View Full Version : strah strah
strahmee dali shte moga da si namerq gadje zashtoto mn podbiram momchetata tozi ne mi haresva zashtoto mu e chera kosata i tem podobni
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Ами...няма на кого да се сърдиш, освен на себе си! Промени се :wink:
И ние кво да напрайме? :-s Ми логично не ги подбирай толкова.
Seducti0n
06-21-2007, 18:18
Промени се.Разбира се не бъди прекалено лекомислена,но не и прекалено капризна.Освен това,външния вид понякга лъже,така,че оценявай и и душата.Мисля,че няма да ти е приятно да бъдеш с момче с перфектна външност,а същевремено с ограничено съзнание и инфантилно поведение,смисъл да няма никакви качества.Трябва да си наясно какво търсиш и какво очакваш от даден човек,не се влюбвай във външността му,а в това което носи в себе си.Късмет. :wink:
experiment_m
06-21-2007, 19:02
Не се променяй. По-добре да търсиш това, което наистина е за теб, а не да пренебрегваш собствените си желания. После и да не останеш доволна от избора си, поне ще знаеш, че си направила усилие да намериш съвършения.
strahmee dali shte moga da si namerq gadje zashtoto mn podbiram momchetata tozi ne mi haresva zashtoto mu e chera kosata i tem podobni
хиах и аз тека подбирам мн(момче съм) дай снимка, та може да земе да се земем а :lol: :lol:
Не се променяй. По-добре да търсиш това, което наистина е за теб, а не да пренебрегваш собствените си желания. После и да не останеш доволна от избора си, поне ще знаеш, че си направила усилие да намериш съвършения. tozi symet e nai dobyr bravo experiment_m mn dobre e izmisleno
ProstoAz
06-23-2007, 07:17
Най-вероятно още си малка, изпитваш дори подсъзнателен страх от обвързване, за това се стремиш към недостижими момчета, като на другите им намираш кусури от рода на "черна му е косата". Като пораснеш малко ще спреш да бъдеш толкова критична.
Разбира се, не казвам, че не трябва да имаш никакви критерии - напротив, трябва, и се съгласявам напълно с мнението на experiment_m, НО въпросът е в това, че може би трябва малко да ги занижиш.
Soy_tu_mujer
06-23-2007, 08:03
Nikoga nqma da sre6tnesh idealniq.. na pruv pogled edno mom4e moje da ti izglejda perfektno, no sled vreme ako se opoznaite po-dobre shte razberesh, 4e ne e takuv. Ne za drugo, a zashtoto nqma perfektni hora. Ne gi podbirai 4ak do takava stepen. No ti pojelavam da sre6tnesh idealniq ZA TEB!!! :)
cosmo__girl`
06-23-2007, 09:57
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Ммм...не смятам че трябва да се променяш по какъвто и да било начин...просто трябва да знаеш че в любовта трябва да правиш компромиси..все пак никой не е съвършен ;) рано или късно ще откриеш точния човек!
alkobalko
06-23-2007, 10:01
На колко си? Мисля, че ти е прекалено рано за гаджета и връзки.
Ако греша, може би трябва да спреш да бъдеш толкова взискателна. Все пак перфектни хора няма, ти не си и не можеш да очакваш момчето, което ще е с теб да е такова.