PDA

View Full Version : Любов с по-млад партньор

devisil
06-22-2007, 00:41
Здрасти. Никога не съм мислила, че на мен ще се случи нещо подобно, но...нали знаете - за всяко нещо си има първи път.
Та и на мен се случи. Правих любов с партньор, който е по-млад от мен. Много съм привързана към него и адски ме кефи като човек - и като визия, и като личност. Разликата между нас беше приблизително 5 години - аз съм на 22, а той тогава почти беше навършил 17. Сега съм влюбена в него...

Имате ли подобни преживявания и как приемате по принцип такива взаимоотношения?

shizzle
06-22-2007, 01:51
Пет години са си пет години. Ама някак си не мога да почна да ти се карам как разваляш малкото поколение. Просто като видя правилна пунктоация и не знам какво ми става. Разтапям се отвътре, какво да кажа. *свива рамене* Аз не виждам какъв е проблемът, като се искате - се вземете. Една от най-готините личности около мен сега си е имала 3 години по-младо момченце. Та и ти там.

И сега, който тръгне да казва - "да, ама като видиш някой батко с момиченце, и пощуряваш и грабваш Бухчо, нали?", ще отговоря така - "да, ама тези батковци са си само за чукането, а и момичетата са на 13-14-15. На 17 вече сам си си виновен."

Sam90
06-22-2007, 03:06
Е 5 години са си 5 фодини, прав си - ама кво толкоз?? Не е кой знае какво. Разликата между мен и приятеля ми е точно 10, тъй че....
Щом ви е добре на вас, значи сичко е ОК

alkobalko
06-22-2007, 03:57
Не ми се е случвало. Не мисля, че такава връзка е грешна, особено ако партньорите се обичат.

koalka
06-22-2007, 06:15
След една година той ще навърши пълнолетие и не мисля, че разликата ще се забелязва дори, а то и сега може да не се.Но все пак мислиш ли, че няма да възникнат различия в мислене, начин на забавление и такива неща...?

koalka,Aleandra, Sam90
06-22-2007, 07:24
Не знам как да го опиша, но за човек, изпитващ такова нещо за пръв път, общ език. Опитвам се да влезна в положение, когато се налага и да бъда толерантна, когато трябва, но на него понякога му е трудно, предполагам и заради опита, който тепърва започва да трупа.
връзката е доста бурна...Имах честта и удоволствието да бъда първата жена в живота му. Голяма част от хората около него и мен не одобряват подобен вид взаимоотношения и се отнасят скепчитно и резервирано към факта, че възрастовата разлика е 5 години, смятат го за нередно и са склонни да ги отнесат към категорията "педофилство" - той не е пълнолетен все още...
Аз лично не страдам от такива предразсъдъци (фактът, че се реших на такова нещо подкрепя мнението ми, че човек е свободен да върши това, което му харесва, и което го кара да се чувства щастлив). Чувствам се страхотно, но честно да си призная, отношението, което срещам, ме притеснява.
Но той наистина внася адски много огън и страст в живота ми.

Относно начина на мислене - честно казано в неговата компания истински се забавлявам. Намираме
Относно начина на забавление - когато и да се съберем, сме намирали начин да се забавляваме истински и двамата - не само общите интереси, а и различията също са повод за забавления.

Обичам го и почти никой не приема това за нормално и редно.

06-22-2007, 07:42
Здрасти. Никога не съм мислила, че на мен ще се случи нещо подобно, но...нали знаете - за всяко нещо си има първи път.
Та и на мен се случи. Правих любов с партньор, който е по-млад от мен. Много съм привързана към него и адски ме кефи като човек - и като визия, и като личност. Разликата между нас беше приблизително 5 години - аз съм на 22, а той тогава почти беше навършил 17. Сега съм влюбена в него...

Имате ли подобни преживявания и как приемате по принцип такива взаимоотношения?

evala :D mnogo uvajavam takiva vruzki as sam na 15 i sam mnogo navit da ne se zanimavam s nekakvi kifli na moita vuzrast ami s nqkoq porasnala qka opitna kaka ~~

