu6a!Vednuj daje si pqhme s edni dvama i poneje putuvam dulgo be6e mnogo zabavno!

SaYoNaRa
06-21-2007, 15:44
А ако тя те отреже така?

Ми явно не ме е харесала, а и поне знам, че не ми е мазна косата :lol:

06-21-2007, 15:46
4esto govorq s nepoznati v GT i daje se zabavlqvam, horata 4esto se nujdaqt ot nqkoi koito da gi izslu6a!Vednuj daje si pqhme s edni dvama i poneje putuvam dulgo be6e mnogo zabavno!
Значи и тримата сте от лудите, дето пеят, трпошат и танцуват там където не трябва? О, горките хора! А и не е сигурно дали пеете добре.

pyx4eto
06-21-2007, 15:51
Аз не говоря с непознати,защото половината мъже по улиците са с перврзно мислене...
Направо ми омразна да мина и някои да ми свирне или последния път,когато се разхождах някакъв тип отвори прозореца на колата си и ми каза нещо..така и не разбрах какво..
Но иначе ако някои ми изглежда симпатичен и мил,бих го заговорила.

nobody13
06-21-2007, 15:51
haaha po princip zagovarqm samo kogato imam nastroenie ili me e ''hvanalo ludoto'' ina4e gorko mu na toq det 4aka da go zagovorq :-D

Nadelina
06-21-2007, 15:53
Az gi reja s dumite "Ne se zapoznavam s nepoznati" :-D

Inache ne bi me bilo sram da zagovorq nepoznat.. kakvo bih mu kazala li? "Hubava riza.. ot kyde e?"

06-21-2007, 15:54

Inache ne bi me bilo sram da zagovorq nepoznat.. kakvo bih mu kazala li? "Hubava riza.. ot kyde e?"
Ах ти, гадино! :-D Режеш, ама не обичаш да те режат.

Nadelina
06-21-2007, 15:57

Ах ти, гадино! :-D Режеш, ама не обичаш да те режат.

Che koi obicha? :-D

key_of_hell
06-21-2007, 15:57
Значи и тримата сте от лудите, дето пеят, трпошат и танцуват там където не трябва? О, горките хора! А и не е сигурно дали пеете добре.

Ni6to ne tro6a, o6te pove4e 6tom ne e moe!Ne sum tancuvala i sum pqla 7 godini profesionalno, a dano moga da peq i osven tova horta se radvaha!
Vuprosa e 4e nqmam navika da stranq ot horatai vsu6tnost tova me e izmukvalo mn puti ot kofti situacii!

06-21-2007, 15:58
Май хората обичат да режат, но никой - да го режат.

06-21-2007, 16:01

Ni6to ne tro6a, o6te pove4e 6tom ne e moe!Ne sum tancuvala i sum pqla 7 godini profesionalno, a dano moga da peq i osven tova horta se radvaha!
Vuprosa e 4e nqmam navika da stranq ot horatai vsu6tnost tova me e izmukvalo mn puti ot kofti situacii!
You are a good singer, but OVERemotional and... STRANGE!

Nadelina
06-21-2007, 16:10

Ponqkoga typite vi izkazvania nqmat mqra.. Ne vijdam zashto beshe nujno da puskash podoben post ama karai.. Momicheto prosto e kontaktno.. i umee da se zabavlqva.. izvlicha gotinoto ot situaciite.. Ne e pravila cirk.. prosto e razvedrila obstanovkata...

06-21-2007, 16:11

Ponqkoga typite vi izkazvania nqmat mqra.. Ne vijdam zashto beshe nujno da puskash podoben post ama karai.. Momicheto prosto e kontaktno.. i umee da se zabavlqva.. izvlicha gotinoto ot situaciite.. Ne e pravila cirk.. prosto e razvedrila obstanovkata...
На цирка вече така ли му се вика? "Разведряване на обстановката." Още малко за да "освежи" пътниците от мъжки пол ще им духа.

06-21-2007, 16:13
еми да,запознавала съм се с непознати и много момчета( а и момичета,но по-рядко:) да идвали да се запознаем.к'ъв е толкоз проблемът?

Nadelina
06-21-2007, 16:17

На цирка вече така ли му се вика? "Разведряване на обстановката." Още малко за да "освежи" пътниците от мъжки пол ще им духа.

Navlizash mnooogo nadylboko.. ne moga oshte da razbera kakvo imash protiv po razkrepostenite hora... po impulsivni... po otvoreni kym horata i sveta..

key_of_hell
06-21-2007, 16:18

ako obi4ate usmirete se!Az si jiveq jivota taka kakto namiram za dobre i ne sum pravila svirki na nikoi zaradi tova!Luda sum, pravq cirk i ponqkoga dori postupvam bezotgovorno i to4no za tova haresvam jivota si!

