PDA

View Full Version : Aко някой може да помогне :)

In_a_Fix
06-22-2007, 21:32
Tакаам... Ако някой може да ми помогне с едни есета защото мен бог не ми е дал дар слово и не сам много по тия неща . Ето ги темите:
1. Искам да разговарям с извънземно за ...
2. Моето предсказание за бъдещето.
3. Неочакваната среща е винаги чудо.
Ще съм благодарна на всеки написал поне 1 дума по едно от есенцата.Знам че има мн талантливи хора тук и ще се радвам да помогнат :wink: Хайде помагайте хора ! :P

FEN_NA_MOTORI
06-22-2007, 23:15
Пич ето виж това мисля че по втората тема ще ти послужи:
2. Моето предсказание за бъдещето:

Как си представям живота след 20 години
(есе)
С всяка изминала година живота на хората става по лесен в материалната сфета и в сферата на науките.Появяват се по нови,олеснени и луксозни техники,конкуриращи старите.Развива се модерният свят,но не всичко в живота се е променило.Това доказва добре осигуреното бъдеще,а бъдещето това са децата.
В моите представи света след 20 години би трябвало да бъде по-добър.Трябва да се създадът по добри условия на живот на хората като се унищожи безработицата и така няма да има хора без работа.По този начин ще се реши до някаква степен проблема с бедноста.По света има много хора,които трудно преживяват и с много усилия,труд и време изкарват хляба си.Некоректно е хора-трудолюбиви и жизнерадoстни,да потъпкват нравите си,връщайки се уморени от работа,с наведени глави и очи изпълнени с притеснение от това,че трудът им се възнаграждава неправилно.В бъдеще не трябва да има хора,които да просят и да мръзнат по улиците.Бедноста не непорок,който категорично не трябжа да присъства не само в бъдещето,но и в настоящето.Никой не заслужава такава участ.Нужни са повече средства на държавата,за да осигури по-лесен начин на живот на населението.И може би проблема с безработицата ще се реши за новото поколение.
Друг проблем,който би трябвало да се реши за по добрия живота на децата е наркоманията.Не трябва да ги има онези ужасни хора,който продават отрова на малките,все още незнаещи нищо за живота същества.Та кой родител би искал да разбере,че детето му е наркоман?Нима си заслуйава един млад,енергичен,изпълнен с жизненост човек да се првърне в кукла на конци под влияние на дрогата?Нима погледите на децата могат да бъдат безчуствени,а усмивките им да изчезнат толкова лесно,живеейки в безмилостния свят на наркотиците?Не,няма по нелепа смърт от самоубийството.Но това ще продължава докато не се унищожат наркотиците или докато не се спре изцяло тяхното производство.Живеещи в страх родителите ни треперят докато ние се забавляваме в заобикалящия ни свят.В днешно време света не е никак спокоен и миролюбив.Тои е изпълнен със страхове от кражби,убийста и изнасилвания.Това са престъления,които не би трябвало да намират място в бъдещето и настоящето.
Всеки е подложен на изпитания,но колкото и трудни да са те не трябва да злоупотребяваме и да стигаме до крайности.Не е никак лесно да сме хора,особенно,ако живеем на стъпка от смъртта.За това трябва да осигурим добро бъдеще на поколенията за напред.Да няма лоши хора,които да вадят парите си по нечестен път и които да лишават хиляди майки от усмивките на децата им.Да не се срещат скитници по улиците и да не се причинява толкова много болка.Света след двадесет години трябва да е по-съвършен,хората да са по мили,добри и възпитани.Искам ние хората "бъдещето на света" да се опитаме да променим живота към по-добро.
Такъв искам да е моят свят не само след 20 години,а още сега.Свят,във който няма страх,глад,мизерия,омраза,з лоба и насилие.Свят,които може да бъде по-красив.

жжжжжж
06-26-2007, 05:43
Ей аз имам да пиша по първата тема някой може ли да помогне? :cry:

belerofone
06-26-2007, 17:01
Ne ti trqbva dar slovo a vaobrajenie....

teenproblem14
03-24-2011, 15:57
и аз трябва да пиша по първата темаа .. ](*,) помогнете плс ще съм мн благодарна :::

nezabelejimata96
03-26-2011, 15:26
http://download.pomagalo.com/78674/neochakvana+sreshta/?relPage=3
Ето ти един линк. Само го увеличи от долу където пише процентите.

Имам и друго но то е по - малко и не знам дали ще ти свърши работа:

Неочакваната среща се случва в момента,вкойто трябва.Тя е предопределена,за да ни покаже нещо,което е пред очите ни,а ние не виждаме.Нещо,което пропускаме,а е важно за по нататъшния ни живот.В това се крие нейното чудо.Тя е като камъчето,което ще преобърне колата.Но дори и от това винаги ще излезе нещо хубаво.Неочакваното е винаги вълнуващо и интересно.И когато най-малко очакваш се случва нещо хубаво,което променя живота ти и те прави по добър човек!
Не се страхувай от неочакваното!