View Full Version : 5 минути секс
А ве пичове кажете как да свършвам по бавно щото направо вече незнам. Бях чел за някви хапчета кленботерол. Чувал съм и че става като си стискаш патката ама каде трябва да се стиска. Кавете кои според вас е наи - добрия метод
На колко си години... ? и от колко време водиш полов живот?
и като започнеш да правиш секс... какви пози и .. зависи и от барзината.. сичко..?
17 съм ми позите мисионерска и задна
BREAKYOURSELF
06-22-2007, 11:22
набии си няколко 4екии свьрши и след това пробвай ше я клатиш 2 4аса :lol: :-D :-D :-D
изпий една бира преди тва.чесно,помага ;)
malky`bebi{P}
06-24-2007, 10:05
Ами не знам от колко време водиш полов живот,но ако е от скоро нормално е :D Първи,втори,трети и тнт пъти си е малко бързичко свършването ..Не се тревожи :D
TORBALAN
06-24-2007, 10:25
1 4екия малко преди половиа акт и со готов
набии си няколко 4екии свьрши и след това пробвай ше я клатиш 2 4аса :lol: :-D :-D :-D
Тва в прочем е хубаво мнение,обаче се практикува предимно ако ще ходиш на курви. :-D И аз съм съгласен обаче с това мнение,спокойно можеш да лъснеш една преди акта.
kvokvokvo
06-24-2007, 15:26
Аааа що да лъска ве :-k - Една свирчица и след тва е готов за подвизи \:D/ Ае успех
BeautifulWorld
06-24-2007, 15:46
Ако си неопитен още, нормално е да свършваш бързо. Моя бившия един път свърши още преди да ми го вкара, ама ние съвсем от скоро правехме секс и не беше спал с друга. После започна да издържа по-дълго и няколко пъти направо ме качваше на черешата, така да се каже :-D Би трябвало с времето да се оправи работата.
А, и за бирата преди това - наистина като пиеш, по-бавно свършваш, ама ако си пил прекалено много няма да го вдигнеш изобщо, така че не прекалявай!