06-21-2007, 16:18

Navlizash mnooogo nadylboko.. ne moga oshte da razbera kakvo imash protiv po razkrepostenite hora... po impulsivni... po otvoreni kym horata i sveta..
А принципите, обществените норми на поведение и моралът нищо ли не значат?

06-21-2007, 16:21
ГТ не е място за завързване на нови приятелства, а средство за стигане от т. А до т. Б.
Улицата не е място за танцуване, пеене и лудуване, има концерти, музикални зали и дискотеки.
За всичко си има място, това, че на някои хора им липсват първите 7 години и са шумни и невъзпитани (и пречат на хората) е друг въпрос.

Nadelina
06-21-2007, 16:22
Az ne sym kazala nishto za tqh...

key_of_hell
06-21-2007, 16:30
ГТ не е място за завързване на нови приятелства, а средство за стигане от т. А до т. Б.
Улицата не е място за танцуване, пеене и лудуване, има концерти, музикални зали и дискотеки.
За всичко си има място, това, че на някои хора им липсват първите 7 години и са шумни и невъзпитани (и пречат на хората) е друг въпрос.

e s tova izqvlenie im ... maikite na ispancite i karnavalite im!
Principite, ob6testvenite normi i moralut zna4at ne6to i to4no te sa pri4inata da si izhvurlq6 hartiikata ot duvkata na ulicata nali?!Ili mojebi te sa osnovata na tova 4e vseki den prebivat ili ubivat nqkoi i sledva6tata moje da sum az, ne, principite, ob6testvenite normi i moralut sa za da ne se naranqvame, za da ne se karame i dori za da se obi4ame, za da jiveem dobre!Kolko dobre jivee 4ovek kato teb?Ili da te pitam kolko struva 6tastieto ti?6te ti go platq za da ne vijdam obi4ainite hora zaroveni v problemi i burza6ti ve4no za sledva6toto zakusnenie!

06-21-2007, 16:52
Ми да аз съм нормален човек, като всички от моя клас. Съжалявам, но явно ти си различна. Твой проблем.

BrokenInnocence
06-21-2007, 17:00
С непознати по принцип не говоря. Ако някой дойде и ме заговори, ще отговоря само о дадения човек ми е наистина симпатичен, ако не- просто ги игнорирам. Аз лично не обичам да спирам непознати и да ги заговарям.

key_of_hell
06-21-2007, 17:02
problema ne e moi az jiveq kato 4ovek ne kato ovca!Zabravi!Radvam se 4e si posporihme!Priqtna ve4er! :)

06-21-2007, 17:02
С непознати по принцип не говоря. Ако някой дойде и ме заговори, ще отговоря само о дадения човек ми е наистина симпатичен, ако не- просто ги игнорирам. Аз лично не обичам да спирам непознати и да ги заговарям.
И аз като тебе!

06-21-2007, 17:03
problema ne e moi az jiveq kato 4ovek ne kato ovca!Zabravi!Radvam se 4e si posporihme!Priqtna ve4er! :)
Ти май не разбра, че дори "различните" пак са овце, само че "черни". Например много малрко хора са метъли, смятат се за различни от "овцете", но те също са такива, само че черни овце.

Бивш Модератор
06-21-2007, 17:08
Считам темата за приключена.

key_of_hell
06-21-2007, 17:11
Ти май не разбра, че дори "различните" пак са овце, само че "черни". Например много малрко хора са метъли, смятат се за различни от "овцете", но те също са такива, само че черни овце.

a az iskah da ti kaja 4e rano ili kusno v jivota ti 6te nastupi edin moment v koito putq do smurtta 6te e po kratuk ot tozi koito ve4e si izvurvql, togava sus stra6na sila 6te te vruhleti misulta 4e nqma vru6tane nazad i kakvoto si izpusnal e izletqlo bezvuzvratno nazad vuv vremeto!Togava tova dali si bil ovca ili ne nqma da e ot zna4enie, zna4imo 6te e samo tova koeto 6te lipsva!Az iskam da moga da se oburna nazad i da vidq 4e ima kakvo da razkaja i kakvo da ostavq!Baba mi mi kaza su6toto sedmica predi da po4ine!Predpolagam 4e e po-mudra ot nas dvamata vzeti zaedno!

Valar
06-21-2007, 17:12
Бих говорил да...
Автора не прави анкети тук а излес на вън! :wink:
В началото е много трудно,но после свикваш!
Първия път когато забиваш така обикновенно се проваляш ужасно!
След това обаче почва да не ти дреме от провалите трябва ти тренинг
от окло 3-5 момичета на седмица!
И да се получаваш от грешките си!
Е гаси компа и бегаи.

