PDA

View Full Version : Всяка добра жена заслужава любовник

HeDa
06-23-2007, 07:58
"Всяка добра жена заслужава любовник" това е заглавие на книга , която видях вчера в книжарницата..А дали найстина е така.. Ако вземем например твърдението, че в една връзка на жената винаги нещо и липсва тя може да го намери другаде.Именно като има любовник... каквото не и дава мъжът и тя ще го търси при любовника си...Или незнам.. вие как мислите?

HeDa
06-23-2007, 15:05
Айде де.. никой ли няма мнение по въпроса?

hoseto_
06-23-2007, 15:07
свят голям, хора всякакви. човекът писал книгата в момента сигурно го псуват и то много :-D

Nadelina
06-23-2007, 16:24
Mmm.. az donqkyde sym syglasna s tova tvyrdenie.. Ako imash primerno myj kato Al Bundi :-D .. Sheguvam se.. Naistina smqtam che shtom neshto ti lipsva imash pravo da si go nabavish nezavisimo ot kyde i po kakav nachin.. Vse pak vseki chovek se stremi kym shtastie.. a za da moje tova shtastie da byde pylno trqbva da si podarqvame vsichko ot koeto imame nujda.. i da si zadovolqvame jenskite kaprizi.. Kolkoto i egoistichno da zvuchi.. Mislq che e taka!

S_L_A_D_U_R_K_A
06-23-2007, 16:24
Според мен всичко трябва една жена да получава от мъжа си, а не от любовника си, за да е щастлива! Макар да има неща, които неможе да и даде мъжа и, по-хубаво да не го кара да живее в свят на лъжи плюс това никой не е перфектен 8-[

Presley
06-23-2007, 16:43
Първо да кажа,че темата е много хубава :-D
А сега по темата:
Истината е ,че всяка хубава жена эаслужава всичко :-D !Но под `хубава` аэ раэбирам красива,мила,умна....абе 3 в 1,ако не и повече :-D !

HeDa
06-23-2007, 17:44
А сега по темата:
Истината е ,че всяка хубава жена эаслужава всичко :-D !Но под `хубава` аэ раэбирам красива,мила,умна....абе 3 в 1,ако не и повече :-D !
Мерси ,че ми хареса темата :roll:
Според мен жените изневеряват само когато нещо им липсва както казах по горе... а мъжете изневеряват дори всичко да им е наред и да не им липсва нищо... така , че какво да говоря повече.. Тези 2-те неща са нещо като закон ..

alkobalko
06-23-2007, 17:52
На мнение съм, че това което е необходимо за една връзка трябва да се намира в партньора (независимо мъж или жена). Твърдо против изневярвата съм и смятам, че е възможно един човек да ти е достатъчен и да те накара да се почувстваш щастлив.

HopeLesss
06-23-2007, 18:01
"Добра" е доста широко понятие ;) На мнение съм, че всеки човек, било то мъж или жена, трябва да търси щастието и да се бори докрай с него. Не съм съгласна, че винаги липсва нещо. Доволна съм от сегашната си връзка и не ми липсва нищо, а ако ми липсва, ще се опитам да го обсъдя с човека до себе си, а не да хукна веднага при друг :wink:

Presley
06-23-2007, 18:06
А сега по темата:
Мерси ,че ми хареса темата :roll:
Според мен жените изневеряват само когато нещо им липсва както казах по горе... а мъжете изневеряват дори всичко да им е наред и да не им липсва нищо... така , че какво да говоря повече.. Тези 2-те неща са нещо като закон ..
Тука ще имаме раэногласия :-D !Доста съм далеч от таэи мисъл....жените също иэневеряват,дори и да не им липсва нищо!Жена съм и го каэвам....така е ,това е истината ,няма какво да се лъжем!Раэликата в това отношение между жените и мъжете е нулева.
:-D

06-23-2007, 18:10
Всяка добра жена заслужава един голям кур! :-D :-D

koalka
06-23-2007, 18:13
Аз с нищо не мога да оправдая жените, които си имат любовник.
Ми като нещо им липсва, вместо да го търсят другаде, защо просто не поговорят със съпруга си и не се опитат да оправят нещата?
Относно заглавието на книгата-естествено, че не е вярно.Автора просто е измислил това заглавие, за да продава книгата си.

Хипопотам
06-23-2007, 21:35
Има един такъв известен факт измежду жените. Всяка се нуждае от трима: един да те издържа, един да те глези и един да ти помага в кариерата. Най-важното е обаче, никога да не се срещат! :smt005 (Е, никой не е казал, че трябва да са любовници и тримата!)