View Full Version : Zashto e taka be hora
awe hora 4uvstvam se ujasno ve4e...obru6tam se kum vas za ako ne pomo6t pone malko razbirane..normalno li e za 16 godi6no momi4e da i zabranqvat da hodi na diskaoteka (ne sama , s fr 6te sum,ama ne), da me karat da si lqgam v 21.30 i da trqbva da se pribiram do 20.00 vupreki 4e i po-kusno e svetlo.Ae hora kajete ne6to 4e ve4e mi e beznadejno a i jivota mi e bezrazli4en
LittleDevil_f
06-23-2007, 11:16
govori s va6te
vuzmojno li e da ne poznavat priatelite ti
6toto i na6te ne sa mn 6tastlivi kato izlizam na po-opasni mesta s deca, koito ne poznavat
imat telefonite na vs mi blizki priateli i se poznavat li4no s tiah poniakoga i s roditelite im..
MakeMeLaugh
06-23-2007, 11:18
Възможно е.
Особено ако си някоя дърта шаврантия още от ся..
akkvo da govorq s tqh..te sa .. mn konservativni, dori zaradi tqh se naloji da skusam s 4oveka koito obi4ah, bila sum malka,abe ebati na 16 sum...
LittleDevil_f
06-23-2007, 11:29
spe4eli doverieto im ili pone na edinia
az na tatko razkazvam hmm po4ti vsi4ko vklu4itelno ne6ta okolo priatelite im razkavzm mu s kogo izlizamq kade.kato se varna kakvo sam pravila kakvo novo i taka malko po malko mislia 4e 6te raz4upi6 leda
littledelil`f ms za ideite 6te probvam vupreki 4e ne vqrvam osobeno 4e 6te stane ms vse pak {}
i vse pak va6te roditeli v kolko vi karat da si lqgate
LittleDevil_f
06-23-2007, 11:39
na6te niamat dumata opo tozi vapros i naistina ne moga da shvana za6to te karat da liaga6 taka rano na6te po45vat da mu se karat katro stane kam 1 ama az si iamm obiknoveno opravdanie taka 4e..i vse pak 9 i 30 e mnooogo rano
i az tova se opitvam da i vtulpq, no osobeno maika mi e .. kazva 4e sunq e nai-vajnotot ne6to 4e trqbva da se spi predi polono6t i da se stava po rani4ko ..off ujas
i az tova se opitvam da i vtulpq, no osobeno maika mi e .. kazva 4e sunq e nai-vajnotot ne6to 4e trqbva da se spi predi polono6t i da se stava po rani4ko ..off ujas
Абе, майка ти е права, че сънят е важен, ама... #-o Тя ти говори все едно си няк'ва хлапачка =; Обясни й по някакъв начин, че вече си достатъчно голяма и зряла, за да взимаш сама решения и да си носиш отговорностите :wink: А и все пак става въпрос за един сън, е*ати (в случая, а представям си какво е когато се отнася за нещо по-сериозно :-# ) Не знам какво да те посъветвам... :-k много кофти ситуация ](*,) Ама и тия родители значи :smt013
sladka_pleven4anka
06-23-2007, 12:06
sedni edin den s maika si i ba6ta si i im kaji 4e si dostata4no zrqla da nosi6 otgovornost za postapkite si.moite roditeli me puskat do 9.30-10 4asa a pak za lqganeto -kogato iskam-daje sega stoq do 2,3 4asa na kompa i nikoi ni6to ne mi kazva.kaji im 4e mogat da ti imat doverie
doverie.. te ne Iskat da mi imat doverie.. kazvat 4e ne sum dostatu4no golqma, 4e ako iskam takiva ne6ta ni6to nqma da izleze ot men.. i ponqkoga kazvat primerno za nqkoq si du6terq "glei q taq hodi na diskoteki, ne se pribira ..uli4nica, kolko hubavo 4e ti ne si takava" a az dori i da iskam da hodq nqkude kak 6te stane ;(((((
Cvetito_master
06-23-2007, 12:35
i az mislq 4e trqq da pogovorite 6tot si golqmo momi4e ve4e,a i spored men ne si napraila ne6to zaradi koeto da ti nqmat doverie....no sly4va se da ima i po konservativni roditeli.ti gi poznava6 nai dobre i predpolagam zn koe nai dobre 6te pomogne v tqhnoto ybejdavane ;-) yspehcheta
free_cool_GirL
06-23-2007, 12:40
hora vsi4kite s1veti sa pravilni ama do kolkoto razbiram samite roditeli sa konservativni te taka sa porasnili tva go imat za pravilno...ne stava duma dali i imat doverie stava duma 4e te prosto taka iskat..spored men im davai primeri ddz s nqkvo priqtelsko semeistvo v koeto da imat podobna na tvoita v1zrast dete...kaji vsi4kite mi priqtelki otivat za6to men ne me puskate...spored men ba6ta ti malko trudno 6e te razbere deistvai naprao s maika si...tq 6e e po sklonna k1m promeni...pla4i spri da govori6 s tqh...pokaji im 4e si golqmo momi4e...slagai si grim...karai nqkoi postoqnno da ti puska signali...po dqvolite ti si na 16 tam1m vreme za ludoriii napravi ne6to po v1prosa tezi godini pove4e ne se vr16tat...uspeh
