View Full Version : цици, та цици...
beautiful.soul
06-22-2007, 14:44
леле мн се дразня като гаджето ми говори само за цици.. тая имала хубави цици ... всичко би дал да се набива в циците на Преслава като оня в клипа й.. На Камелия и се виждали зърната на някъв си концерт и седят у тях и си гледат клипчето няколко пъти с приятеля му и обсъждат мн се дразня що не го правят като ме няма а пред мене обсъждат коя била грозна коя била ебати путката коя имала цици, коя нямала... даже като сме само двамата ми говори за циците на преслава !
ми явно е цицоман ?!
пфаахахаах :smt005 :smt005 :smt005
А по темата:Ами какво да ти кажа,мъже...само горе и долу гледат.
LetiCherry
06-22-2007, 14:52
:shock:
То няма лошо да обсъжда, и ние с приятеля ми си говорим коя какви прелести имала, ама никога не е правил такива изказвания, 4е искал да си навре главата в циците на някоя фолкдива...Макар 4е аз нямам голям бюст той повтаря постоянно колко си го оби4а...
Вземи скастри гаджето си малко...Да си мисли и да обсъжда с приятелите си циците на който ще, ама е много обидно да го прави постоянно пред теб! Кажи му, 4е не ти е приятно! За мен не са нормални такива изказвания! Все пак е с теб и би тярбвало да те уважава! Говори с него!
Flame_guardian
06-22-2007, 14:53
ми ти кво за кво искаш да говори? за козметика ли? Коли, жени, спорт - това са класически теми.
beautiful.soul
06-22-2007, 14:55
Аз ще почна да му обяснявам за голите снимки на брат пит (нз дали има такива) и ще повтарям само колко голям пенис има и колко искам да го лапна (не искам де, ама нарочно) ахаххаа
колко голям пенис има и колко искам да го лапна
Еииии,разкажи после какво е чувството :wink: :smt023
LetiCherry
06-22-2007, 15:00
Аз ще почна да му обяснявам за голите снимки на брат пит (нз дали има такива) и ще повтарям само колко голям пенис има и колко искам да го лапна (не искам де, ама нарочно) ахаххаа
Недей, от това няма полза, освен да се дразните! Първо му кажи и ако не разбере - тогава давай с този метод! Ако не разбере - разкарвай го, не ти трябва такъв!
А някой бе6е писал, 4е това са мъжките теми - да, на пълните простаци, или теми за ИЗЦЯЛО мъжки компании...Мом4етата имат и други теми за разговор![/i]
Flame_guardian
06-22-2007, 15:03
А някой бе6е писал, 4е това са мъжките теми - да, на пълните простаци, или теми за ИЗЦЯЛО мъжки компании...Мом4етата имат и други теми за разговор![/i]
да например мене много ме привличат беседите за квантова физика
да например мене много ме привличат беседите за квантова физика
Да бе :D Квантовата физика е много интересна наука :D
mravu4kata
06-22-2007, 15:06
И все пак класически теми или не-момчето прекалява.Кажи му следващия път,че на Брат някои неща са му по-големи и по,как да кажа апетитни и ако имаш възможност ,може и да се запознаеш с тях отблизо.Или пък би искала да си размените малко органична течност-аз го наричам микробки :mrgreen: и по-точно размяната да се осъществи чрез езика. :mrgreen: 8) :)
VerryBerry
06-22-2007, 15:08
of,ostavi go namira,kvo 6e mu govori6 za brat pit..kato gleda cici,da gleda-kvo tolkova?
bebe6ki istorii.... :smt012
beautiful.soul
06-22-2007, 15:09
of,ostavi go namira,kvo 6e mu govori6 za brat pit..kato gleda cici,da gleda-kvo tolkova?
bebe6ki istorii.... :smt012
ти май не четеш аз нямам нищо против да гледа ама той не спира да говори ! :)
VerryBerry
06-22-2007, 15:11
mi togava ne mu obra6tai vnimanie
Just_say_no
06-22-2007, 15:16
Прати го на Цицотерапия.
tirintina
06-22-2007, 15:21
kaji mu maj i ne go obijdai pove4e :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Soy_tu_mujer
06-22-2007, 16:27
:shock:
То няма лошо да обсъжда, и ние с приятеля ми си говорим коя какви прелести имала, ама никога не е правил такива изказвания, 4е искал да си навре главата в циците на някоя фолкдива...Макар 4е аз нямам голям бюст той повтаря постоянно колко си го оби4а...
