View Full Version : dali 6te se razdelim skoro :((((
mnogo se karame ... vseki den se sdyrpvame za ne6to ... sporim dylgo koi e vinoven , koi kriv i koi prav ... vikame si ... ponqkoga se nadrubqvame /vsi4ko tova trae ot 5 do 10 min i se opravqme /
dnes se skarahme za pyrvi pyt seriozno ... sylzi ridaniq 4 4asa... posle se opravihme ....
vyprosyt mi e : KYM RAZDQLA LI VYRVIM ???
p.p h0dim 0t 8 meseca i neveroqtno mnogo se obi4ame ... (pone az neq)
Nadelina
06-22-2007, 17:30
Syveta mi e kogato zapochnat da se poqvqvat problqsaci na skarvane da zamylchish.. Ako ustiskash.. i ako naistina go iskash.. i syumeesh da promenish neshtata.. vryzkata vi nqma da vyrvi kym kraq si...
ами щом се обичате едва ли... но все пак за една щастлива връзка според мен любовта не е достатъчна...съдя по последната си връзка, въпреки че се обичахме много не успяхме да се преборим с проблемите.
Съветвам те да разговаряте повече, но без да си викате, разговаряйте спокойно. успех от мен... :wink:
LaDy_DaQnA
06-22-2007, 18:51
Edin suvet ot men:Edna sedmica bez da kontatkutvate za da si pochinete 1 ot drug i ako tq doide i te potursi prez tazi sedmica zna4i ne...No i da ne doide na sledvatata sedmica nqma da se karate tolkova .
P.S. Ne i pili postoqnno na glavata kude e holila s kogo i kakvo e pravila.Nqkoi momi4eta obi4at svobotdata
ами щом сте от 8месеца ще ви е трудно да скъсате , но връзката се е по изхабила вече , стигате до момент в които няма какво да си кажете и за да запълните времето си се карате . Дайте си някой друг ден почивка за да има какво да си разкажете после !
Определено не мисля, че караниците са признак за раздяла.Но правите голяма грешка като никой не си признава своите грешки и се обвинявате един друг.Определено това още повече ви дразни.Вместо да правите така, вземете се прегърнете и целунете.
Soy_tu_mujer
06-22-2007, 19:18
Ooo tova e lubovta... :) S moq priqtel nqkude tam ot 7 meseca zapo4nahme da se karame SERIOZNO... i ot togava ne se spirame vse za nqkakvi gluposti. ne ste trugnali kum razdqla,naprotiv. Ako se obi4ate shte ste si zaedno. Daje shtom se karate mn, zna4i se obi4ate taka 4e.. :) spoko pri vsi4ki e taka :)
Vajnoto e da ima kompromisi i da ne budete inati...:)
Ice_Queen_
06-22-2007, 19:26
Ние се караме от 10 месеца,ходим година и 10 месеца,караме се жестоко и въпреки тва правим страхотен секс и супер мн се обичаме!!!!!
не мисля че ще скъсате..всеки има кофти моменти,хората се променят.Обичай те се такива и се научете да се обичате не заради това което сте,а въпреки него :) (малко клише ,но нвм) :)
sasha_90
06-22-2007, 19:42
Казват,че тези които най много се карат се обичат.
nadali shte se skarate no taka postaven vaprosa e kato4eli sme qsnovidci i trebva ti predvidime sadbata s neq
И аз така съм чувала, дори според мен е вярно. :wink:
miloto_girl_4e
06-22-2007, 20:32
Това, че се карате не означава нищо :wink: И ние с моя се караме, но се обожаваме и няма да се делим :-D Но все пак не е хубаво вместо да се радвате един на друг, да се карате, сърдите и наранявате...
Просто един ден седнете, поговорете сериозно, кажете си нещата, които не ви харесват, които ви дразнят, променете се, правете си компромиси и всичко ще бъде наред :wink:
Вярно е, вярно е :-)
nekaw si..
06-23-2007, 12:19
haxh karanici .. karanici.... mi .. za tfa skusahme s moito priqtelka.. po to4no tq skysa s men i to beshe na skoro oshte ne moga da go preodoleq.. da skusame za karanici 6 meseca hodihme.. a i btw ne moga da q razbera sq pak si potdurjame kontakt tfa onowa.. am prosto nqkoi neini dumi.. me klonqt da q zabravq.. az q obi4am mn.. tq mi kazva che durji i me obicha" po sfoi sobstfen nachin.. taka mi go obqsni ne e liubov a e nqkwo neino 4uvstfo qwno awe liubov vruzki mai skoro wreme ne iskam da imam vruzka :D daje predi nqkolko dena pravihme seks dori nz kak se navih.. da otida am weche e minalo i sq se chuda.. dali da q otpisha ot vsqkade i da se mu4a da q zabravq !
FEN_NA_MOTORI
06-23-2007, 12:34
Вярно е, вярно е :-)
=D> Ам я си задайте въпроса защо се карате толкова често? Дали не е от страх единия да не загуби другия? Знам звучи тапо но е така...