View Full Version : Za momi4eta i mom4eta
Q kajete tezi,koito si mahate kosmite s epilator kolko vreme ste napalno gladki?Za6toto az kato si gi maham i za momenta sam gladka i na sledva6tia den pak sa se poiavili nqkvi drebni mikroskopi4ni kosam4eta/koito ne se zabelqzvat,ama se use6tat/ i se nervia.I taka vseki den se poqvqvat po nqkolko i vseki den trqa da sam s epilator v raka,ako iska mda sam gladka.
A mom4eta-priatelkite,koito ste imali do sega bili li sa napalno gladki?I ima li takova goliamo zna4enie za vas?
krasivata_luvica
06-21-2007, 16:14
ами на мен след няколко дни :smt013 ейй няма спасение от тея косми :smt013 :smt013
Котарана
06-21-2007, 16:30
Ами и при мен е така.Уж ги махам всички с епилатор пък след 1-2 дена пак има на места.Ужас мразя космите...
И аз на втория ден вече имам малки косъмчета ама не се епилирам секи ден щот са мн малки и са руси 8-[
mademoiselle_de_Soleil
06-22-2007, 12:57
emi ..... az si gi maham vednuj sedmi4no s epilator, ama sled kato si gi maxna s epilatora gi minavam i sus samobrysna4ka, to4no zaradi tiq muni4kite i posle stava mn qku ;)
`Death`Whore``
06-22-2007, 12:58
И търпите болката, за да се получи резултат, подобен на този със самобръсначка?
И търпите болката, за да се получи резултат, подобен на този със самобръсначка?
Мхм,защото от самобръзначката стават по дебели,черни и твърди.
`Death`Whore``
06-22-2007, 15:57
Пак няма файда. :)
sexa_na_kompleksa
06-22-2007, 16:04
На мен ми се появяват косъмчета някъде на втория или третия ден,ама ги махам веднъж седмично,защото не се виждат.
А иначе от епилатора...това дето го дрънкат,че две седмици сте с гладка кожа си е тъпа реклама,но пак ми е по добре,отколкото с бръзнача...а колкото и странно да звучи,аз свикнах и ми е кеф... :lol:
`Death`Whore``
06-22-2007, 16:16
В рекламите се споменават 4 седмица пълна гладкост. :)
malkoto^f
06-22-2007, 19:10
На мен ми се появяват косъмчета някъде на втория или третия ден,ама ги махам веднъж седмично,защото не се виждат.
А иначе от епилатора...това дето го дрънкат,че две седмици сте с гладка кожа си е тъпа реклама,но пак ми е по добре,отколкото с бръзнача...а колкото и странно да звучи,аз свикнах и ми е кеф... :lol:свиква се и не боли :lol: