PDA

View Full Version : Moderated:Има и начин да ми свърши по-рано менструацията?

06-21-2007, 16:15
Zdr. na vsi4ki uvajili temata mi i se otnsli seroizno.
Po princip trqbva da mi svyr6i cikula na 2-3 iuli oba4e az ot 1 sym na more.Iskam da vi popitam ima li nqkakyv na4in da mi svyr6i po-rano.ms predvaritelno.

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилника!

shizzle
06-21-2007, 16:23
Като момче тези неща не са ми много-много ясни, но само искам да те предупредя да внимаваш кой от форума ще послушаш, че не всички са особено компетентни. Модераторите, естествено, са от по-достоверните източници, но почти съм сигурен, че ще ти кажат да не пробваш такива неща.

(а и не искам да те притеснявам допълнително, ама при жеги и както си още в пуберитета няма големи шансове да ти се усмихне късмета по този въпрос)

pyx4eto
06-21-2007, 16:23
Ми аз поне не съм чувала за такова нещо,но ползваи тампони. :wink:

shizzle
06-21-2007, 16:25
Ми аз поне не съм чувала за такова нещо,но ползваи тампони. :wink: :smt023 Не ми мина през ума. Дори и да си девствена, няма проблеми да ползваш такива. Само трябва да се огледаш за подходящи в аптеката.

06-21-2007, 16:29
Ми аз поне не съм чувала за такова нещо,но ползваи тампони. :wink: :smt023 Не ми мина през ума. Дори и да си девствена, няма проблеми да ползваш такива. Само трябва да се огледаш за подходящи в аптеката.
ms na vsi4ki pisali do sega.
Ami po princip to4no po tazi pri4ina ne sym se sprqla na tamponi no moje da probvam. :wink:

Hitrusha
06-21-2007, 16:30
Ако ти дойде и искаш да ти свърши по-бързо, следната комбинация :
1 лимон на ден, 3 аналгина, кофичка кисело мляко с канела. Пие се и се яде всеки ден.

Тампоните са доста добро решение на проблема, но пък проблема там е, че не можеш да влизаш във водата. Организма ти е предразположен към инфекции и болести по този начин.

pyx4eto
06-21-2007, 16:32
1 лимон на ден, 3 аналгина, кофичка кисело мляко с канела. Пие се и се яде всеки ден.

Тампоните са доста добро решение на проблема, но пък проблема там е, че не можеш да влизаш във водата. Организма ти е предразположен към инфекции и болести по този начин.
Но това с аналгините не е ли малко вредно за здрвето,все пак е химия?
А за тампоните,ами да,няма да можеш да влизаш във водата,но нали само за 2 дена ще е така?

Seducti0n
06-21-2007, 16:34
Моят съвет е или да опиташ с тампони,като си максимално внимателна или просто да се примириш с положението,колкото и непрятно да е то.Против съм всички видове медиментозни средства,които по един или друг начн влияят пагубно на цикълът ти само защото имаш някакъв ангажимент във въпросните дни.Успех мила. :wink:

06-21-2007, 16:36

А за тампоните,ами да,няма да можеш да влизаш във водата,но нали само за 2 дена ще е така?
ami znam 4e dosta hora sa s tamponi oba4e men ne mi e konfortno.
a tva 4ak puk 3 analgina.... :smt011
ms na vsi4ki vse pak ne6to 6te trqq da se misli,6toto ve4e ima napravena rezervaciq a az ne znaeh i... ama kakto i da se 6te se opravq :wink:

06-21-2007, 16:36

ami znam 4e dosta hora sa s tamponi oba4e men ne mi e konfortno.
a tva 4ak puk 3 analgina.... :smt011
ms na vsi4ki vse pak ne6to 6te trqq da se misli,6toto ve4e ima napravena rezervaciq a az ne znaeh i... ama kakto i da se 6te se opravq :wink:

06-21-2007, 16:39
То повечето неща са химия. Говорим за 2 дена.
В такава ситуация преди 2 години ползвах противозачатъчни. Почваш да ги пиеш 1-2 дена преди да ти дойде и спираш да ги пиеш 2 дена преди да си тръгнеш от морето, за да ти дойде точно като се прибереш вече. Въпроса е как ще реагират родителите ти на това. Отиди на гинеколог, нека те прегледа и да ти каже дали можеш да го направиш и да ти предпише възможно най-безвредните противозачатъчни.