:D като се замисля и моите родители някога не са ме подкрепяли почти за нищо.Бях доста по-странна от връсниците си,умирах да ходя по най-различни места..заедно с компанията ми които са с по 5-6 години по-големи.Въпреки това го правех и то абсолютно винаги когато си наумя,въпреки несъгласието им.Виждам не си тръгнала да им даваш контра на вашите,което си е добре...Първо опитай да говориш с тях.Явно не правиш чак толкова проблеми,че да се притесняват какво вършиш,докато не си във вас.Така де,ако беше така,нямаше лесно да се съобразяваш :-s ..Както и да е нз защо някой родители ограничават децата си така,след като рано или късно няма да имат същото влияние над тях и едниственото ,което може да стане е да бързат да 'изживеят' това което преди им е било забранявано.Тези години не се връщат,и си заслужава да поговориш с вашите.Все пак си на 16,това да ходиш повечко и да искаш да 'живееш' по-така си е повече от нормално.ако не се получи бих ти казала и други варианти,но май по-добре да изчакаш.На всички им идва времето,страшно няма...; ))
И моите родители са така...!Много е кофти найстина,раэбирам те.Но какво да се прави..!Пробвала съм с раэговори и не е особено голям реэубтата,така че няма да те съветвам да говориш с тях.Всъщност ти си ги поэнаваш-ако мислиш,че може да помогне,говорете...!И все пак эа наше добро го правят.
Пф...а аз съм така и не се оплаквам...поне пари ми дават. :-({|=
h1 az sam na 13 godini i ba6ta mi i maika mi me pyskat na diskoteka do 22.30 no samy aky ba6ta mi me vzima poneje ima mn narkomani po ylicite sry za tebe koq zodiq si? moje li skype plz?
moon_flower
07-13-2007, 19:05
Нормално е,защото се притесняват.Знам,ще кажеш"ДА,ама аз съм голяма"Да,ама не си застрахована от нищо.Приятелка на майка ми беше изнасилена в дискотека.Дори като е на 28.Прави са.Добре че ги има тия родители.
Стани самостоятелна тогава прави каквото искаш.
МНЕНИЕТО СИ Е МОЕ.
Мда и моите родители се опитваха да поставят граници и до определенно време се справяха добрее.Нещата се промениха и сега всичко е в нормата сииии.Ваще явно не ти гласуват доверие (специално говоря за излизането на дискотека) а и се притесняват -нещо напълно нормално.Колкото до лягането тук определенно прекаляват,мисля че ти спокойно можеш сама да решиш кога да си легнеш и нямаш нужда от това те да ти казват.
KyKJlu4KaAa
07-14-2007, 19:30
emi ne go pravii :!:ve momiche..koi te kara...za kvo trq da slushash roditelite si..basi se pak si na 16 :!: :idea: [-X
live2beCooL
07-14-2007, 21:21
ami....na6te ne me karat da si lqgam.... vseki den osobeno lqtoto stoq do 2-3 :)
IKisseDAGirL
07-15-2007, 07:09
Eми като ги слушаш и правиш това, което ти кажат, така е. Сигурно и аз щях да съм така ако не бях инат и не правех каквото аз си искам.. те нямат друг избор, освен да се примирят :wink:
KyKJlu4KaAa
07-15-2007, 07:43
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
abe ima nqkoi roditeli-kakvoto i da im govori6 te si znaqt tqhnoto...po dobre da gi slu6a6...ima si vreme za vsi4ko
sladkata_presi
07-19-2007, 13:19
При мен също е така!Не се понася!!! :smt100 ](*,)
По принцип аз съм в отлични отношения с мойте родители,но когато стане дума за дискотека,за вечерен час просто става ужас,олелия,крясъци и скандали.
Но все пак съм голяма и аз ве,как няма да ме пущат на басейн,на дискотека...
На 14 съм и вече нищо не ми е позволено.
Веднъж да навърша 18-тогава надявам се да ми е позволено.
Зная,че те мислят за нашата безопасност,че наистина е понякога опасно,ама все пак имаме нужда от лична свобода.
Ти пък седни и поговори с родителите си или омилостиви един от двамата,който е по-добрият.
Ама мойто проблемче няма да се разреши никак скоро. ](*,)