Вземи скастри гаджето си малко...Да си мисли и да обсъжда с приятелите си циците на който ще, ама е много обидно да го прави постоянно пред теб! Кажи му, 4е не ти е приятно! За мен не са нормални такива изказвания! Все пак е с теб и би тярбвало да те уважава! Говори с него!
Dam, suglasna sum s teb. Daje bih mu se skarala seriozno na tvoe mqstoi bih se qdosvala adski... pff
`Death`Whore``
06-22-2007, 16:32
Кажи му, че не ти е приятно да ти говори за това. А ако продължава, дай и ти мнение - например че на Камелия са силиконови, а силиконовите на теб не ти харесват, и че Преслава е дебела.
mechtaq_za_teb
06-22-2007, 16:40
E nqma losho da govori zatova,no 4ak pyk tolkova.Mai prekalqva :lol: Prosto mu kaji,4e ne ti e priqtno i gotovo.
abe hora kak da ne obra6ta vnimanie,kato pred neq si me4tae za druga.moqt savet e 4e vob6te ne te uvajava i ne mu puka za teb-zareji go be,nqma6 li dostoinstvo?
Phenomenon
06-22-2007, 16:59
Пича ти си прави гавра с тебе...пък явно е си пада идиотче...на твое място не бих си губил времето с такъв...
Ти па никакви цици ли нямаш,че само другите гледа,бе? :-D
Това лично мен би ме издразнило страшно много и би ме наранило.Най-вероятно ще се сдухам и ще ми стане кофти.По-добре говори с приятеля ти и му кажи, че не ти е приятно да обсъжда други момичета.
sexy_for_you
06-22-2007, 18:35
ми кажи му,че не ти е приятно да говори така и нещата сигурно ще се оправят :P
Те всички момчета гледат цици ама твоя прекалява. Поговори с него кажи му ,че не ти е приятно. А ако не разбере просто някой път като се изцепи нещо за някоя ти му кажи - щом толкова ти харесват нейните намери си някоя с такива, щом не ме оценяваш защо си с мен -и просто накарай го да се замисли, че те убижда по този начин.
mi togava ne mu obra6tai vnimanieв даден момент става досадно .Според мен говори с него и му кажи че прекалява.Защото всичко трябва да е в границите си а не е много приятно в твоята компания да говорят за сумати момичета и какво биха правили с тях . Няма лошо де но да не се прекалява .
VerryBerry
06-22-2007, 19:14
pokaji mu se s nqkoi gotin potnik..i naistina ne mu obra6tai vnimanie,qvno e cicoman ili naro4no te drazni,ako te drazni-mu e kef da ti e kofti a taka mu pokazva6 4e ne ti puka i ot tvoite-po hubavi nqma :wink:
sasha_90
06-22-2007, 19:19
Еми тва са мъжете-интересуват се от цици.Не можеш да им забраниш да ги зяпат и обсъждат.
Ice_Queen_
06-22-2007, 19:23
Ти па никакви цици ли нямаш,че само другите гледа,бе? :-D
Сру ,ама тва беше много грубо.Кво,като някоя няма цици и не стаа ли ?Деба..твойте мъже явно са с теб само за циците,за тва и само теб те глеадт ,така ли ?
Моето мъжле също е цицоман,не мога да се похваля с голям бюст.Но въпреки тва си му харесва,И НЕ МЕ Е СМЕНИЛ ПОНЕЖЕ НЯМАМ ГОЛЕЕЕЕМИ ,УВИСНАЛИИИИИИИИИИИИ ЦОМБИ!
mi togava ne mu obra6tai vnimanie
..... и излез от стаята, когато го прави....