новичък
06-22-2007, 07:45
здравейте...ми по този върпос моята приятелка също е по голяма от менс 5 години аз съм на 19 тя е на 24..и сме си много щастливи живеем заедно няма нищо лошоо споко..и продължавай в същият дух =D> =D> =D> =D>

love_girls
06-22-2007, 07:50
Не си длъжна да слушаш мнението на останалите. Истинските ти приятели не биха ти направили такава глупава забележка, защото ще виждат, че си щастлива.
Що се отнася до педофилията, просто ми звучи смешно едно такова мнение. Не за друго обаче познавам момичета които на 15 са били с 30 годишни :shock:
Най-малкото педофилия би било според мен ако момчето беше под 14!
Така че моето мнение е че вашата връзка си е напълно нормална. В крайна сметка любовта няма възрастови граници.
Между другото се сетих за един познат който ходеше с 10 години по-голямо момиче , а да е бил най-много на 20.
Такива неща се случват и щом се обичате няма проблеми. :smt006

hahavteen
06-22-2007, 07:59
Spored men niama ot kakvo da se pritesniava6. 5 godini ne sa 4ak tolkova mn,a i 6tom se razbirate i vi e hybavo zaedno niama problem. Razlikata na maika mi i muja i e 11 godini i toi e bil na 19 kogato sa se zapoznali.Moga da ti kaja,4e sa stra6no 6tastlivi i sa ve4e 13 godini zaedno. :wink:

&ILoveU2
06-22-2007, 08:01
Не знам всичко си е според зависи. Преди години сестра ми ходеше с някакво момченце на 16-17 (тя май беше на 20 не помня) и само си изпати, но да се надяваме при вас да е различно :wink:

Seducti0n
06-22-2007, 08:12
Аз лично не откривам проблем,в подобен вид връзки.За любовта,граници няма колкото и клиширано да звучи това.Останалите,няма как да го разберат,докато не го изпитат на собствения си гръб.Е подобно,нещо се случи с мен.Аз съм на 15 години и,момчето е с 6 години и половиа по-голямо от мен.Това не ми попречи да го обикна.С него приживях много красиви и истински моменти,които винаги ще помня с умиление и усмивка на лицето.Така,че миличка,нека разликата в годините не те възпира и още повече,когато истински го обикнеш,няма да те интересува мнението на околните.Успех. :wink:

shizzle
06-22-2007, 08:13
Spored men niama ot kakvo da se pritesniava6. 5 godini ne sa 4ak tolkova mn,a i 6tom se razbirate i vi e hybavo zaedno niama problem. Razlikata na maika mi i muja i e 11 godini i toi e bil na 19 kogato sa se zapoznali.Moga da ti kaja,4e sa stra6no 6tastlivi i sa ve4e 13 godini zaedno. :wink:

Майка ти и мъжа й? Изглежда не ти се пада баща, а? Лоош, лош пример ^^ А и 13 години не са много. Само като се замисля от колко са женени нашите и... Да не говоря за прародителите ми!

&ILoveU2
06-22-2007, 08:15
Аз лично не откривам проблем,в подобен вид връзки.За любовта,граници няма колкото и клиширано да звучи това.Останалите,няма как да го разберат,докато не го изпитат на собствения си гръб.Е подобно,нещо се случи с мен.Аз съм на 15 години и,момчето е с 6 години и половиа по-голямо от мен.Това не ми попречи да го обикна.С него приживях много красиви и истински моменти,които винаги ще помня с умиление и усмивка на лицето.Така,че миличка,нека разликата в годините не те възпира и още повече,когато истински го обикнеш,няма да те интересува мнението на околните.Успех. :wink:
Да така е, но при момичетата е различно. Те търсят закрила и сигурност в батковците, а момчетата някоя кака да ги отрака
:wink: (е не винаги де)

hahavteen
06-22-2007, 08:38
Майка ти и мъжа й? Изглежда не ти се пада баща, а? Лоош, лош пример ^^ А и 13 години не са много. Само като се замисля от колко са женени нашите и... Да не говоря за прародителите ми!

Emi malko trydno 6te mi se pada ba6ta kato razlikata mi s nego e 14 godini :lol: Tva e bez zna4enie oba4e. Misulta mi be6e,4e dori mom4eto da e po-malko pak moje da imat silna vruzka i da sa s godini zaedno.Puk i 13 godini sa si dosta kato se ima predvid 4e toi e bil na sweet 19 togava :-$ 8)

