View Full Version : Той се притеснява от баща ми и го е страх да излезе с мен
baby-girl
06-22-2007, 17:10
Здравейте.Много , много ми се иска да пишете , защото ми е нужно малко помощ.Проблема е следния:страшно съм хлътнала по един човек , който е с около 10 години по-голям от мен.Мисля , че и той ме иска , но проблема е , че го е страх да направи каквото и да било , защото го е страх от баща ми.живеем в малък град , в който клюките бързо се разпространяват.Той познава баща ми и е нормално да не иска да се забърква.Аэ съм на 18.Кажете как да го успокоя и какво да направя , за да разбере , че намеренията ми са сериозни , а не каприз.Трябва да го убедя поне да излезе с мен веднъж и мисля , че ще се получат нещата.Не си мечтая засериозна връзка , невъзможно е , но го желая и не искам да се откаэвам .Познаваме се от около 2 години и за сега няма резултат.Хлътнала съм бе хора , дайте съвет и , моляяяви.
VerryBerry
06-22-2007, 17:41
podkrepqm predi6nite 2ma :smt023
Първо разбери дали наистина има чувства към теб. Поговори с баща си, обясни му как стоят нещата. Пък и ти си на 18 вече си достатъчно голяма да решиш сама с кой да си.
Според мен първо трябва да поговориш с баща си и да му обясниш как седи положението.Той не знам дали има нещо против...
И все пак не е зле да подготвиш.Отделно, че си вече пълнолетна и ти си решаваш. :wink:
fantasigirl
06-22-2007, 21:29
Ami ti si na 18 i trqbva da govoi6 s ba6ta ti za tozi muj,obqsni mu gore dolu kak stoqt ne6tata.Posle pogovori i s tozi muj, kraina smetka si ve4e pulnoletna i moje6 da pravi6 kakvoto iska6 taka 4e...Uspeh!!!
Ами според мен трябва да говориш с баща си, обясни му как стоят нещата, той би трябвало да те разбере, а и освен това си на 18, не си на 12-13 и да не знаеш пикае ли ти се, е*е ли ти се ;) ако той няма нищо против, тогава няма да има пречки за вас и няма какво да го притеснява.
ако този човек държеше на тебе нямаше да се страхува от баща ти, би трябвало да се опита да говори с него и да си изгладят отношенията.А и той е на 28 а и ти си пълнолетна,говори с баща си по въпроса!
НЕ! Не думай първо с бащата :> Първо виж що за човек е и заслужава ли си да си усложняваш битието с някой, който все още не познаваш добре. Първо разучи целта, та после бащата :wink: