PDA

View Full Version : 1viqt put....specialen...?

lorry_17
06-22-2007, 00:02
Dosta sum oburkana.. Do sega ne sum pravila sex..prosto za6toto vinagi sum 4akala podhodq6toto mom4e.. Vinagi sa mi kazvali 4e momi4eto obi4a nai-mn ot vsi4ko 1viqt s koito go napravi...Vqrno li e spored vas???
Az sum adski vlubena v 1 . Toi ne jivee v BG ot 1 godina(no..predi tova dokato be6e tuk bqhme mn blizki)...Sega toi 6te si idva za lqtoto.Naistina izpitvam ogromno jelanie da go napravim, no...me e strah..toi nz 4e sum devstvena (sigurna sum , 4e i ne podozira)
Vsi4ki mi kazvat 4e 6te e gre6ka ako mu pozvolq da mi e 1viqt, 6toto bil neseriozen i t.n. Ot tolkova golqmo zna4enie li e tova za boga???? I..imam 4uvstvoto, 4e ako ostana da 4akam princut na bql kon...nikoga nqma da pravq sex!!!
Posuvetvaite me pls pls

cherinka
06-22-2007, 04:13
Vinagi sa mi kazvali 4e momi4eto obi4a nai-mn ot vsi4ko 1viqt s koito go napravi...Vqrno li e spored vas???
Вярно, вярно.
Дори да е някой непознат, остава си й и тръпка, и слабост това момче.

1 . Toi ne jivee v BG ot 1 godina(no..predi tova dokato be6e tuk bqhme mn blizki)...Sega toi 6te si idva za lqtoto.Naistina izpitvam ogromno jelanie da go napravim,
Пак си помисли.
Не мисля, че "изпитваш огромно желание да го направите", просто ти е любопитно.

no...me e strah..toi nz 4e sum devstvena (sigurna sum , 4e i ne podozira)
Повярвай - той трябва да знае!
А ако е някой по-голям от теб, и както казваш, че е несериозен, едва ли ще пожелае да изиграе ролята на 'отварачка'.

I..imam 4uvstvoto, 4e ako ostana da 4akam princut na bql kon...nikoga nqma da pravq sex!!!
И аз като бях на 13г така си мислех.

CaRaMel_lipS
06-22-2007, 04:45
Ако се чудиш толкова, че да пишеш в този форум, значи не трябва да го правиш с това момче.Когато се появи правилното момче, ще си сигурна и няма да се допитваш до мнението на другите.(според мен).

FelisDirus
06-22-2007, 10:57
Vinagi sa mi kazvali 4e momi4eto obi4a nai-mn ot vsi4ko 1viqt s koito go napravi...Vqrno li e spored vas???
Вярно, вярно.
Дори да е някой непознат, остава си й и тръпка, и слабост това момче.

1 . Toi ne jivee v BG ot 1 godina(no..predi tova dokato be6e tuk bqhme mn blizki)...Sega toi 6te si idva za lqtoto.Naistina izpitvam ogromno jelanie da go napravim,
Пак си помисли.
Не мисля, че "изпитваш огромно желание да го направите", просто ти е любопитно.

no...me e strah..toi nz 4e sum devstvena (sigurna sum , 4e i ne podozira)
Повярвай - той трябва да знае!
А ако е някой по-голям от теб, и както казваш, че е несериозен, едва ли ще пожелае да изиграе ролята на 'отварачка'.

I..imam 4uvstvoto, 4e ako ostana da 4akam princut na bql kon...nikoga nqma da pravq sex!!!
И аз като бях на 13г така си мислех.

Напълно подкрепям cherinka!

Първият мъж в живота на една жена.. ах, никога няма да го забравиш. И дори после да имаш сериозна връзка, той пак ще ти е невероятна тръпка. И всеки, път като го видиш, ще усещаш как коленете ти омекват.
Не знам, поне при мен е така. Даже сега като се сетя и ме обливат горещи вълни.
Никой не е бил по-мил и нежен (или поне така е останало във фантазията ми).

Не лягай с кого да е.

Не искам да звуча като майка ти, но това наистина се помни цял живот. Колкото и партньори да имаш след това, колкото и да се влюбиш в някой друг, повярвай ми, никога няма да Го забравиш!

Jeuelle
06-22-2007, 11:46
Направи първият си път в някой в когото си сигурна!
Така , по същество:
Наистина първият път е специален . Но имам поозрения че си гледала много романтични филми и мислиш че първият път ще охкаш , ще стенеш , ще се прегръщате , после той ще ти подари букет с цветя - лъжаааааа!

Ще те боли , може и кръв да има , ще стенеш, но не от удоволствие а от болка . Едва ли ще ти е до милувки после , ще си объркана и тн....
Успех
:wink: