Влез

View Full Version : strah strah

06-21-2007, 17:51
strahmee dali shte moga da si namerq gadje zashtoto mn podbiram momchetata tozi ne mi haresva zashtoto mu e chera kosata i tem podobni

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

mid_get
06-21-2007, 17:59
Ами...няма на кого да се сърдиш, освен на себе си! Промени се :wink:

Reed
06-21-2007, 18:04
И ние кво да напрайме? :-s Ми логично не ги подбирай толкова.

Seducti0n
06-21-2007, 18:18
Промени се.Разбира се не бъди прекалено лекомислена,но не и прекалено капризна.Освен това,външния вид понякга лъже,така,че оценявай и и душата.Мисля,че няма да ти е приятно да бъдеш с момче с перфектна външност,а същевремено с ограничено съзнание и инфантилно поведение,смисъл да няма никакви качества.Трябва да си наясно какво търсиш и какво очакваш от даден човек,не се влюбвай във външността му,а в това което носи в себе си.Късмет. :wink:

experiment_m
06-21-2007, 19:02
Не се променяй. По-добре да търсиш това, което наистина е за теб, а не да пренебрегваш собствените си желания. После и да не останеш доволна от избора си, поне ще знаеш, че си направила усилие да намериш съвършения.

06-21-2007, 20:17
strahmee dali shte moga da si namerq gadje zashtoto mn podbiram momchetata tozi ne mi haresva zashtoto mu e chera kosata i tem podobni
хиах и аз тека подбирам мн(момче съм) дай снимка, та може да земе да се земем а :lol: :lol:

06-22-2007, 12:37
Не се променяй. По-добре да търсиш това, което наистина е за теб, а не да пренебрегваш собствените си желания. После и да не останеш доволна от избора си, поне ще знаеш, че си направила усилие да намериш съвършения. tozi symet e nai dobyr bravo experiment_m mn dobre e izmisleno

ProstoAz
06-23-2007, 07:17
Най-вероятно още си малка, изпитваш дори подсъзнателен страх от обвързване, за това се стремиш към недостижими момчета, като на другите им намираш кусури от рода на "черна му е косата". Като пораснеш малко ще спреш да бъдеш толкова критична.
Разбира се, не казвам, че не трябва да имаш никакви критерии - напротив, трябва, и се съгласявам напълно с мнението на experiment_m, НО въпросът е в това, че може би трябва малко да ги занижиш.

Soy_tu_mujer
06-23-2007, 08:03
Nikoga nqma da sre6tnesh idealniq.. na pruv pogled edno mom4e moje da ti izglejda perfektno, no sled vreme ako se opoznaite po-dobre shte razberesh, 4e ne e takuv. Ne za drugo, a zashtoto nqma perfektni hora. Ne gi podbirai 4ak do takava stepen. No ti pojelavam da sre6tnesh idealniq ZA TEB!!! :)

cosmo__girl`
06-23-2007, 09:57

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

Ммм...не смятам че трябва да се променяш по какъвто и да било начин...просто трябва да знаеш че в любовта трябва да правиш компромиси..все пак никой не е съвършен ;) рано или късно ще откриеш точния човек!

alkobalko
06-23-2007, 10:01
На колко си? Мисля, че ти е прекалено рано за гаджета и връзки.
Ако греша, може би трябва да спреш да бъдеш толкова взискателна. Все пак перфектни хора няма, ти не си и не можеш да очакваш момчето, което ще е с теб да е такова.