krem4et0
06-22-2007, 09:11
А тя на 30-така ли?
Абе напоследък много връзки край мен са между по-голяма жена(момиче) и момче. леля ми е по-голяма от свако ми, а имат 23 години брак. Баба ми е по-голяма от дядо ми, а са заедно вече 54 години. Голяма работа. сега, то под 18 си е педофилство, защото момчето не е пълнолетно, ама......
От позицията на 22 годишна ще ти кажа-момчетата на 17 може да са супер свестни(познавам такива), чаровни, умни и забавни. за мен обаче са си деца. Те няма да могат да разберат и да споделят моите цели и амбиции. не и на този етап. Аз за момчета набор 86 не искам да чувм(аз съм 85), защото все още са бебета. Харесвала съм преди време по-малки от мен момчета, но възрастта ми е била спирачка. Някак си те ме приемат за зряла кака и ме имат за любовен съветник, приятел, но не и за потенциален партньор. доста от момчетата се комплексират от това, че си по-голяма. а като има и разлика в мисленето и интелектуалното ниво, нещата съвсем са зле.
Това е моята позиция, защото аз съм на твоята възраст и би следвало да разсъждаваме аналогично. Няма лошо-бъди щастлива щом това те удволетворява. Но аз няма да съм удволетворена от 1 разгонен пубер край себе си(Моля мъжката част на форума под 22 да не се обижда. говоря принципно).

devisil
06-22-2007, 09:16
evala :D mnogo uvajavam takiva vruzki as sam na 15 i sam mnogo navit da ne se zanimavam s nekakvi kifli na moita vuzrast ami s nqkoq porasnala qka opitna kaka ~~

Искам само да уточня, че тази моя връзка с въпросното момче не е чисто физическа. Това, че една от срещите ни завърши в спалнята му, беше по взаимно желание и нямаше капчица от онзи животински нагон да го направим само защото той досега не се беше любил с жена и защото, да речем, аз имам по-голям опит от него. Ако трябв да бъда честна, той е третия човек от мъжки пол, с когото до сега през 22 годишния ми живот съм споделяла леглото си.

Това, че някои хора намират за екстремно и яко това да се хванеш с пораснала яка опитна кака само заради секса и после да се хвалиш, че си спал с по-възрастен партньор, си е чиста глупост. Говорех за чувства, а не за сексуални апетити.

Аз наистина го обикнах и сексът не е единствено причината да поддържам такива отношения с този човек.

&ILoveU2
06-22-2007, 09:22
сигурна ли си в това, което казваш, защото ми е трудно да повярвам, че едно 17 годишмо момче споделя начина ти на мислене

hahavteen
06-22-2007, 09:27
А тя на 30-така ли?
Абе напоследък много връзки край мен са между по-голяма жена(момиче) и момче.

I az zabeliazvam dosta takiva vruzki.I priatelia na lelia mi e po-maluk ot neia... :roll: Spored pastroka mi i maika mi taka e po-hybavo no az ne mislia 4e bih imala vruzka s niakoi po-maluk ot mene [-(

devisil
06-22-2007, 09:31
Не твърдя, че мненията ни винаги съвпадат. То просто не би било и нормално винаги да съвпадат.
Относно това ще кажа, че той се различава много от останалите 17 годишни момчета по това, че животът му е бил по-различен от този на останалите и шамарите, които е понесъл, са го накарали да порасне преждевременно. Доста често ме е изненадвал с начина си на мислене - говори неща, които се шашкам, че наистина е прознесъл - нетипично за човек на такава възраст. Струва ми се, че всеки ден с него е като малка битка да го опозная. Все изскача нещо ново.

&ILoveU2
06-22-2007, 09:53
Всеки всеки ден се изненадва все повече и повече, но това, че ти изглежда изключително пораснал за възрастта си не означава, че е така (аз също съм на 17 и смятам, че познавам връстниците си по-добре от теб). Не искам да развалям перфекната ти илюзия, но по начина, по който се изразяваш, ми изглеждаш малко наивна и си мисля, че вероятността да те лъже и да се преструва е много голяма. Но да се надяваме, че не съм права и наистина е така както ти казваш. Просто не знам дали това го приемаш като варянт и не искам да си като гръмната и да се чудиш "защо по дяволите така стана" в момента, когато нещата се променят и се разделите. Но все пак се надявам да греша.

shizzle
06-22-2007, 10:25
Хайдее, почнаха да кахърят историята тези мои съфорумци. Не им цепете басма на хората кат се сакат. И почнаха изводи да се вадят, като надлъгващи се рибари, кой ще измъкне по-голям скрит шаран, дето да им замирише. Недейте, колеги, недейте.

&ILoveU2
06-22-2007, 10:30
Е пък какво да направя. Казах си мнението и на мен ми се ще да не бях порасвала и да си бях останала наивно момиченце и да се радвам на форумското щастие, ама на късмет. И както казвам надявам се моя песимизъм да не излезе верен