06-21-2007, 17:13

a az iskah da ti kaja 4e rano ili kusno v jivota ti 6te nastupi edin moment v koito putq do smurtta 6te e po kratuk ot tozi koito ve4e si izvurvql, togava sus stra6na sila 6te te vruhleti misulta 4e nqma vru6tane nazad i kakvoto si izpusnal e izletqlo bezvuzvratno nazad vuv vremeto!Togava tova dali si bil ovca ili ne nqma da e ot zna4enie, zna4imo 6te e samo tova koeto 6te lipsva!Az iskam da moga da se oburna nazad i da vidq 4e ima kakvo da razkaja i kakvo da ostavq!Baba mi mi kaza su6toto sedmica predi da po4ine!Predpolagam 4e e po-mudra ot nas dvamata vzeti zaedno!
А ти май не разбра, че опитах да бъда различен - от 7 до 12 клас, цели пет години, но ми писна. А и не ми хареса. Тези години ми бяха най-лошите.

06-21-2007, 17:15
Бих говорил да...
Автора не прави анкети тук а излес на вън! :wink:
В началото е много трудно,но после свикваш!
Първия път когато забиваш така обикновенно се проваляш ужасно!
След това обаче почва да не ти дреме от провалите трябва ти тренинг
от окло 3-5 момичета на седмица!
И да се получаваш от грешките си!
Е гаси компа и бегаи.
Не говоря с нищожетва.

Valar
06-21-2007, 17:16
Явно и ти си такова много жалко...
ще си умреш самотен/на и смотан/на :(

06-21-2007, 17:24
Еми като тебе бе, фешънчо.

key_of_hell
06-21-2007, 17:27

А ти май не разбра, че опитах да бъда различен - от 7 до 12 клас, цели пет години, но ми писна. А и не ми хареса. Тези години ми бяха най-лошите.

mislq 4e navlqzohme v mnogo dulboki vodi ili s drugi dumi razgovora stana mnogo li4en i si mislq 4e ne mu e mqstoto tuk!Ne sum re6ila da ti promenqm jivota, naistina mi be6e mnogo priqtno da si posporime, bih se zaklela 4e si mnogo interesen i o4arovatelen 4ovek i ti blagodarq za razgovora!Nadqvam se da te 4akat po-hubavi vremena!
P.S. Nedei da otri4a6 horata samo za6toto ne iska6 ili ne moje6 da si kato tqh!Az su6to sum 4ovek kakto i ti prosto vurvq v druga posoka, no tova ne e pri4ina da ne sme mili!

06-21-2007, 17:28
Какво му викаш бе? Само не знам кой е смотан - той, гостът, който рядко влиза тук или ти - този, който си пилее живота с регистриране във форуми?

Valar
06-21-2007, 17:30
А от къде ме познаваш за да твърдиш така!?
Както и да е не ме интересуват толква жалки твари като теб!
Живеи си жалкия и комплексиран животец изцяло и само пред компа
Едновременно ми е жал и ме избива на садизъм от такива като теб.

06-21-2007, 17:33
А от къде ме познаваш за да твърдиш така!?
Както и да е не ме интересуват толква жалки твари като теб!
Живеи си жалкия и комплексиран животец изцяло и само пред компа
Едновременно ми е жал и ме избива на садизъм от такива като теб.
Валар е педерас але, але. Валар живее в дървена колибка на село и седи само пред компютъра. Валар е кучка.

sashoTo
06-21-2007, 17:38
pf ot vreme na vreme zagovarqm nekfi ama i ponqkoga ne mi stiska :D prekaleno sa napereni nqkoi .. ;] :-k

06-21-2007, 17:49
Тъй като съм момиче,ако някой мъж ме изкефи супер много отивам и го заговарям.Казвам му,че ми изглежда симпатичен и искам да се запознаем :-D Но ако някой заговори мен,му обръщам гръб,ако естествено неиска да ме попита за нещо,за което незнае къде се намира или как да стигне до определено място.

06-21-2007, 18:01
Да, много ясно. Ако не говорех с непознати как щях да се запозная с познатите си??
да 4акам мама и тате да ме запознаят, що ли?
Не, не режа натрапници с клишето за разговорите с непознати, режа ги с "бегай легай на сянка"
или " ни мъ занимавай с глупости"
или просто отминавам с мъл4ание ако са много тъпи и грозни.

koalka
06-21-2007, 18:02
Може би в началото като някой дойде да се запознае с мен ще ми е странно, но после ще се отпусна и ще мога да разговарям нормално без да се притеснявам.Иначе аз така може не бих заговорила или само, ако момичето(примерно) ми харесва много.

06-21-2007, 18:03
Да, много ясно. Ако не говорех с непознати как щях да се запозная с познатите си??
да 4акам мама и тате да ме запознаят, що ли?
Не, не режа натрапници с клишето за разговорите с непознати, режа ги с "бегай легай на сянка"
или " ни мъ занимавай с глупости"
или просто отминавам с мъл4ание ако са много тъпи и грозни.
Добре, а ако те изнасили?