PDA

View Full Version : Как да им натрия носовете така,че да ме запомнят..

Миминка
06-22-2007, 10:26
Еми значи през всичките тия години търпях отвратителното отношение на някои от съучениците си-подигравките им,ритниците им,обидните им думи,номерцата им и прочие,обаче тая година ми е последна с тях(11 клас съм и от догидина се местим в Канада) и почти завършваме и се чудя как да им отмъстя, значи искам да им спретна нещо,с което ще ме запомнят завинаги,щото те са толкова смешни,а аз трябваше да им отнасям простотията! Да се държа като тях,мисля,да ги подигравам,да им се смея на глас,да им покажа малко какво ми е било ли?...Хм,какво ще ми предложите,ама така че да им дойде в повечко,ако тряа да ги изкарам и от равновесие!

krasivata_luvica
06-22-2007, 10:33
доведи си групичка хора около 10-тина стигат и ги поизмъчвайте позаплашвайте ги да им земете парите и нещо токова потормозете ги психически понатупай те ги малко.........и така....... :twisted:

AFT
06-22-2007, 10:38
А не се ли сещаш,че като се държиш като тях и ти ще станеш смешна?Тормозили са те?Голяма работа,не си единствена.

П.С.А бе защо всички предлагаТ бой и психически тормоз?Само аз ли мисля,че е най-хубаво да я запомнят с добро?!?!? ](*,)

06-22-2007, 10:56
П.С.А бе защо всички предлагаТ бой и психически тормоз?Само аз ли мисля,че е най-хубаво да я запомнят с добро?!?!? ](*,)

да

и аз се присъединявам към krasivata_luvica - доведи си групичка и хора и... БОЙ СА НЕ БОЙ :smt097

06-22-2007, 11:06
otkradi im gadjetata ili ako ne moi6 flirtyvai s gadjeto na glavatarkata im :-D

Миминка
06-22-2007, 11:13
otkradi im gadjetata ili ako ne moi6 flirtyvai s gadjeto na glavatarkata im :-D
*предимно момчета са...

06-22-2007, 11:14
направи нещо голямо от себе си, така че един ден да ги е срам от това, което са били
ако проявиш или провокираш насилие- значи си като тях и всичко което ти се е случило е било заслужено :!:

06-22-2007, 11:17
Абе вие добре ли сте бе,какъв бой.
Не с бой няма да стане,пак ще се забрави.
А защо да я помнят с добро?
След като те са я подигравали и тя си е тръгнала без нищо да им направи(те дори няма да я помнят с добро) няма дори да я помнят.
Знам много добре как се чувстваш.
Найстина,повярвай знам какво е.
Ето и моя съвет(ако може така да се нарече):
Значи бъди себе си,обличай се шантаво,харесвай различна музика,търси причина да се обсъждат,бъди по-готина от тях.Нали знаеш,щом те обсъждат има за какво. :wink:
Лига ви им се,като ти говорят или те питат нещо,слагаш си случалките в учите и почваш да си пееш нещо,изобщо ама изобщо да не ти пука.
Направо ставай банална и нахална понякога,ще им писне,повярвай.
Опитай се да се държиш по-такъв начин,че да изглеждат нищожни,като кажат нещо веднага им противоречи(но с нещо което знаеш,че е вярно).Затапвай ги.Всичко отрицателно го излей от горе им,и като за край на годината може да навиеш всички да отидете на заведение например и ги накарай да се издокарат.(в смисъл целия ви клас да отидете,не само ти и те).И като минаваш покрай тяхната маса разлей нещо,спъвай ги,смей им се.Нека да ги е яд и да се ядосват.

Много добре знам как се чувстваш,по-малка съм от теб,не съм 11 клас, но найстина едва ли ще има по-добро решение.Нали знаеш няма ненаказано добро,така,че давай със зло.Щом не разбират от хубаво нека да оберат пишкира накрая.Може да ти изглежда прекалено това да го направиш,но те постепенно ще почнат дори да не ти говорят и да не те гледат в очите.Така че не се притеснявай давай смело и прави купона.