..... и не се връщай, докато не те порърси и те попита кво има бе мацко, куе отиде? :::
hamilcar
06-23-2007, 05:33
Както казва един приятел "Най-важна е цицата" :).
alkobalko
06-23-2007, 06:50
Не е трудно да поговорите и да му обясниш, че ти е неприятно. ОК, с приятелите си говори, но пред теб е меко казано гадно.
Mi maje be momi4e ti kvo o4akva6 normalno si e za tqh...ami nie se se zaglejdame po batkovcite i im gledame zadnicite :-D
Ми,кво да ти кажа....чалгар, той само това е видял, само това му се предлага,нормално да се държи така,като гледа тия силиконови кукли как се пъчат с тия разтворени деколтета,такива усещания му се създават,жалка работа :smt019
Bezrazli4na
06-23-2007, 12:11
Tva mom4e ili naro4no pravi taka ili ne mu puka dali si pri nego ili ne.. ti preceni :) :smt005 :smt005
mravu4kata
06-23-2007, 12:58
Пък и в крайна сметка,ако сега имаш някакъв огромен бюст,като станеш по-голяма ще ти увиснат.Тей,че на силиконките ще им се отпусне кожата,щото то си тежи,пък на естествените и на тях ще им увиснат.А и като се замислиш естетически погледнато един малък или средноголям бюст изглежда някак си по-добре от две големи дини. 8)
Има,има...
Веднъж бяхме попаднали с една приятелка на книга за него.Бях на 13 и съответно за пръв път виждах гол мъж- било то и на картинка. С нея така почнахме да се хилим,че се налижи треньора да ни заплаши,че няма да ни пусне да стреляме,ако нарушаваме тишината...
Така,че спокойно можеш да говориш..
aP0kAlIpSiS
06-23-2007, 13:15
Има,има...
Веднъж бяхме попаднали с една приятелка на книга за него.Бях на 13 и съответно за пръв път виждах гол мъж- било то и на картинка. С нея така почнахме да се хилим,че се налижи треньора да ни заплаши,че няма да ни пусне да стреляме,ако нарушаваме тишината...
Tова бях аз
Bezrazli4na
06-24-2007, 13:46
Има,има...
Tова бях аз тва ме уби :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
VerryBerry
06-24-2007, 14:15
abe ve4e banalno stana...nedei da mu se vodi6 po akala!
ЦИЦИ РУЛЗ!!!!!!!! АМПУТИРАХ ЦИЦИТЕ НА МАЙКА СИ И ГИ СЛОЖИХ В РАМКА ДА БИЯ ЧИКИЙ НА ТЯХ!
ЦИЦИ РУЛЗ!!!!!!!! АМПУТИРАХ ЦИЦИТЕ НА МАЙКА СИ И ГИ СЛОЖИХ В РАМКА ДА БИЯ ЧИКИЙ НА ТЯХ!
Е, голям си перверзник!
Как може такива неща да пишеш?
ПП: Я кажи верно, как ги побра в рамка, бе? Не се ли сплескаха?
Аз убих един шведски дзвер с 5 кубика цици и сега си направих трофей-на стената е!
Ама не мога да пръскам дотам!
Моля, помогнете!
Взимах от онова хапче за повишаване на потентността ама не мога да го докарам кат' оня дядка с маркуча на рекламата!
Скоро ще си режа вените! ПАК!
СЧУПИХ ДЖАМА НА РАМКАТА ДА МОА ДА БИЯ ТУРСКИ ЧИКИИ С ТЯХ!
kotetyyy
06-24-2007, 15:44
Остажи го нека да плакне о4и!
sladi4ka_qni4ka
06-26-2007, 16:35
emii mom4etata se za tfa govorqt taka 4e svikvai .... :d
..:[GaDnQrKaTa]:..
06-26-2007, 17:11
Еми да ти кажа това е много гадно.Когато прочетох историйката ти все едно четех себе си.Моят хубавец само ми говори за Преслава и за разни филмови "звезди".Когато започне да го прави аз започвам да говоря за Еминем,който ми е любимия певец.Говоря за тялото му....бла бла ако ми падне какъв секс ще има и мойто ангелче се ядосва адски много..така си го връщам и на него му става гадно...така че действай и ти така и ще видиш как ще му се затапи устата...ако е пък е инат и продължи му кажи да си бута количката... :wink: