KyKJlu4KaAa
06-21-2007, 17:29
zdraveite...sujelqvam che otnovo vi zanimavam s problemite si..no ne izdarjam veche Sad s priqteli mi naposledak imame mnogo problemi....ne sme se vijdali ot 8-9 dena shtoto sq imam izpiti..posledniq pyt kato se vidqhme..se skarahme mnogo jestoko..sega v skype se darji gore dolu dobre. no ne e kato predi..imam chyvstvoto che se otdalechava ot men...predii v skype imashe samo 8 abonata i to samo na mom4eto a pyk sq poslednite nqkolko dena ssa stanali 22.. Sad v irc vlizashe samo v 2-3 kanala a sega e v 10.. Sad po cql den e iz centyra yj s negoviq nai dobyr fr...no ne my vqrvam.. Sad predi my imah golqmo doverie..no sega.. :(darji se nqkak si hladno... Sad po4ti i v skype ne vliza da si poprikazvame pone tam....po gsm ne mi sa obajda..az go tyrsq..no toi... postoqno e navynka,...neznam kakvo da si mislq... Sad poslednite dnii kato bqh s nego se darjah malko gadno Sad kazva che me obicha...no ne my pukalo ve4e zamen..kato predi... Sad Sad kakvo da pravq ???? NE ISKAM DA GO ZAGYBQ OTNOVO Sad nE MI KAZVAITE SAMO 4e vsi4ko otiva kam kraq si... Sad zashtoto i predi e bilo taka Sad no neshtata sa se opravili...sega sam tolkova zle..4e neznam..kakvo da pravq..daite mi savet..molq vii...SPEshNO E Sad