krem4et0
06-21-2007, 16:42
Същото става само с прогестерон. Такива хапчета да речем са Примолут-нор. пият се от 10 до 15 дни и ти идва 2-3 дни след спирането на приема им. пият се по 2 на ден-сутрин и вечер. Не са обаче противозачатъчни, но това не значи, че не са вредни. Аз съм ги пила преди години(на 15-16) за морето и за бала ми!

girl_in_black
06-21-2007, 16:45
Калциум Фосфор Ц съкращава менструацията, както и обилността и

AliceSw
06-21-2007, 16:51
абе как няма да може да влиза във водата, тампонът си е навътре, не се мокри, била съм на море в цикъл и с тампона си киснех най-спокойно, той не се мокри :wink:

06-21-2007, 16:52
a gore-dolu kolko struva.Samo da uto4no e ve4e mi doide,da ne mi predlagate hap4eta det se piqt nqkolko dni predi cikul ;)

UnaBletoLoVeU
06-21-2007, 16:57
a gore-dolu kolko struva.Samo da uto4no e ve4e mi doide,da ne mi predlagate hap4eta det se piqt nqkolko dni predi cikul ;)
Дошло ти е?! В такъв случай няма как да ти свърши чак на 1-2 или въобще Юли. Доколкото знам нормалния цикъл е между 2 до 7 дена.

06-21-2007, 16:59
Дошло ти е?! В такъв случай няма как да ти свърши чак на 1-2 или въобще Юли. Доколкото знам нормалния цикъл е между 2 до 7 дена.
znam ama pri men ne e taka....

Dilian4enceto
06-21-2007, 18:22
Ехехеехехе до 2-3 юли сто пъти ще ти свърши,спокойно :D

06-21-2007, 18:39
Ехехеехехе до 2-3 юли сто пъти ще ти свърши,спокойно :D
hah em pak 6te si pi6em togava da vidim,ve4e 4 puti e taka....

Dilian4enceto
06-21-2007, 18:49
Е кво искаш да кажеш,че ти е по 10-11 дни?! :o

06-21-2007, 19:04
Е кво искаш да кажеш,че ти е по 10-11 дни?! :o
ami da 4e i po 12. :? a imam i nqkolko priqtelki na koito im e i po 15 dena.
vqrno 4e poslednite 2 dni po 2 kapki ama se pak sym na more da mu se nevidi. :smt011
ta obmislqh varianta za kalcium Fosfor C kakto ve4e kazah ma nz

Bloodlust
06-21-2007, 19:06
Пробвай с Витамин С. Аз пия 4 сутрин и 4 вечер и определено има ефект. Безвредно е, не е, като аналгина. Още по-добре, ако си купиш ампули.

Josefinne
06-21-2007, 19:10
По принцип ти препоръчвам да ползваш тампони. На мен лично с тампон ми свършва за 4-5 дена, а ако карам с превръзки ми се точи с няколко дни повече. Има и друг начин - противозачатъчни, но за тях е добре да отидеш на лекар, за да ти препоръча някакви по-слабички и да ти каже от кога да започнеш да ги пиеш! Успех!

Josefinne
06-21-2007, 19:12
Между другото никак не е нормално да ти е по толкова много дни. Нормално е МАКС 7! Отиди на гинеколог!

06-21-2007, 19:25
Между другото никак не е нормално да ти е по толкова много дни. Нормално е МАКС 7! Отиди на гинеколог!
za tova ne boi se pitala sum ve4e kazaha mi 4e o6te mi e rano i ne mi e sivknal organizma s cikula vse o6te s vremeto 6te se opravi. a za tamponi nz 6toto o6te sym devstvena,no imam predpolagam 4e stavat o.b.sa. :smt017

krasivata_luvica
06-21-2007, 20:03
чувала сам че може с нещо :roll: но не мога да се сетя :roll: :-s :-s

SweetYGirL93
06-22-2007, 08:29
Има начин да ти спре по рано.На мен ми се наложи на скоро и пих витамин C и едни други хапчета мисля че се казваха ДИЦИНОН (dicinone).
Дано да съм ти помогнала . Успех :wink:

06-22-2007, 08:57
Има начин да ти спре по рано.На мен ми се наложи на скоро и пих витамин C и едни други хапчета мисля че се казваха ДИЦИНОН (dicinone).
Дано да съм ти помогнала . Успех :wink:
ms na vsi4ki za sega probvam s vitamin C puk 6te vidim...