П.П. НЕ задължавам никой с моето мнение,това е каквото аз мисля за правилно в този случай,така,че никой да не ме цитира с излишни постове в тази тема.

lqlqlqlq
06-22-2007, 11:54
Викни 6-7 човека и ги понабийте малко-не ти говора бой до кръв,а примерно 1-2 юмрука,колкото да ги сплашите :lol: .И после ти се гаври с тях по същия начин по ккойто те са те гаврили.Според мен така ще те помнят дъъъъъъълго време 8) :-D

06-22-2007, 12:15
ако се занимаваш с бой и подобни, ще дойде ден в който ще се срамуваш от себе си, още повече че си в 11 клас и няма с какво да се оправдаеш за такова решение- просто ще си като тях!!!!!!

06-22-2007, 12:44
kaji im neshto ot koeto shte gi zaboli prati im po poshtata obidni pisma pravi im nomera v uchilishte prez mejduchasiqta kupi si tosterche s mn maioneza i ketchup i uj se butni v tqh xxxxiiiiiiii ima mn nachini no spored men ne e nujno da nalitash na boi po dobre ako sa slabi uchenici vzemi nekoe mejdichasie podigravai se i ti naprimer EIIII ZAVYRSHIHTE LI DA ZEMAT DA VI DADAT DIPLOMA ZA EDVA ZAVYRSHILI ili MALE TIQ OT NASHIQ KLSAS SA MN TUPI NAMAT NIKAKVO BUDESHTE , i gi kaji tezi neshto pred nqkoq priqtelka taka che da hcuqt i ako neshto ti kajat kazvash ABE MAHNETE SI OT MEN MRYSNITE RYCE NESTIGA CHE STE TOLKO TYPI I GROZNI TA I MRYSNI i napravi edna fizionomiq che se edno se otvrashtavash to teh

KaTinCeTy
06-22-2007, 12:59
Napravi im comprometira6to klip4e i sled tva go razprostrani v neta :wink:

06-22-2007, 13:06
Много интересни съвети
" Стани лош , защото те са лоши "
а после се чудим защо посвета имат българите за ...

браво на съветниците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

поЛИна с
06-22-2007, 13:48
Много интересни съвети

Хахах тоз пък :lol: Изказа се неподготвен,миличък! Естествено,че няма да е добра към тях-то само това остана! Не може те да я тъпчат,а тя да им се усмихва и радва,съгласи се! :evil: Едва ли е толкова тъпа...ако ти си-добре,но не съветвам никого да се дава така,както евентуално ти смяташ,че е по-добре :lol: Намери им начина-подмолно ги прецакай. Според мен ще ги заболи повече от откритата игра. И те ще разберат,че е от теб това. И ще се разквйват,ама ще е твърде късно :twisted: Тва е моят съвет.

поЛИна с
06-22-2007, 13:52
Много интересни съвети

Хахах тоз пък :lol: Изказа се неподготвен,миличък! Естествено,че няма да е добра към тях-то само това остана! Не може те да я тъпчат,а тя да им се усмихва и радва,съгласи се! :evil: Едва ли е толкова тъпа...ако ти си-добре,но не съветвам никого да се дава така,както евентуално ти смяташ,че е по-добре :lol: Намери им начина-подмолно ги прецакай. Според мен ще ги заболи повече от откритата игра. И те ще разберат,че е от теб това. И ще се разквйват,ама ще е твърде късно :twisted: Тва е моят съвет.
Още нещо забравих да добавя-това,че ще е лоша с тях,не значи,че ''ще стане'' лоша,а ще е лоша просто към тях,както са те към нея-с техните камъни по техните глави,да не са се излъгали да се заяждат с който не трябва! :evil:

06-22-2007, 14:07
Не ме убеждават аргументите ти, но нали тек е мяста за това- да се изказваме

не искам да правя неща, които не харесвам
за мен поведението е да не обръщам внимание- такива хора за мен са празно пространство :(

deem registered
06-22-2007, 14:38
Еми значи през всичките тия години търпях отвратителното отношение на някои от съучениците си-подигравките им,ритниците им,обидните им думи,номерцата им и прочие,обаче тая година ми е последна с тях(11 клас съм и от догидина се местим в Канада) и почти завършваме и се чудя как да им отмъстя, значи искам да им спретна нещо,с което ще ме запомнят завинаги,щото те са толкова смешни,а аз трябваше да им отнасям простотията! Да се държа като тях,мисля,да ги подигравам,да им се смея на глас,да им покажа малко какво ми е било ли?...Хм,какво ще ми предложите,ама така че да им дойде в повечко,ако тряа да ги изкарам и от равновесие!

Не прави това.

Reed
06-22-2007, 14:55
А не се ли сещаш,че като се държиш като тях и ти ще станеш смешна?Тормозили са те?Голяма работа,не си единствена.

Не,ще запомнят как са я правели на боклук ;) Това с боя е добро решение

06-22-2007, 17:06
и аз съм за боя!наи-малкото ако не др ще полу4и6 удовлетворение поне за момента.ако ги игнорира6/както доста хора предложиха/кво 6е стане?нищо.щом са такива кретени,идиоти и нещастници вообще няма да се впе4атлят от тва

06-22-2007, 17:18
фарли им ена гора як бой и да виим после..

tuka6na
06-23-2007, 09:57
Събери ги в тясно помещение и ги залей с напалм. :/:smt012
Боже,просто се радвай ,че ве4е няя да ги има.Колко такива ще срещнеш-бедна ти е фантазията

rosen_92a
06-23-2007, 15:23
olele kolejke ti luda li si az tariq tezi ne6ta ne go pravi.sas otma6tenie niama da postigne6 ni6to ,prosta se pomoli na bog da im prosti.
Kakto e kazal gospod na nebesniq si ba6ta pri raspavaneto mu
-Boje prosti im te neznaiat kakvo praviat
I pomni che ima edin gore deka vidi si4ko i 4e toi 6te tarsi otgovornost za deistviata im.Neka bog da e sas tebe

:smt008 :smt059

06-23-2007, 16:07
Не е ли по-добре пред тях да е добра, а да действа зад гърба им?

^NaUgHtY_GiRl^
06-23-2007, 22:52
Prosto ne im padai nanivoto.Kakvo ima da se razpravq6 sas prostaci.Nali znae6 4e da obra6ta6 na rpostaka vnimanie zna4i da si po prost ot nego !!! Ne mislq 4e trqbvada s e stiga do boiza6toto 6te ti navle4at nepriqtnosti.A dokolkoto nomera moje6 da gi tormozi6 adski mn s ''neo4akvani'' sityacii. Izpyska6 ne6to(namazva6 gi qko s hrana ili nqkakva napitka) v/y tqh ''bez da iska6'' pred vajni za tqh hora ili prosto pred priqteli.Awee i sq kats e setq v kyky magazinite ima dosta qki raboti .Nie bqhme slagali po stolovete nqkfo det vone6e adski mn i po drehitte ili v ranicata pyska6 ne6ot posleee ... nqma da moje da se pribliji6 ot vonq i t.n. Ima mn variani a za sq moga samo da ti pojelaq yspeh :wink: :wink: :wink:

06-29-2007, 23:19
Д*ба, к'ви сте глупави.
Това момиченце сигурно е страшно сдухано, представям си как направо пък започва да ги бие момчетата. Или да ги спъва. Вие да не сте 2 клас?!
Нещата не се оправят нито с бой, нито с каквото и да било лошо. Просто е късно за промяна. Ще те запомнят такава, каквато си, и толкоз. Да беше направила нещо през последните няколко години от вашето познанство...

KoRn
06-30-2007, 08:09
vikni edna grupa skinari da vidi6 kak 6e treperat....

прави като мен
06-30-2007, 08:59
Просто трябва да се изгавриш с тях по-най бруталния начин,да им сринеш самочувствието и да им опетниш цялата чест.
Трябва да е нещо гадно и извратено,всеки може да бие и да псува,много хора могат да нараняват,но ако искаш да си номер 1 трябва да работиш със стил.
Например излей им кофа с лайна на центара в някое на главите,както говореха по телевизията.Пребий ги с твои хора,съблечете ги голи и ги пуснете по центара или в даскало,натикай някой в контейнер посред бял ден,разбираш ли?
Трябва да нараниш честта,егото му,да го раниш дълбоко в душата.

п.п.Не съм изруд,просто и мен ме тормозеха в даскало и в квартала,затова пък сега всички ме уважават и ми се възхищават.